Προς το περιεχόμενο

Ram και timings σε o/c

hierophantis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα εχτές αυτήν την μνήμη

Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm (1x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMZ4GX3M1A1600C9)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-4GB-DDR3-1600-Dimm-1x4GB-PC3-12800-9-9-9-24-CMZ4GX3M1A1600C9.htm

το εχω στο 9 9 9 24 πόσο μπορώ να το πάω άφοβα ?

σε λίγο θα αγοράσω και άλλη μια ...

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να κάνει και 8 8 8 24. Τώρα από Mhz - εσύ θα μας πεις... εφόσον παίζεις μέχρι 1.6V πειραματίσου άφοβα. Δεν πρόκειται να κάψεις κάτι, απλά θα έχεις αστάθειες ;)

Δημοσ.

αμα της παρω αλλη μια 4gb παω στα 7-7-7-24 ?

βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τι τρελα με πιανει , ο υπολογιστης παει σφαιρα , εσείς μαλον με καταλαβαίνετε ...

Δημοσ.

αμα της παρω αλλη μια 4gb παω στα 7-7-7-24 ?

βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τι τρελα με πιανει , ο υπολογιστης παει σφαιρα , εσείς μαλον με καταλαβαίνετε ...

Μην ανησυχείς ολοι την ίδια τρελα έχουμε που να δεις την συνέχεια :lol:

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις και δεύτερο dimm πάρε ακριβώς το ίδιο, γιατί αυτές οι μητρικές έχουν ακόμα νέα bioses και θα έχεις εκπλήξεις αν αρχίσεις τα mix & match. Τώρα αν θα παίζει 9άρια ή 7άρια είναι κάτι που μόνο σε ειδικά bench θα μπορείς να καταλάβεις ;)

Δημοσ.

του πήρα ssd τον κλοκαρισα , και ρωταω την γυναικα μου αν ειδε διαφορα , και τι μου απανταει ??? :devil: μια χαρά ήταν αγάπη μου και πριν...

Δημοσ.

του πήρα ssd τον κλοκαρισα , και ρωταω την γυναικα μου αν ειδε διαφορα , και τι μου απανταει ??? :devil: μια χαρά ήταν αγάπη μου και πριν...

Kαλά και σύ τι περίμενες να αντιληφθεί την διαφορά? :P

Εγώ έχω πάψει να ρωτάω προ πολλού. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...