JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ και θέλω να μάθω τα εξής: 1. Να μπορώ να του εγκαταστήσω από το τιποτα(Ολικό φορματ του δίσκου) τα windows 7 64bit ultimate sp1 Greek σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ PARTITION KAI OXI SE 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ(Boot partition & λειτουργικό) και να δουλεύει κανονικά το σύστημα. 3. Να έχει κάρτα γραφικών nvidia ή ati που να αντέχει να αναπαράγει/επεξεργαστή full high definition videos(1080p) χωρίς καποιο πρόβλημα και χωρίς κολλήματα ή παύσεις. 4. Να παίζουν όλα καλά ακόμα και τα ιντερνετικά βίντεος χωρίς προβλήματα και παύσεις ακόμα και αν ανοίξεις πολλά παράθυρα/καρτέλες σε έναν browser. 5. Ποιο μοντέλο λαπτοπ με Intel επεξεργαστή θα μου προτείνατε ανάμεσα στις Toshiba, dell, hp και γιατί? 6. Να έχει οθόνη 15 ιντσών και μεγαλύτερη. Με ενδιαφέρει η άμεση αγορά του μεταχειρισμένου λαπτοπ και αν γίνετε να έχει και υπόλοιπο εγγύησης.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Για μεταχειρισμενο λαπτοπ ψαχνεις, ή για καινουριο;
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ανάλογα την τιμή. Και τα δυο με ενδιαφέρουν.
jtheogr Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 1.Αυτό γίνεται σε όλα τα laptops αρκεί να ξέρεις να το κάνεις σωστά. 3.Και με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών βλέπεις απροβλημάτιστα βίντεο(1080p) χωρίς κολλήματα κ.λ.π, 3.α)οταν λές full high definition βίντεο εννοείς προφανώς απλά να παίζει η οθόνη αυτά τα βίντεο ή full high definition (1920*1080) οθόνη ? αν εννοείς full high definition οθόνη τα απλά ξεφεύγεις λίγο στα χρήματα αλλά και η οθόνη έχει πολύ καλύτερη ποιότητα απο αυτές με ανάλυση 1368*768 που κυκλοφορούν ευρέως σήμερα. 4.Οι παύσεις στα ιντερνετικά βίντεο οφείλονται στο modem-router ή και στην κάρτα που φοράει το laptop π.χ. η καλύτερη ασύρματη κάρτα αυτή τη στιγμή είναι η Intel 6300 αλλά την φοράνε μόνο επαγγελματικές σειρές laptop. Γενικά σε αυτά που θέλεις βοηθούν καλύτερα ενα δίσκος στις 7.200 στροφές και 8gb μνήμη τα οποία τα βάζεις εσύ μετά αν θέλεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 1. Όχι αυτό που λες δεν είναι απόλυτο. Πίστεψε με την εχω πατήσει με λαπτοπ που δεν δεχόταν άλλο λειτουργικό πέρα από το μαμήσιο. 2. Είσαι απολύτως σίγουρος γι' αυτό? Εγω θα ήμουνα ποιο ήσυχος με μια ati ή nvidia κάρτα γραφικών. 3. Να παιζει απλά απροβλημάτιστα ακόμα και τα bluray rips ας μην είναι και 1920χ1080 η οθόνη. 4. Και εδώ είσαι λάθος σε desktop εχω αυτό το πρόβλημα και εχω δοκιμάσει να τα αλλάξω όλα μα όλα εκτός του επεξεργαστή και παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.
jtheogr Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Οι παύσεις στα βιντεο μέσω ιντερνετ οφείλονται κατά 90% στην σύνδεση που έχει ο καθένας για να γίνω ποιο κατανοητός αν έχεις χάλια responce στα ping (αυτο συμβαίνει συνηθως εχεις και παύσεις στα βιντεάκια) γράφωντας έγραψα modem-router αυτό εννοούσα. Σαφέστατα θα ήταν καλύτερα έχεις χωριστή κάρτα γραφικών ,, απλά στο ανέφερα με κριτήριο εμένα που βλέπω απροβλημάτιστα mkv με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Όχι πάλι είσαι λάθος. Έχω δοκιμάσει και άλλη σύνδεση και άλλο ρουτερ όπως σου είπα εχω δοκιμάσει να τα αλλάξω όλα μα όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή εκτός του επεξεργαστή και επίσης όταν δοκιμάζω να ανοίξω πολλά παράθυρα το βίντεο έχει φορτώσει ολόκληρο στο buffer οπότε δεν φταίει ούτε η σύνδεση ούτε όλα τα άλλα που λες.
jtheogr Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δεν μου εξηγείς απο την αρχή και για αυτό το λόγο κάνω λάθος anyway, εφόσον έχει φορτώσει το βίντεο και σου κάνει κοψίματα στο παίξιμο το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, πιθανόν να οφείλετε στον υπολογιστή αλλά στο λειτουργικό κ.λ.π υπάρχουν πολλές αιτίες.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τελικά έχει να μου προτείνει κάποιος καποιο μοντέλο laptop που να έχει αυτά που ζητάω και κυρίως να μπορώ να του βάλω windows 7 64bit ultimate sp1 Greek και να δουλεύει σωστά χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή το 1 στα κριτήρια επιλογής μου.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μήπως πουλάει κανείς τα: HP G62-A80SV Ή HP G62-450sv
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μήπως πουλάει κανείς τα: HP G62-A80SV Ή HP G62-450sv Καλυτερα να το βαλεις στις αγγελιες, γιατι πιο πολλα ατομα θα το δουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.