Προς το περιεχόμενο

Επιλογή modem-router

mantas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογη για modem-router. Έχω του ΟΤΕ(bauntec) και αρχίζει να σβήνει,να μην συγχρονίζει,η γραμμή μου είναι καλή. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αρκετά καλό ώστε να μην έχω προβλήματα ασύρματα η ενσύρματα.Linksys-Draytek η Netgear; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε μου, από εμένα σου προτείνω το linksys wag 320N.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, συγχρονίζει ψηλότερα από το bautec του οτε(που είχα και εγώ), είναι σταθερό, ethernet=gigabit, wifi=n και άλλα καλούδια.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δυο(2) πιο προτείνετε; WIRELESS ROUTER NETGEAR DGND3300-100PES και Linksys modem/router WAG320N-EU RJ-45 4 ports 1000 Mbps Wireless 300 Mbps Annex A

Δημοσ.

φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά εκτός από gigabit ethernet(αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν θέλεις να μοιράσεις κάτι στο δίκτυο σου τα data θα μεταφέρονται με 100 mbps αντί για 1000 που σου προσφέρει το άλλο). επίσης τα linkys θεωρούνται καλύτερα ως προϊόντα(cisco). Δεν έχω όμως προσωπική εμπειρία από το netgear για να σου πω κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

θα πηγαινα σε vigor.αν θες και κατι φτηνο υπαρχει ενα vigor Προσφορα σε ενα καταστημα με 25 ευρω που ειναι απο τις altec.του αλλαζεις το firmware και παιζει μια χαρα.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ενσύρματο-και-ασύρματο-router-firewall-VoIP-Gateway-και-Wireless-Access-Po

Δημοσ.

Σε vigor θα πήγαινα και εγώ ειναι λίγο ακριβό αλλα αξίζει για αυτα που προσφέρει.

Δημοσ.

Τελικά πήρα το linksys Wireless-N ADSL2+ Modem Gigabit Router WAG320N-EU...θα δείξει πως θα πάει. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Δημοσ.

θα παιξει καλα αρκει να μην εχεις καμια τελειως Unstable γραμμη γιατι εκει δεν τα παει καλα με το μεγαλο attenuation.επισης περνα του και το τελευταιο firmware απο το site της Linksys.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...