Προς το περιεχόμενο

gps για Ελλάδα- Γερμανία και λίγο από Ιταλία- Αυστρία

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω καινούριο gps για τον πατέρα μου. Προς το παρών έχει ένα no name με Αναλυτικότατους γερμανικούς χάρτες και λόγο του ότι είχε win mobile πάνω κατάφερα να του βάλω και ελληνικούς. Πλέον όμως παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και γενικά οι χάρτες δεν αναβαθμίζονται οπότε λέω να του πάρω ένα καινούριο.

Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι οι υποστήριξη σε χάρτες. Ελλάδα και Γερμανία πρέπει να έχει οπωσδήποτε και αν έχει και Ιταλία, Αυστρία είναι ευπρόσδεκτο. Επίσης αν υπάρχει κάποια συσκευή που να περνιέται άλλος χάρτης με σπάσιμο ή ότι άλλο μας ενδιαφέρει και αυτή.

Από τιμές δεν ξέρω ποιο θα ήταν το ιδανικό όριο. Βλέπω πολλά γύρω στο 100ρικό και αυτό με χαροποιεί... νόμιζα ότι είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Με ελληνικους χαρτες θα βρεις πολλα να κανουν αναβαθμισεις αλλα για ξενους χαρτες δεν ξερω αν γινεται.

Οι τιμες ειναι ανταγωνιστικες ακομα και με ...κινεζικα πια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση θείο Γιάννη... ποιοι χάρτες θεωρούνται top αυτή τη στιγμή; πχ εγώ στο iphone βρίσκω το navigon καλύτερο, ισχύει το ίδιο και στα "μεμονωμένα" gps;

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να περάσω πρόγραμμα και χάρτες από άλλη εταιρία σε άλλο gps; ποιο είναι το πιο καλό σε αυτόν τον τομέα;

Δημοσ.

navigon με το πακέτο χαρτών για όλη την ευρώπη, που του κάνεις και αυτόματα update με τους νέους χάρτες και τελείωσες με λιγότερα από 150 ευρά.

Αυτή η αγορά λέγεται ξεγνοιασιά.-

Kαι δοκιμασμένο στις χώρες που αναφέρεις.

Δημοσ.

navigon με το πακέτο χαρτών για όλη την ευρώπη, που του κάνεις και αυτόματα update με τους νέους χάρτες και τελείωσες με λιγότερα από 150 ευρά.

Αυτή η αγορά λέγεται ξεγνοιασιά.-

Για πόσο καιρό είναι τα update και έχεις καμιά συσκευή τα προτείνεις, ωρε insomniaK;

Δημοσ.

Το δικό μου, το πήρα το 2007-2008 και ακόμα μου κάνει updates όταν θυμηθώ να το ενώσω. Το κριτήριο μου για τη συσκευή ήταν η τιμή, είχα βάλει όριο 130 ευρά και πήρα το μοντέλο που αντιστοιχούσε σε αυτήν τη τιμή και είχε και αυτο το σύστημα που λαμβάνει από το ράδιο για τυχόν προβλήματα στη διαδρομή.

Ειλικρινά, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τα gps, αλλά το navigon μου φάνηκε εξαρχής πολύ εύκολο στο χειρισμό, ότι του βάζω το βρίσκει και γενικά το συστήνω αν κάποιος απλά θέλει να το αγοράσει και να το βάλει στο αυτοκίνητο για να ταξιδεύει. Εγώ, το παίρνω μαζί μου και όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο και ξέρω πως θα νοικιάσω αυτοκίνητο, κανένα πρόβλημα στη Μαγιόρκα, κανένα πρόβλημα στη β. Γαλλία, κανένα πρόβλημα στην Ολλανδία. Το ανοίγω, του βάζω διεύθυνση και με πάει. Τόσο απλά.

Δημοσ.

Thanks αδερφέ ημών insomniaK... θα κάνω μια βόλτα στα e-καταστήματα να δω για navigon.

(και με το navigon του iphone είχα μείνει κατενθουσιασμένος στην Μαδρίτη... φυσικά μόνο εκεί το χρειάστηκα και 2 φορές στην Θεσ/νίκη)

Δημοσ.

εγω πάντως αλεξ το ανέφερα κ σε αλλο τοπικ οτι θα ετομασω για την περίπτωση καρμπον αυτο για τον φαδερ με igo κ αναβαθμησεις χαρτών σε μιση ωρα

http://www.youtube.com/watch?v=fPngn2a0XD4&feature=player_detailpage#t=72s

κ με τι Igo 8.3 θα το αφήσω μάλλον (σύνολο +50ευρα για το 4,5ιντσο)

Δημοσ.

εγω πάντως αλεξ το ανέφερα κ σε αλλο τοπικ οτι θα ετομασω για την περίπτωση καρμπον αυτο για τον φαδερ με igo κ αναβαθμησεις χαρτών σε μιση ωρα

http://www.youtube.com/watch?v=fPngn2a0XD4&feature=player_detailpage#t=72s

κ με τι Igo 8.3 θα το αφήσω μάλλον (σύνολο +50ευρα για το 4,5ιντσο)

Thanks GeorgT.

το κακό είναι ότι δεν είχα ποτέ επαφή με gps γιατί είμαι Καβάλα (μικρή πόλη). Και το igo είναι γνωστό σαν μάρκα, έχεις δοκιμάσει χάρτες και για εκτός Ελλάδα;update για πόσο καιρό σου δίνει;

Δημοσ.

κοιταξε εδω κ +2χρονια εχουμε ενα αντίστοιχο 3,5αρη με σχεδον ολα τα προγραματα αλλα κυριως το igo λειτουργούμε! Αυτο εμαθα στο φαδερ που δεν ειναι για πολλα πολλα κολπα!

Τους χαρτες θα τους αλλάζεις οσο βγαίνουν καινούργιοι απο τα γνωστά στεκια (εγω τους εβαζα απο το thegreekz)κ υπαρχει απίστευτη πληθώρα για καθε χώρα!

Τωρα σε ταξιδια Γερμανια Ελλαδα απο Αυστρια Ιταλια κ να μην τους αναβαθμηζεις οι χαρτες ειναι σε πολυ καλο επιπεδο εδω κ χρονια αλλα κ σε ταξιδη απο Ουγγαρια Ρουμανια Βουλγαρια Ελλαδα (δυσκολο ταξιδη πραγματικα) δεν μας κρέμασε ευτυχώς!

Δημοσ.

έχεις και την επιλογή να πάρεις μία συσκευή π.χ. mls 4800 ,που ξεκλειδώνει και να του περάσεις ότι πρόγμαμμα θες μέσα και ανάλογα με την χώρα που ταξιδεύεις να χρησιμοποιείς και το λογισμικό που σε βολεύει περισσότερο.

Δημοσ.

To iGo δεν πωλείται επίσημα, πλέον, στην Ελλάδα, αλλά μπορείς να βρεις πολύ εύκολα και το πρόγραμμα και τους χάρτες του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...