Προς το περιεχόμενο

Ssd

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. θα ηθελα μια απλη συμβουλη... καλυτερα να παρω χ2 vertex 2 να τους κανω raid 0 η να παω σε εναν vertex 3 120gb?? ποιο γρηγορα ειμαι με τους 2 η με τον καινουριο vertex;;

Δημοσ.

ειναι καλυτερα δηλαδη να δωσω 50 ευρω παραπανω για vertex3; συν οτι θα επερνα 50αριδες αρα +20gb.. τι λετε;

Δημοσ.

εχω ακουσει απλως οτι οι 2 vertex 2 ειναι λιγο πιο γρηγοροι σε raid 0 τι να πω δεν ξερω...

Δημοσ.

εχω ακουσει απλως οτι οι 2 vertex 2 ειναι λιγο πιο γρηγοροι σε raid 0 τι να πω δεν ξερω...

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω ΔΕΝ θα έχεις TRIM, οπότε για every-day use είναι απαγορευτικό. Οπότε ξέχνα το raid. To raid σε SSD είναι μόνο για benchmarks...

Δημοσ.

Οντως,τι να το κανεις το raid σε ssd?αφου η ταχυτητα ειναι ηδη πολυ μεγαλη και η διαφορα σε καθημερινη χρηση γινετε ελαχιστα αντιληπτη.

Δημοσ.

περιμενω να ερθει το κιτακι υδροψυξης απο γερμανια χαχαχα περιμενω περιμενω αλλα τιποτα.. την αλλη βδομαδα μου ειπαν! ασε ακομα με το στοκ ειμαι..

Δημοσ.

Στην αρχή είχα φτιάξει ένα custom kit αλλα μου έβγαινε 260 ευρω και δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα καθώς είχα χαλάσει πολλα στην αναβάθμιση.. Ε και πήρα ένα σετακι xpcs rasa 750 rs360.. 170 έχω διαβάσει καλα λόγια και πιο πολυ το διαλεξα γιατί αντλία και ρεζερβουάρ είναι μαζι.. Καλη αντλία έχει κιόλας νταξει 750l/ph

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...