Προς το περιεχόμενο

αγορα λαπτοπ

pontiaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω το forum!ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας μιας και εχω ουκ ολιγες αποριες και θα ηθελα φυσικα γνωμες και βοηθεια!τον τελευταιο καιρο ενδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ.

το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει λιγακι!αρχικα ελεγα να παρω το κλασικο 15.6" και εψαχνα χαρακτηριστικα ωσπου επεσα πανω σε ενα μοντελο με blue ray!!!συγνωμη αλλα στις 15.6" μπορεις να δεις blue ray???σας ρωταω γιατι δεν ξερω και μου φανηκε περιεργο!μετα κοιτουσα 17ρια στα ιδια λεφτα και παρατηρησα οτι λιγο πολυ ολα τα μοντελα εχουν την ιδια καρτα γραφικων 6470 στα 1gb!υπαρχει μεγαλη διαφορα στους ι3 απο τους ι5??

θα ηθελα να μου προτεινεται κανενα λαπτοπ με 15αρα η 17αρα και αν μπορειτε να μου λυσετε και τις παραπανω αποριες!

σ.σ. η χρηση του λαπτοπ θα ειναι σερφαρισμα στο Internet ,πολλες ταινιες και φυσικα τa αγαπημενο μου league of legends(lol) counter strike!επισης δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η φορητοτητα!

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλως ηρθες!

Ποσα χρηματα μπορεις να ξοδεψεις;

Το bluray δεν ειναι μονο για το ιδιο το λαπτοπ..

Μπορεις να συνδεσεις το laptop με hdmi στην τηλεοραση, και να δεις εκει bluray ταινια. ;)

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.βοηθησες αρκετα!και 2τελευταια πραγματα!

1.πιστευεις στα παιχνιδια που ανεφερα παραπανω να υπαρχει καμια δυσκολια σε αυτα τα λαπτοπ που ανεφερες η θα τραβανε ανετα???ρωταω επειδη εχω μεινει πισω στη τεχνολογια για αυτο και

2.http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/asus-x53sj-sx125v/prod1078817pp/(συγνωμη αν δεν επιτρεπεται να βαζω λινκ)πως σου φαινεται??αξιζει να το παρω δωρο στον αδερφο μου?αυτος παιζει και κανενα w0w kanena callof duty και βλεπει και καμια ταινια!η asus εχει σερβις στην ελλαδα????

Δημοσ.

Το service της Asus ειναι στην Ιταλια.

Ασε που δινει εναν χρονο μονο εγγυηση.

Παρε του αυτο http://www.skroutz.gr/s/328082/Dell-Inspiron-N5010-15R-i3-380M-320GB-HD-5650.html και θα το

υπερευχαριστηθει!

Σχετικα με τα παιχνιδια, το counter strike παλιο δεν ειναι;

Το lol δεν το εχω ακουσει ποτε.

Αλλα δεν νομιζω να θελει τιποτα τρελα γραφικα για τα παιχνιδια αυτα.

Η 6470.. τραβαει σε χαλαρα παιχνιδια.

Για call of duty κλπ ομως δεν ειναι!

Δημοσ.

οκ φιλε μου!σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου!με βοηθησες πολυ!+1 απο εμενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...