marantonis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ^^ To γνωριζω και αυτο κανω αρκετα χρονια, ομως γνωριζω και οτι θα διεκδικησει τα ποσα η ΕΡΤ οποτε μπορει καποια στιγμη να μου ερθει ενα ωραια χαρατσακι. Αφου τα ξερεις να σε ρωτησω κατι: Τί ποσο απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ αντιστοιχει στην (υποχρεωτικη) συνδρομη της ΕΡΤ;
tarantules Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αφου τα ξερεις να σε ρωτησω κατι: Τί ποσο απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ αντιστοιχει στην (υποχρεωτικη) συνδρομη της ΕΡΤ; Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Θα πας εσύ να διεκδικήσεις δικαστικά το ποσό που πλήρωνες (και ίσως πληρώνεις ακόμα) για χρόνια;
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αφου τα ξερεις να σε ρωτησω κατι: Τί ποσο απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ αντιστοιχει στην (υποχρεωτικη) συνδρομη της ΕΡΤ; 51Ε περιπου το ετος βγαινει.
tarantules Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Άρα η διαδικασία που πόσταρες παραπάνω δεν έχει καμία πρακτική ουσία μιας και κανένας δεν πρόκειτε να πάει να τραβιεται δικαστικώς για το οποιοδήποτε παράνομο ποσό που του αφαιρεί κάθε φορά μια δημόσια υπηρεσία... Απλά και μόνο πληροφοριακά για τα "δικαιώματα" που έχουμε...Κοινώς, κουβέντα να γίνεται...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Άρα η διαδικασία που πόσταρες παραπάνω δεν έχει καμία πρακτική ουσία μιας και κανένας δεν πρόκειτε να πάει να τραβιεται δικαστικώς για το οποιοδήποτε παράνομο ποσό που του αφαιρεί κάθε φορά μια δημόσια υπηρεσία... Απλά και μόνο πληροφοριακά για τα "δικαιώματα" που έχουμε...Κοινώς, κουβέντα να γίνεται... Νομιζω τα μπερδεψες.Γλυτωνεις 51Ε το ετος με την ελπιδα να μην στραφει εναντιον σου η ΕΡΤ δικαστικα, που κατα την αποψη μου ειναι λιγο δυσκολο να το κανει καθως δεν θα την συμφερει λογω υπερογκων δικαστικων εξοδων κατα ατομο μιας και κατα τη γνωμη μου πρεπει να στραφει σε καθεναν ξεχωριστα και δεν μπορει να προσφυγει με ομαδικη αγωγη.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μας ελειπε καθημερινη εκπομπη με το τι ειναι το gmail & usb gadgets? που 50.000 την πληρωνουμε στο νερο. Εχουμε 6 καναλια ΕΡΤ, ελεος δλδ. Δεν την έχω δει την εκπομπή και ενδεχομένως να είναι βλακεία, πιθανώς να κοστίζει πολύ και όλα τα σχετικά αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να κρίνεις το επίπεδο της εκπομπής με βάση αυτά που ξέρεις εσύ για τους υπολογιστές. Αν όντως εξηγούν τι είναι το gmail και το usb, η μάνα μου, που της πήγαν πρόσφατα PC στη δουλειά και τώρα μαθαίνει πώς χειρίζονται το ποντίκι, θα την έβρισκε χρήσιμη την εκπομπή. Και σαν τη μάνα μου είναι πολύς κόσμος. Θα μου πεις, αυτός ο κόσμος θα κάτσει να δει τέτοια εκπομπή; Εκεί όντως υπάρχει θέμα, αλλά και τι να κάνεις; Να φτιάξεις εκπομπή για τις γλώσσες προγραμματισμού; Πόσοι θα την έβλεπαν; Όσοι ξέρουν αρκετά από υπολογιστές, τα ψάχνουν κατευθείαν στο ίντερνετ.
ipal Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Aν την εφτιαχναν τζαμπε, και επαιρναν & τπτ ανεργα παιδια πληροφορικαριους να παρουσιαζουν δε 8α μιλαγα. Τελικα η εκπομπη κοστιζει 15.000 το επεισοδιο, συνολο 960.000 ευρω... δεν ειμαι 100% σιγουρος, αλλα αν η εκπομπη γυριζεται μεσα στο μεγαρο ΕΡΤ (οπως αλλες)= κοστος σχεδον μηδεν για την εταιρεια που τσιμπησε το μυριο. Ολα καλα δλδ. http://et.diavgeia.g...79%CE%A5-%CE%9C ps. H ιδια εταιρεια εφτιαξε κ αυτο http://mrperfect.socialtv.gr/ ελπιζω οχι με τα 960.000, αν και πολυ το φοβαμαι...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 13 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 13 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν την έχω δει την εκπομπή και ενδεχομένως να είναι βλακεία, πιθανώς να κοστίζει πολύ και όλα τα σχετικά αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να κρίνεις το επίπεδο της εκπομπής με βάση αυτά που ξέρεις εσύ για τους υπολογιστές. Αν όντως εξηγούν τι είναι το gmail και το usb, η μάνα μου, που της πήγαν πρόσφατα PC στη δουλειά και τώρα μαθαίνει πώς χειρίζονται το ποντίκι, θα την έβρισκε χρήσιμη την εκπομπή. Και σαν τη μάνα μου είναι πολύς κόσμος. Θα μου πεις, αυτός ο κόσμος θα κάτσει να δει τέτοια εκπομπή; Εκεί όντως υπάρχει θέμα, αλλά και τι να κάνεις; Να φτιάξεις εκπομπή για τις γλώσσες προγραμματισμού; Πόσοι θα την έβλεπαν; Όσοι ξέρουν αρκετά από υπολογιστές, τα ψάχνουν κατευθείαν στο ίντερνετ. Πες μας τωρα οτι συμβαλλει και στον πολιτισμο η συγκεκριμενη εκπομπη που κοστιζει εναν σκασμο λεφτα σε περιοδο κρισης και σε δημοσιο καναλι βγαινει το ξεκωλο ξαπλωμενο σε κρεβατι να παρουσιαζει βιντεο της πλακας.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Χμ, χωρίς να έχω ιδέα από κόστη τηλεόρασης, 15 χιλιάρικα για μια εκπομπή που υποθέτω δεν έχει εξωτερικά γυρίσματα, ταξίδια κτλ., μου φαίνονται πολλά... Έχει πουθενά το κόστος για εκπομπές ιδιωτικών καναλιών;
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν την έχω δει την εκπομπή και ενδεχομένως να είναι βλακεία, πιθανώς να κοστίζει πολύ και όλα τα σχετικά αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να κρίνεις το επίπεδο της εκπομπής με βάση αυτά που ξέρεις εσύ για τους υπολογιστές. Αν όντως εξηγούν τι είναι το gmail και το usb, η μάνα μου, που της πήγαν πρόσφατα PC στη δουλειά και τώρα μαθαίνει πώς χειρίζονται το ποντίκι, θα την έβρισκε χρήσιμη την εκπομπή. Και σαν τη μάνα μου είναι πολύς κόσμος. Θα μου πεις, αυτός ο κόσμος θα κάτσει να δει τέτοια εκπομπή; Εκεί όντως υπάρχει θέμα, αλλά και τι να κάνεις; Να φτιάξεις εκπομπή για τις γλώσσες προγραμματισμού; Πόσοι θα την έβλεπαν; Όσοι ξέρουν αρκετά από υπολογιστές, τα ψάχνουν κατευθείαν στο ίντερνετ. βασικα κανουν και το εξης καλο: αν εισαι ενηλικας και ασχετος με την τεχνολογια,μπορεις να τους στειλεις εμαιλ και να τους ζητησεις να ερθουν σπιτι σου να σου δειξουν τα βασικα για την χρηση υπολογιστη και του ιντερνετ. εκτες πχ πηγαν σε μια κυρια και της δειξανε πως να χρησιμοποιει τον υπολογιστη,το ιντερνετ και το εμαιλ προκειμενου να επικοινωνει με τα παιδια της στο εξωτερικο.μαλιστα της φτιαξανε οι ιδιοι και το εμαιλ ακουντ. η εκπομπη στην ουσια ειναι retread του παλιοτερου Ηackers του Alter παλι με τον ιδιο παρουσιαστη,φανταζομαι ο ιδιος χρησιμοιποιησε ξανα το ιδιο ξενοφερτο concept στην ερτ. παντως την βρισκω μια χαρα την εκπομπη,εχει ενδιαφεροντα θεματα και παρουσιασεις πολυ χρησιμων σαιτς,για καποιον ψιλοανιδεο με την τεχνολογια ειναι ικανοποιητικη. εχει και αυτο το ξανθο,αλλο πραμα.
ipal Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Χμ, χωρίς να έχω ιδέα από κόστη τηλεόρασης, 15 χιλιάρικα για μια εκπομπή που υποθέτω δεν έχει εξωτερικά γυρίσματα, ταξίδια κτλ., μου φαίνονται πολλά... Έχει πουθενά το κόστος για εκπομπές ιδιωτικών καναλιών; κανεις δε ξερει μονο στελεχη καναλιων. το ρευμα & τα μισθα των καμεραμαν? τα ρουχα της λαουρα? τα λαπτοπ & ipad που τσιμπησαν? ειδικα αν ειναι γυρισμενο στην ERT το κοστος ειναι μηδαμινο. Τους πανε στον εισαγγελεα , http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=309962&cid=4 & αυτοι αγοραζουν κα8ε μερα μελανια να τυπωσουν τα "αρχεια" τους http://et.diavgeia.gov.gr/f/ertsa/find/eia:16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.