Προς το περιεχόμενο

Κάηκε;

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αντιμετοπιζω και εγώ ενα παρόμοιο προβλημα με μια Samsung 2232BW syncmaster.

την εχω και κάθεται απο το καλοκαίρι.

μια αναβε μια δεν αναβε. τις εβγαζα dvi της τα ξαναβαζα χωρίς αποτελεσμα, εβαζα ξαναβγαζα καλωδιο τροφοδοτικο μια ανοιγε μια οχι ε μια μερα με αφησε δεν ξανανοιξε και την εχω και κάθεται.

επισης μου εκανε κατι περιεργα στην εικόνα, και επρεπε να πειράζω αρκετά το dvi ώστε να ερχεται στα ισια της/

τι να παραγκείλω ώστε να την φιξάρω;

Για ρίξε μια ματιά: http://www.outofspecs.gr/forum/content.php/338-DETAILED-HOW-TO-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-flickering-%CF%83%CE%B5-Samsung-SyncMaster-226BW

Παιδια, το flickering ειναι 100% αλλαγη πυκνωτη. Μην αλλάζετε ολοκληρη πλακετα για 2-3 πυκνωτες που στοιχίζουν κατω απο 2 ευρώ. Φυσικα και δεν θα παραγγειλετε τους πυκνωτες απο το ebay, αλλα απο τον ηλεκτρονικο της γειτονιας σας. Όμως σε περίπτωση που η οθόνη είναι τελείως μαύρη και δε φαίνεται σχεδόν τίποτα και δεν φτιάχνει, τότε θέλει να αλλάξετε inverter που στα laptop είναι παιχνιδάκι, αλλα στις μεγάλες οθόνες που έχουμε στα desktop συνιστάτε να αλλάξετε ολόκληρη την πλακετα του τροφοδοτικού.

Δημοσ.

Αυτό πρότεινα και εγώ παραπάνω στον συμφορουμίτη, δεν χρειάζεται να αγοράσει όλη την πλακέτα. Δύο ευρώ μου στοίχισε να αλλάξω όλους τους πυκνωτές στην πλακέτα τροφοδοσίας της οθόνης. Την έχω εδώ και μέρες σε λειτουργία και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...