loufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλημέρα, έχω λοιπόν 1 εξωτερικό δίσκο 500g Adata, χθες όταν τον άνοιξα και μπήκα στον φάκελο με τις φωτογραφίες μου ήταν όλα στα κινέζικα και υποφάκελοι και κάτι εικόνες χύμα. Οι φάκελοι με τα κινέζικα δεν άνοιγαν καν ούτε μετονομασία έπαιρναν. Με την ενημέρωση ενός φίλου έκανα τα εξής βήματα. Έναρξη, Ο Υπολογιστής μου, Δεξί κλικ στον Σκληρό, Ιδιότητες, Εργαλεία, Έλεγχος, τσεκάρουμε και τα 2 και πατάμε εκκίνηση. (Έτσι μου είπε να κάνω). Τον άφησα όλο το βράδι να το κάνει και σήμερα το πρωί που είχε τελειώσει ανοίγω το σκληρό και πλέον ο φάκελος με τα αρχεία τα κινέζικα δεν ανοίγει καν και με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω. εκτός αυτού κατέβηκε στα 32ΜΒ από τα 10g που ήταν ο φάκελος. Έχω κάνει μεγάλη Μ....α ρε πέδες???? Υπάρχει κάποια λύση??
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Η τσίμπησε κανα ιο ο δίσκος η εχει bad sectors για αυτο και στα βγάζει αλαμπουρνέζικα και δεν τα διαβάζει καν, ειχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα παλια με ενα εσωτερικό. Δοκίμασε τον δίσκο σου σε ενα αλλο pc και ρίχτου και ενα scan με superantispyware και malwarebytes, αν και πολύ πιθανή η λύση του format μην βιαστείς ακόμα όμως.
loufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Να σε ρωτήσω, η διαδικασία που έκανα με την ανίχνευση και ανάκτηση κατεστραμένων τομέων δίσκου στις ιδιότητες του δίσκου ηταν Μ.....α??? γιατί μετά απο αυτό δεν ανοίγει ο φάκελος που είχε τα αλαμπουρνέζικα μέσα και απλά μου ζητάει να βρώ πρόγραμμα να το ανοίξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ τα αρχεία που είχα στον φάκελο???γιατί οι άλλοι φάκελοι ανοιγουν και δουλεύουν κανονικα.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ανάκτηση των αρχείων σου οσο ειναι αυτο δυνατόν με το Ontrack EasyRecovery σε εμένα οποτε το εχω χρησιμοποιήσει με έχει σώσει. Δες και εδώ το αντίστοιχο thread Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery
loufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ. Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω.
pournaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γιατι μου μυριζει usb virus; http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Autorun-Eater.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.