Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου υπολογιστή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα

Καταρχίν συγχαρητήρια για το forum το οποίο είναι άψογο και έχω βρεί πολλές πληροφορίες που μου έχουν φανεί χρήσιμες.Ήρθε και μένα η σειρά μου ανάμεσα στους πολλούς που έχουν ανοίξει ανάλογο θέμα,να ζητήσω και εγώ την γνώμη σας για το νέο μου pc.

Ποσό που διαθέτουμε : To πολύ 1.000,00 €.Αν πέσει και παρακάτω ακόμα καλύτερα

Χρήση υπολογιστή :Ασχολούμε με την μουσική μέσω pc(έχω ήδη εξωτερική κάρτα ήχου) αλλά θα θέλω να παίζω και κανένα game (π.χ Grand theft auto iv)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cubase,Reason,Hypersonic,Ez drummer

H σύνθεση να μην περιλαμβάνει πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι και εσωτερικό σκληρό(έχω ήδη έναν που θα μπεί στο νέο pc).θέλω όμως έναν ssd για να εγκαταστήσω εκεί μόνο το λειτουργικό

Το σύστημα δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το συναρμολογήσω μοναχός μου

Λειτουργικό σύστημα υπάρχει ήδη αγορασμένο στο κουτί του (Windows 7 64-bit Home Premium)

Να αναφέρω επίσης ότι έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στους amd επεξεργαστές αλλά αν πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο με intel δεν υπάρχει πρόβλημα.Τέλος να αναφέρω ότι είμαι απο Κέρκυρα.Αυτά τα λίγα....

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Κατ αρχάς καλωσήρθες. (ώς ενεργό μέλος) :)

Eφόσον έχεις κλίση προς AMD, προτείνω να κάνεις υπομονή κανα μήνα που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα σιγά-σιγά η νέα πλατφόρμα της AMD με τους νέους επεξεργαστές της - μητρικές της. Ήδη κυκλοφορούν σε ορισμένα καταστήματα κάποιες μητρικές am3+ ready αλλά σε λίγο καιρό θα υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα, όπως είναι λογικό απο τις εταιρείες, με την έλευση στην κυκλοφορία και των νέων επεξεργαστών. Θα φανεί λοιπόν αφενός που θα τιμολογηθούν στα Ελληνικά καταστήματα αλλά επίσης και σημαντικότερο θα ξεκαθαριστεί και το τοπίο όσο αφορά τις επιδόσεις τους και που στέκονται απέναντι στον ανταγωνισμό αφού θα γίνουν και τα ανάλογα reviews.

Αν τώρα το βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις θα πρέπει να πάς σε Intel sandy bridge που είναι πολύ καλή περίπτωση επίσης, οπότε και θα γίνουν και οι αντίστοιχες προτάσεις. :)

Δημοσ.

Ο τωρινός υπολογίστης το πολύ σε 2 εβδομάδες αλλάζει στέγη και μετακομίζει στο μαγαζί του πατέρα μου...

Δημοσ.

Μπορείς να τον αγοράσεις από το vision studio στην Θεσσαλονίκη ;.

Αφού δεν μπορείς να περιμένεις πας σε intel sandy bridge

Δημοσ.

Ναι για vision studio σκεφτόμουν και εγώ.Έχω τον ξαδέρφο μου εκεί πάνω όποτε θα γλιτώσω τα μεταφορικά

Δημοσ.

Εγώ σου έκανα μια σύνθεση από το πλαίσιο και από το vision studio και το Msystems για την οθόνη .Για να το συνθέσεις μόνος σου δες την υπογραφή μου τον οδηγό.

+Οθόνη:Dell U2311H Ultrasharp 23¨ 205,99 €

Σύνολο:1002,93E

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...