Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο λαπτοπ!!!!

alexgi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια....!

συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε!

προχθες το βραδυ..ειχα ενα ατυχημα στο λαπτοπ μ...καθως μ επεσε αρκετη ποσοτητα νερου

πανω στο πλητρολογιο ...τωρα το χω βγαλει απο το ρευμα δλδ αμεσως...

μεχρι να τ κλεισω ομως(τ βγαλα την μπαταρια)ειχε μαυρισει η οθονη...:(((

εγγυηση...δεν εχω εχει ληξει...

πλεον περιμενω και θα επιχειρησω να το ανοιξω..αυριο...για κανα θαυμα!

θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζετε καποιον τεχνικο υπολογιστων(μενω πατρα να κ δεν εχει τοσο σημασια )...π θα μπορεσει να με βοηθησει...!

ευχαριστω εκ των προτερων...παιδια!

Δημοσ.

ειναι ενα sony vaio ακριβως το μοντελο δεν το θυμαμαι...fs311 καπως ετσι περιπου!!

edit:καλως σας βρηκα :)

Δημοσ.

Και εγγυηση να ειχες, δεν θα στο καλυπτε!!

Για αρχη (αν και εχεις αργησει), γυρνα το λαπτοπ σαν Λ και κρατα το ετσι!

Περισσοτερες πληροφοριες εντος λιγων ωρων απο τους πιο ειδικους! :D

Δημοσ.

Εμενα ειχε πεσει το κινητο μου στο νερο το πηγα στο τεχνικο και σωθηκε. Αναλογως μεχρι που εχει παει το νερο μπορει να επισκεθαστει και το λαπτοπ.

Δημοσ.

δεν ξερω ομως καποιον τεχνικο...εδω στην πατρα..για να με βοηθησει?????:(

για να εκτιμησει το κοστος της ζημιας και κατα ποσο με συμφερει να το επισκευασω!

μονο στο πλαισιο εχω παει στην πατρα αλλα εκεινη μ παν να παω στην αντιπροσωπια....

αλλα μ φιανεται οικονομικα ασυμφορο σαν λυση..απο οσο εχω ακουσει κ διαβασει....δεν ξερω ρε παιδια...

Δημοσ.

ειναι ενα sony vaio ακριβως το μοντελο δεν το θυμαμαι...fs311 καπως ετσι περιπου!!

edit:καλως σας βρηκα :)

Πες μας ακριβώς το μοντέλο έναν κωδικό επάνω στην οθόνη νομίζω και δες και κάτω από την βάση που έχει έναν

άλλο κωδικό για να δούμε τι θα κάνεις , το αναποδογύρισες καθόλου μήπως και φύγει το νερό ; Ο τεχνικός θα σε

ξυρίσει γι ¨αυτό ψάξε μόνος σου για λύση δηλαδή αποσυναρμολόγηση!! :eek:

Δημοσ.

αν ήταν ανοικτό μπορεί και να μην σώζετε ιδικά αν το νερό έφτασε στο inverterα(αν και συνήθως είναι στην οθόνη)

πάντως σίγουρα θέλει άνοιγμα και καθαρισμό ακόμα και αν έχει στεγνώσει για να φύγουν τυχόν άλατά

Δημοσ.

Λοιπόν. Καλό είναι που το άφησες 1 μέρα ανάποδα σε σχήμα Λ για να στραγγίξει. Τώρα θα πρέπει (με βγαλμένη τη μπαταρία) να το φυσήξεις με 1 σεσουάρ για τα μαλλιά έχοντας ανοικτά όλα τα καπάκια από κάτω. Συνήθως η υγρασία πάει στο motherboard και όχι στην οθόνη. Θα το φυσήξεις για αρκετή ώρα με τον καυτό αέρα του σεσουάρ ώστε να στεγνώσει πλήρως να φύγει εντελώς η υγρασία. Μετά θα το γυρίσεις ανάποδα να το φυσήξεις και πάνω από το πληκτρολόγιο επίσης αρκετή ώρα ώστς να τραβήξει την υγρασία και από εκεί. Όταν λέω αρκετή ώρα να υπολογίζεις 10 λεπτά τουλάχιστον από κάθε μεριά. Μόλις τελειώσεις το λάπτοπ θα είναι καυτό από το σεσουάρ. Θα το αφήσεις να κρυώσει από μόνο του. Μετά βάλε τα καπάκια και κλείστο και βάλτο να δουλέψει να δείς τι γίνεται. Με το σεσουάρ να φυσήξεις και την μπαταρία.

Εάν δεν έχει πάθει βραχυκύκλωμα και να σου κάψει μέσα πλακέτα τροφοδοσίας , Motherboard , είσαι οκ. Συνήθως αυτό που καίγεται είναι η Motherboard. Εάν είσαι τυχερή εφόσον είναι στεγνό ΠΛΗΡΩΣ τότε θα ξαναδουλέψει. Δοκίμασε και εδώ είμαστε πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...