sir_platanight Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε όλους παιδια,Έχω εδω και 5 Χρόνια μια 19άρα lg...μοντέλο δεν θυμάμαι αλλα δν νομίζω να παίζει κ ρόλο...το βράδυ που Έκλεισα τον υπολογιστη μου ολα ήταν μια χαρα...και σήμερα που τον άνοιξα δεν έδινε σήμα στην οθονη...αλλα και αυτή δεν έδειχνε να λειτουργεί κάπως Αφού το ledακι που Έχει δεν άναβε καν!!!αλλαξα και τροφοδοσία αλλα τπτ...τα ίδια...Κάρτα γραφικών δεν νομίζω να Ειναι Αφού Έχω και μια 26αρα τηλεόραση συνδεδεμένη και δουλεύει άψογα!!!εκτός και αν έπαθε Κάτι το dvi...αλλα και αυτο δύσκολο μου φαίνεται!!!τι πιστεύετε;μας άφησε χρόνους η μπορει να Ειναι Κάτι και να μην το Έχω καταλάβει...;Ευχαριστω!!
tolis7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 κατα 90% καηκε το εσωτερικο τροφοδοτικο. με 40 ευρω το αλλαζεις σε ηλεκτρονικο
sir_platanight Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 και αυτο απο τι μπορει να προκληθηκε?η ειναι απλα λογικο λογω ετων?εχω μπει λιγο στο τρυπακι να αλλαξω αλλα αλλο 200 και αλλο 40!!!
lambroukos13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 οπως λεει ο φιλος παραπανω το power board φταιει, το αντιμετωπιζω σε αρκετες επισκευες... αυτο εδω ειναι το ανταλλακτικο που χρειαζεσαι: http://cgi.ebay.com/LG-L194WT-W1942SP-W1942C-OEM-LG-17-19-GND-Power-Board-/290553578904?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a657c598
sir_platanight Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μπορω να το αλλάξω και μόνος μου δηλαδή;δεν Βλέπω να Ειναι και τόσο δύσκολο...η γίνεται χαμός στην οθονη μέσα και θα χαθω;;; Έτσι ξαφνικά όμως να καεί;χωρίς καμία προειδοποίηση;
vdanasto Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε να αλλάξεις τους πυκνωτές στην πλακέτα τροφοδοσίας. Αυτοί ευθύνονται κυρίως για τις βλάβες στα τροφοδοτικά. Το κόστος επισκευής είναι γύρω στα 3€. Έτσι έσωσα την παλιά μου TFT που παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με τη δική σου.
sir_platanight Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δηλαδη δεν ειναι το power board που λεει ο φιλος? η οθονη μου ειναι η LG L194WT-SF μπορει καποιοσ να μου πει πωσ να την ανοιξω?
lambroukos13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δεν μπορεις χωρις κολλητηρια να αλλαξεις πυκνωτες, πηγαινε στην ευκολη λυση ολοκληρου του power board που ειναι απλα plug and play,ανοιγεις απο πισω την οθονη (λυνεις απλα τις βιδες) και επειτα κανεις unplug τα φυσακια πανω στο chipset....ειναι αρκετα απλο
vdanasto Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εννοτείται ότι θα χρειαστεί κολλητήρι, δεν είπα το αντίθετο. Γι αυτό είπα να το κάνει εφόσον έχει κάποια άνεση με αυτά τα πράγματα. Η αλλαγή του power board είναι σίγουρα απλούστερη, αλλά έχει το δεκαπλάσιο κόστος.
lambroukos13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 10 πλασιο κοστος δεν εχει,20 ευρω του βγαινει απο ebay μαζι με τα μεταφορικα,επιπλεον ειναι πιο αξιοπιστη σαν λυση διοτι μελλοντικα μπορει να εχει προβλημα καιγοντας και τους υπολοιπους πυκνωτες.....ενδεικτικα επειδη κανω ακριβως αυτην την δουλεια,πανω απο το 50% των chipsets που ερχονται για επισκευη και εχουν υποστει τροποποιησεις εχουν χρονο ζωης λιγοτερο απο ενα χρονο...
sir_platanight Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ενταξει σιγα 20€ ειναι...αλλα το θεμα ειναι οτι εβγαλα τις βιδες και μετα δεν ξερω πως να βγαλω το πλαισιο της οθονης!!υπαρχει καποιος τροπος?γωριζετε?
lambroukos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 χρησιμοποιεις case opener tool και ανοιγεις σιγα τραβοντας ελαφρα τις γωνιες...googlare το να δεις τι ειναι ακριβως οριστε και οδηγος http://www.ccl-la.com/blog/index.php/lg-l196wtq-bf-lcd-monitor-repair/
kebinB Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια αντιμετοπιζω και εγώ ενα παρόμοιο προβλημα με μια Samsung 2232BW syncmaster. την εχω και κάθεται απο το καλοκαίρι. μια αναβε μια δεν αναβε. τις εβγαζα dvi της τα ξαναβαζα χωρίς αποτελεσμα, εβαζα ξαναβγαζα καλωδιο τροφοδοτικο μια ανοιγε μια οχι ε μια μερα με αφησε δεν ξανανοιξε και την εχω και κάθεται. επισης μου εκανε κατι περιεργα στην εικόνα, και επρεπε να πειράζω αρκετά το dvi ώστε να ερχεται στα ισια της/ τι να παραγκείλω ώστε να την φιξάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.