NastroAzzurro Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλη σας μερα θα ηθελα να αγορασω ενα wireless για τον σταθερο μου υπολογιστη... κοιταξα λιγο σε μερικα site και βρηκα καποια αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την διαφορα μεταξυ του usb και του pci απο usb βρηκα στο eshop ενα με 20 ευρακια usb emtec απο pci βρηκα αυτοLevel one pci το αλλο μου ερωτημα ειναι... εγω που εχω τα windows 7 64 θα εχω προβλημα με τιποτα drivers? και η τελευταια μου ειναι.... υπαρχει καποιος που να εχει καποια απο αυτες η να μου προτεινει αλλες? ευχαριστω πολυ
Peperone Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μερικές διαφορές είναι: 1. Η PCI έχει αποσπώμενες κεραίες οπότεμπορείς να βάλεις άλλη για μεγαλύτερη εμβέλεια. 2. Η USB είναι εύκολα μεταφερόμενη. 3. Ανάλογα τη PCI μπορεί να παραμετροποιηθεί καλύτερασε διαφορετικά mode. 4. H PCI καταλαμβάνει pci slot ενώ η usb συνδέεται στη usb. Το καλύτερο το καθορίζεις εσύ συμφώνα με τις ανάγκες σου. με τους drives δε θα εχεις προβλημα.
FasTaker Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 αν εννοεις πιο γρηγορες στη μεταφορα δεδομένων τοτε ναι και θεμα drivers δεν υπαρχει γιατι αναφέρεσαι σε plug and play θύρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.