geotrian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 με εχεια βαλει σε αγριο πειρασμο για να τις παραγγειλω πραγματικα.....ελπιζω μονο να μην μπλεδιζουν...γιατι μετα θα σε κυνηγαω.. :P αξιζει να αλλαξω και τις δυο τις σκαλες ή μονο την μεσαια που ελεγα απο την αρχη?
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εξαρτάται.Πχ αν οδηγείς στα αστικά κέντρα,η μεγάλη σκάλα είναι ουσιαστικά άχρηστη αφού ο φωτισμός είναι επαρκής για να κινηθείς μόνο με τα φώτα διασταυρώσεως...Άσε που η χρήση της μεγάλης δέσμης είναι και επικίνδυνη εκεί.Αν κινείσαι επι το πλείστων σε επαρχιακούς δρόμους, αλλάζει το πράγμα. Βέβαια είτε κάνεις χρήση είτε όχι,για +25 ευρώ δέν το συζητάω όταν πρόκειται για την ασφάλειά μου.Βάζω όλες τις λάμπες και ας μήν τις χρησιμοποιήσω ποτέ...
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 με εχεια βαλει σε αγριο πειρασμο για να τις παραγγειλω πραγματικα.....ελπιζω μονο να μην μπλεδιζουν...γιατι μετα θα σε κυνηγαω.. :P αξιζει να αλλαξω και τις δυο τις σκαλες ή μονο την μεσαια που ελεγα απο την αρχη? Άλλαξε μόνο αυτή που χρησιμοποιείς περισσότερο στην αρχή απλά να ξέρεις πως αν τις έχεις και τις 2 αναμμένες ταυτόχρονα θα φαίνεται εξωτερικά η διαφορά στο χρώμα. Εδώ είναι παράδειγμα με τις Osram Νightbreaker που είναι παρόμοιες με τις x-treme vision σε σύγκριση με τις xtreme power. http://www.honda-tech.com/showpost.php?p=40810269&postcount=5 Εμένα δε μου φαίνεται δραματική διαφορά αλλά αν σε χαλάει έστω και το παραμικρό μπλέδισμα παίρνεις τις power. πχ Δε πρόκειται να έχεις το παρακάτω μπλέδισμα ούτε για αστείο :
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αν οδηγείς στα αστικά κέντρα,η μεγάλη σκάλα είναι απαραίτητη όταν αντικρίζεις στο αντίθετο ρεύμα xenon, προβολάκια, ταρίφες (7/10 έχουν αρρύθμιστα φώτα) ή όταν το επόμενο αυτοκίνητο έχει πίσω φως ομίχλης αναμμένο. fixed.
geotrian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 προσωπικα για μενα πιστευω οτι μπλεδιζει αρκετα...και για αυτο μαλλον θα προτιμησω τις αλλες...τωρα το ζητημα ειναι που θα βρω Η1 X-treme power?? κατα προτιμηση απο ελλαδα..για να εχω την αντικαταβολη
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αν οδηγείς στα αστικά κέντρα,η μεγάλη σκάλα είναι απαραίτητη όταν αντικρίζεις στο αντίθετο ρεύμα xenon, προβολάκια, ταρίφες (7/10 έχουν αρρύθμιστα φώτα) ή όταν το επόμενο αυτοκίνητο έχει πίσω φως ομίχλης αναμμένο. fixed. Τους έχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.