Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, Το αιώνιο πρόβλημα που έχω με το word και την αρίθμηση σελίδων. Θέλω αυτή τη φορά η αρίθμηση να μη φαίνεται στις 2 πρώτες σελίδες (αλλά να υπάρχει). Στην 3η σελίδα να αρχίζει κανονικά το 3. Στην 4η το 4 κοκ. Πως θα γίνει;
accipio Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Συνοπτικά, εισάγοντας Αλλαγή Ενότητας στο τέλος της 2ης σελίδας. Με βάση αυτό μπορείς να πειραματιστείς - πιστεύω να τα καταφέρεις!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Συνοπτικά, εισάγοντας Αλλαγή Ενότητας στο τέλος της 2ης σελίδας. Με βάση αυτό μπορείς να πειραματιστείς - πιστεύω να τα καταφέρεις! Τα κατάφερα! Μετά πήγα απλά στις 2 πρώτες και έσβησα την αρίθμηση. ThanX!
bablyk Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τα κατάφερα! Μετά πήγα απλά στις 2 πρώτες και έσβησα την αρίθμηση. ThanX! Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση έσκασα και τελικά έβαλα ένα λευκό συμπαγές τετράγωνο wordart να επικαλύπτει το νούμερο...
pagratios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να βρω στο 2007 πως γίνεται η αλλαγή ενότητας
accipio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Από το μενού πάνω πάνω πήγαινε Διάταξη σελίδας > Εισαγωγή αλλαγής σελίδας και ενότητας (εικονίδιο) > [Αλλαγές ενοτήτων] Επόμενη σελίδα (ή Συνεχόμενη ή Ζυγή σελίδα ή Μονή σελίδα, διάλεξε ό,τι σε βολεύει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.