Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικά usb drives

geothrin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα έχετε δει φαντάζομαι τα διαφημιστικά φλασάκια όπου στο ένα κομμάτι τους είναι write-protected, δεν μπορείς να δημιουργήσεις ούτε φάκελο και περιέχουν μέσα μόνο τις πληροφορίες τις εταιρείας που διαφημίζουν. Ξέρετε πως μπορέι να γίνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Λογικά τίποτα δεν αντιστέκεται στις διαθέσεις ένος "γεμίσματος με μηδενικά" από το LLF Tool. Και μετά δημιουργία συστήματος αρχείων (NTFS ή FAT) με το HP USB Storage Format Tool.

Google for both.

Δημοσ.

αν ειναι να κανεις διαφημιση σε usb stick το κανεις print απεξω οχι να φτιαξεις μεσα καταλογο.ελεος ποιανου ιδεα ειναι αυτο?

Δημοσ.

καλημέρα!

ευχαριστώ washcloud, θα το δοκιμάσω.

Poulinos, ίσως έχει πέσει στα χέρια σου το flashaki της silk cut π.χ. Απέξω είναι εκτυπωμένα, απλά θέλουν μέσα σε ένα κομμάτι να περάσουν κάποιεσ πληροφορίες για την εταιρεία. Simple as that :)

Δημοσ.

αν ειναι να κανεις διαφημιση σε usb stick το κανεις print απεξω οχι να φτιαξεις μεσα καταλογο.ελεος ποιανου ιδεα ειναι αυτο?

Συνήθως γραφει απο εξω και το ονομα της εταιρειας

Δημοσ.

απεξω το βλεπεις υποχρεωτικα θες δεν θες .αλλα μεσα ειναι τελειως βλακεια να βαλεις αρχεια.στο τελος θα βαλουν και readme.

Δημοσ.

Ε τι να κάνεις....Εξυπηρέτηση κάνω κι εγώ, με ρώτησαν μιας και ήδη τα είχαν εκτυπώσει. Γιατί νομίζω ότι κάποιες διαφημιστικές το αναλαμβάνουν

Δημοσ.

30 flashakia για 30mb δεδομένα το καθένα. Αν δουλέψει και έχουν όρεξη, ας το κάνουν :) εγώ έχω κι άλλες δουλειές να κάνω :)

Δημοσ.

και γω εχω 1 512μβ που οκ αφησαν χωρο για να αποθηκευεις αλλα το υπολοιπο ειναι περασμενο σαν cdfs file system(cd ενολιγης)!

δοκιμασα αρκετα προγραμματα αλλα δεν βρεθηκε λυση .γιατι αλλα δεν το εμφανιζαν καν ή αλλα εμφανιζαν μονο το ανοιχτο partition.

εκανα και hd llf αλλα γεμισε errors και παρολ αυτα το virtual cd υπαρχει!

προσπαθω να βρω μια λυση για το πως το κλειδωσαν ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...