Προς το περιεχόμενο

Soul Calibur V

επισκέπτη Hernandez30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισκέπτη Hernandez30
Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια σχετικού event που διοργάνωσε η Namco Bandai στο Dubai αποκάλυψε το νέο sequel της σειράς Soul Calibur που θα κυκλοφορήσει το 2012 για PlayStation 3 και Xbox 360. Ο παραγωγός Hisaharu Tago ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο τίτλος λαμβάνει χώρα 17 χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας παραγωγής και θα προσφέρει τόσο πρόσβαση σε παλαιότερους χαρακτήρες, όσο και σε νέους που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το Soul Calibur 5.

Ο βασικός χαρακτήρας είναι ο Patroklos, γιος της Sophitia, που φέρει αρκετά χαρακτηριστικά στο στιλ μάχης από τη μητέρα του. Κάποια στοιχεία από το σύστημα μάχης έχουν βελτιωθεί, τα online και character creation τμήματα έχουν εμπλουτιστεί, ενώ νέα τμήματα επιλογών έχουν προστεθεί. Επιβεβαιώθηκε ακόμη πως στους διαθέσιμους χαρακτήρες θα υπάρχουν ήρωες και από άλλες σειρές της εταιρίας, όπως είχε γίνει με τον Darth Vader και τον Yoda στο Soul Calibur IV. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3.

Πηγή http://www.enternity.gr

Δημοσ.

Το Soul Calibur 3(ps2) για μένα ήταν το καλύτερο απο την σειρά και αν όχι το καλύτερο fighting που 'χω παίξει,σίγουρα απο τα καλύτερα,γούστα είναι αυτά βέβαια....εννοείται ότι περιμένω το SC5 με τρέλαααααα!!!!! ;) :-D

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη, θεωρω το 2 σαν το καλυτερο της σειρας απο αποψη fighting. Το 3 και 4 ειχαν πολλες unbalanced κινησεις στους χαρακτηρες σε σημειο που να τις σπαμαρεις μολις εβρισκες ευκαιρια. Το 2 ειχε αρκετα περισσοτερο strategy και πανω κατω σε αναγκαζε να μαθεις το εκτεταμενο ρεπερτοριο του καθε χαρακτηρα σε συνδιασμο με την κινηση και το placement.

Ελπιζω το 5 να ειναι μια επιστροφη σε αυτο το στρατηγικο στοιχειο και λιγοτερο στο show με λαμπες.

επισκέπτη Hernandez30
Δημοσ.

Εγώ μόνο το 4 έχω παίξει στο playstation 3 και μου άρεσε αρκετά.... Ελπίζω το 5 να είναι ακόμα καλύτερο

Α ρε Sophitia... έχεις κλέψει καρδιές :)

Δημοσ.

εγώ γιατί είμαι φαν μόνο απο το soul edge για το psx :) ,δεν μπορείτε να πείτε τουλάχιστον είχε το καλύτερο intro movie ακόμα το θυμάμαι το τραγούδι

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...