ababapanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 καλησπερα σας. εχω ενα μεγαλο προβλημα. Έφτιαξα ενα template για joomla με το artisteer με vertical menu. πέρασα το template στο joomla αλλα το vertical menu δεν μου εμφανίζετε με τίποτα. εχω φαει πολλές ωρες να το ψάχνω αλλα δεν τα καταφέρνω. εψαξα στο google και βρήκα κάποιους που πουλάνε moduls για joomla vertical menu με 20$ κλπ. Πιστεύετε πως αυτο φταίει? και πως αν αγοράσω ενα τέτοιο module θα μου εμφανίζει το menu? ευχαρηστω πολυ
ababapanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 καποια βοηθεια? το template το εφτιαξα εγω με το artistieer , και δεν χρισιμοποιησα καποιο έτοιμο. οποτε αφου εφτιαξα template με vertical menu και το περασα στο joomla, δεν θα επρεπε απο μεσα απο το administrator να μου εχει επιλογη για to vertical menu?
kinq1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Με δυο λόγια: 1) Οταν έφτιαχνες το template, είχες ενεργοποιημένο το vertical menu σε μια στήλη; (υποθέτω πως ναι) 2) Στη joomla, στο menu module, στο module class suffix στα δεξιά πας και γράφεις art-menu. Επίσης, τσεκάρεις το Always show your sub menu Item. στα αγγλικά από το artisteer forum: Step 1: Make sure that art-vmenu is placed if in your Module Manager for the Vertical Menu you want and type that "art-vmenu" under Module Class suffix Step 2: of course make sure that there is a left column in your Template (quiet logical so far) Step 3: Allways in the appropriate Menu in the Module Manager in the Advanced Parameters set to "Allways show sub menu items" in the Menu Module you want as the vertical Menu Step 3' : double check that your Menu Style is well : Legacy Vertical in the Module parameters of your Menu Module. Step 4: stay in your Menu Module Manager and go to Advanced Parameters and there place : Expand Menu and Activate PArents to "NO"
ababapanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Με δυο λόγια: 1) Οταν έφτιαχνες το template, είχες ενεργοποιημένο το vertical menu σε μια στήλη; (υποθέτω πως ναι) 2) Στη joomla, στο menu module, στο module class suffix στα δεξιά πας και γράφεις art-menu. Επίσης, τσεκάρεις το Always show your sub menu Item. στα αγγλικά από το artisteer forum: Step 1: Make sure that art-vmenu is placed if in your Module Manager for the Vertical Menu you want and type that "art-vmenu" under Module Class suffix Step 2: of course make sure that there is a left column in your Template (quiet logical so far) Step 3: Allways in the appropriate Menu in the Module Manager in the Advanced Parameters set to "Allways show sub menu items" in the Menu Module you want as the vertical Menu Step 3' : double check that your Menu Style is well : Legacy Vertical in the Module parameters of your Menu Module. Step 4: stay in your Menu Module Manager and go to Advanced Parameters and there place : Expand Menu and Activate PArents to "NO" επισυναπτω τις φωτογραφιες πμηπως καταλαβετε... στις πρωτες δυο ειναι οι ρυθμισεις στο joomla και στις αλλες 2 ειναι το template οπως εμφανιζετε στο artistieer και μετα πως εμφανιζετε στο joomla που δεν εμφανιζετε το verical menu
macabre_sunsets Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μια χαρά εμφανίζεται το Vertical Menu. Δεν το βλέπεις; Προφανώς δεν έχει τις ίδιες επιλογές με αυτές που σου εμφανίζει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Επίσης, δεν υπάρχει class "menuart*" στα *.CSS σου, η οποία υποθέτω είναι υπεύθυνη για την μορφοποίηση του μενού.
ababapanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Έκανα όλα τα βήματα... στην 3η φωτο εμφανίζεται το vertical menu στα αριστερα (το μαυρο με τα κουτακια) φαινεται στο artisteer που το εφτιαξα , ενω στην τελευταια φωτο που εχω ανεβασει το template στο joomla στην ιστοσελίδα μου δεν το εμφανίζει!!! υπαρχει καποιος κωδικας για να πρσθεσω μεσα στο CSS για να εμφανιστει το class "menuart*" για να εμφανιστει το vertical menu στo site μου?
kinq1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν είναι πρόβλημα ότι δεν σου δείχνει το μενού με προδιαγραφές vertical menu, είναι ότι δεν σου δείχνει καθόλου το μενού. Το μενού που έφτιαξες έχει items μεσα; Είναι ενεργοποιημένο στο module manager;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.