kaneda Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 και ο σκληρος και το dvd drive ειναι sata.τα εχω βαλλει και σε διαφορετικα καναλια. αλλα παλι τπτ.δεν ειναι η πρωτη φορα που κουμπωνω καινουριο συστημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει.στο bios τις βλεπει και τισ δυο τισ συσκευες.
aserprince Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 οταν βαλεις στο dvd player ενα cd το παιζει? το διαβαζει ο οπιτικος δισκος το cd ακουγεται? Αντε το το DVD PLAYER χαλασε! το usb θυρες και αυτες χαλασμενες? Αν δεν συμβενη τιποτα απο αυτα τοτε χαλασε ο σκληρος δισκος σου. φιλε κατι δεν κανεις σωστα.
kaneda Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 οταν βαλεις στο dvd player ενα cd το παιζει? το διαβαζει ο οπιτικος δισκος το cd ακουγεται? Αντε το το DVD PLAYER χαλασε! το usb θυρες και αυτες χαλασμενες? Αν δεν συμβενη τιποτα απο αυτα τοτε χαλασε ο σκληρος δισκος σου. φιλε κατι δεν κανεις σωστα. ολα ειναι καινουρια.και σιγουρα τπτ δεν κανω λαθοσ στην συνδεσμολογια.και το dvd δουλευει και ο σκληρος.τα βλεπει και τα δυο το bios.
nikomas50 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 και ο σκληρος και το dvd drive ειναι sata.τα εχω βαλλει και σε διαφορετικα καναλια. αλλα παλι τπτ.δεν ειναι η πρωτη φορα που κουμπωνω καινουριο συστημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει.στο bios τις βλεπει και τισ δυο τισ συσκευες. Μήπως ή Μ/Β σου έχει κάποιες διαφορετικού χρώματος θύρες SATA (που προορίζονται για διαφορετική χρήση) και έχεις συνδέσει το DVD ή το σκληρό δίσκο σε κάποια απ' αυτές; Βλέπε μπλε κυκλάκι στη φωτό.
kaneda Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 φιλε μου εχει αλλα τα εβαλλα κανονικα.παντωσ θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω μεχρι τωρα σε ολους σας για την βοηθεια.
aserprince Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ολα ειναι καινουρια.και σιγουρα τπτ δεν κανω λαθοσ στην συνδεσμολογια.και το dvd δουλευει και ο σκληρος.τα βλεπει και τα δυο το bios. Oταν λες ειναι ολα καινουργια δηλαδη ολα απο την αρχη απο την μιτρικη,τροφοδοτικο,κτλ. για πες το συστημα σου?
kaneda Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 τροφοδοτικο allied 600watt case asus vento mhtrikh gigabyte 880ga-ud3h epexergasths amd phenom2 955 ram kingston KINGSTON KVR1333 4G sklhros WESTERN DIGITAL 500GB CAVIAR GREEN αλλα εβαλλα ubuntu και γιναν ολα μονα τους. ευχαριστω πολυ για ολα.τωρα για την αδυναμια υποστηρηξης win 7 θα το ψαξω περετερω
mpentenis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 κατεβασε ενα cd αλλου λειτουργικού(πχ XP και δοκιμασε, σκεφτηκες το ενδεχομενο να έχει πρόβλημα το δισκάκι και να τυραννιέσαι αδικα? Κανονικα, αφου έχεις δίσκο αφορμάριστο, η εγκατάσταση πρεπει να ξεκινήσει αυτόματα χωρίς να σε ρωτησει (εξ ου και η επιλογή boot from other devices που υπάρχει στο BIOS).... στην θέση σου θα ελεγχα αλλη μια φορα τα καλώδια και μετά το δισκάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.