Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop χωρις Windows ?

bathory1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποια διαδικασία ώστε να αγοράσω κάποιο Laptop χωρίς λειτουργικό? Δεν θέλω να σκάσω λεφτά στην M$ γιατι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω Windows. Θέλω να αγοράσω δλδ το laptop της αρεσκείας μου και να βάλω πάνω Linux χωρις να χάσω εγγύηση κτλ

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω προσφατα αγορασα ενα Dell , αλλα δεν συμπεριλαμβανοταν το cd των windows.. Πηρα τηλεφωνο στα Multirama και μου ειπαν πως δεν ηταν λαθος , και πως οντως δεν δινουν CD.. Οποτε υποθετω πως στη τιμη δεν συμπεριλαμβανεται το CD..

Δημοσ.

Εγω προσφατα αγορασα ενα Dell , αλλα δεν συμπεριλαμβανοταν το cd των windows.. Πηρα τηλεφωνο στα Multirama και μου ειπαν πως δεν ηταν λαθος , και πως οντως δεν δινουν CD.. Οποτε υποθετω πως στη τιμη δεν συμπεριλαμβανεται το CD..

Το δισκακι μπορεις να το φτιαξεις και εσυ μονος σου, τα λεγομενα recovery disks. ;)

Μπες στο dell support center (προγραμμα ειναι προεγκατεστημενο στον υπολογιστη σου), και σου λεει την διαδικασια!

Η διαφορα ομως εσενα (με το παιδι που αρχικα ρωτησε), ειναι οτι κατω απο το λαπτοπ σου εχεις αυθεντικο κωδικο των windows 7

Home premium. ;)

Δημοσ.

Το δισκακι μπορεις να το φτιαξεις και εσυ μονος σου, τα λεγομενα recovery disks. ;)

Μπες στο dell support center (προγραμμα ειναι προεγκατεστημενο στον υπολογιστη σου), και σου λεει την διαδικασια!

Η διαφορα ομως εσενα (με το παιδι που αρχικα ρωτησε), ειναι οτι κατω απο το λαπτοπ σου εχεις αυθεντικο κωδικο των windows 7

Home premium. ;)

A ναι αυτο δεν το σκεφτηκα... You got me... :P

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποια διαδικασία ώστε να αγοράσω κάποιο Laptop χωρίς λειτουργικό? Δεν θέλω να σκάσω λεφτά στην M$ γιατι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω Windows. Θέλω να αγοράσω δλδ το laptop της αρεσκείας μου και να βάλω πάνω Linux χωρις να χάσω εγγύηση κτλ

ευχαριστώ

Καποια -ουσιαστικη- διαδικασια δεν υπαρχει.

Υποτιθεται πως μπορει να γινει παραγγελια χωρις λειτουργικο, αλλα στην Ελλαδα ειναι ολα μπερδεμενα..

Υπαρχουν ωστοσο στην αγορα καποια λαπτοπ, χωρις λειτουργικο συστημα μεσα και αλλα με λινουξ.

Με λινουξ--> http://www.skroutz.gr/s/301376/Asus-X52F-EX513D-Linux.html

Θυμαμαι πως στο http://e-technoshop.gr/ ειχε καποια λαπτοπ χωρις λειτουργικο μεσα (δεν ξερω αν εχουν τωρα).

Δημοσ.

Έλεγα δλδ να πάω σε καποιο κατάστημα Plaisio,Multirama,Getitnow κτλ να διαλέξω ένα Laptop που μου αρέσει και να κάνω την παράγγελλα χωρίς λειτουργικό, χωρις να χάσω εγγύηση και χωρίς να με βλέπουν λες τους μιλαω για κβαντομηχανική

Δημοσ.

Έλεγα δλδ να πάω σε καποιο κατάστημα Plaisio,Multirama,Getitnow κτλ να διαλέξω ένα Laptop που μου αρέσει και να κάνω την παράγγελλα χωρίς λειτουργικό, χωρις να χάσω εγγύηση και χωρίς να με βλέπουν λες τους μιλαω για κβαντομηχανική

Την εγγυηση δεν την χανεις ουτως ή αλλως.

Και snow leopard να βαλεις, δεν εχει σχεση.

Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τους.

Την ιδια απαντηση θα παρεις (απο το να τρεχεις!!)

Δημοσ.

Παίζουν κάποια φορητά σαν αυτό εδώ

http://www.skroutz.gr/s/313232/Lenovo-Y560A-3-no-OS.html

αλλά δεν μας είπες σε τι τιμή το θες !! :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...