Προς το περιεχόμενο

!!προβλημα με hp λαπτοπ!!!δεν φορτωνει τα windows

christos_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά..έχω πρόβλημα με το λάπτοπ μου..ενώ ανοίγει κανονικά,βγάζει το λογότυπο της hp στο κέντρο της οθόνης όπως πάντα μετά όταν πάει να φορτώσει τα windows δε κάνει τίποτα παρά μόνο να αναβοσβήνει μία άσπρη παύλα πάνω αριστερά..να σημειώσω ότι χθες το βράδυ έβαλα activator επειδή δεν έχω τα αυθεντικά windows 7..πέτυχε(δηλ.δεν μου έδειχνε πια ότι δεν είναι αυθεντικά)και μπήκα κανονικά στο ίντερνετ (χωρίς να το κλείσω) αλλά όταν το έκλεισα και το ξανάνοιξα το πρωί μου εμφάνισε αυτό που έγραψα πιο πάνω..καμιά βοήθεια? <_< <_<

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι να μήν βάζει κανένας πειρατικά windows και πειρατικό office και γενικά πειρατικό λογισμικό αν θέλει να έχει το 100% λειτουργικότητας του λογισμικού που χρησιμοποιεί. Το ξέρω ότι είναι ακριβό το λειτουργικό windows , γι αυτό όμως υπάρχει η λύση τoy LINUX και γενικότερα τςν OS ανοικτού κώδικα.

Φίλε μου "κλώτσησε" η πειρατική σου έκδοση win 7. Γι αυτό και δεν φορτώνουν...

ΛΥΣΗ

1. Βάζεις δωρεάν διανομή LINUX / SOLARIS / BSD

2. Πληρώνεις τ'αυθεντικά windows 7 και τα εγκαθιστάς.

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι να μήν βάζει κανένας πειρατικά windows και πειρατικό office και γενικά πειρατικό λογισμικό αν θέλει να έχει το 100% λειτουργικότητας του λογισμικού που χρησιμοποιεί. Το ξέρω ότι είναι ακριβό το λειτουργικό windows , γι αυτό όμως υπάρχει η λύση τoy LINUX και γενικότερα τςν OS ανοικτού κώδικα.

Φίλε μου "κλώτσησε" η πειρατική σου έκδοση win 7. Γι αυτό και δεν φορτώνουν...

ΛΥΣΗ

1. Βάζεις δωρεάν διανομή LINUX / SOLARIS / BSD

2. Πληρώνεις τ'αυθεντικά windows 7 και τα εγκαθιστάς.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..λογικά θα βάλω ubuntu.. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...