Προς το περιεχόμενο

nvidia GTΧ570 - ati 6970

Leonrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο κάρτες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ποια να προτιμήσω. Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να έχω αρκετό AA και AF σε games που χρησιμοποιούν DX9 και κάτω, και ικαναποιητικά FPS, να μην φλερτάρω με FPS lag δηλαδή.

Αν υπάρχει ανάλογο post που δεν είδα, ας μεταφερθεί εκεί.

Δημοσ.

Και οι 2 κάρτες ειναι δυνατές εγώ θα σου πρότεινα την 570 την οποία και έχω και μέχρι στιγμή δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι. Για την 6970 ας απαντήσουν τα παιδιά που την έχουν.

Το θέμα ειναι όμως απο την αποτελείται το σύστημα σου για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε τι ειναι καλύτερο για εσένα,οποτε δώσε μας μερικές πληροφορίες.

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο κάρτες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ποια να προτιμήσω. Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να έχω αρκετό AA και AF σε games που χρησιμοποιούν DX9 και κάτω, και ικαναποιητικά FPS, να μην φλερτάρω με FPS lag δηλαδή.

οι κάρτες είναι πρακτικά ισοδύναμες..απο εκεί και πέρα εγώ θα πρότεινα την 6970 μόνο λόγω του ότι είχαν ακουστεί ότι οι gtx 570 καιγόντουσαν εύκολα, λόγω κακής ποιότητας vrm νομίζω

Δημοσ.

Οι reference εχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα αν clockαρεις μόνο αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με λίγο overclocking που έχω κάνει, ειναι γενικά πολύ σχετικό τι κομμάτι θα σου κάτσει.

Όπως και αν έχει αν πάρει ο φίλος τελικά 570 μακριά απο reference :fear:

Δημοσ.

Το υπολοιπο συστημα απο τη αποτελειτε ποια ειναι η αναλυση της οθονης?

Δημοσ.

cpu της amd phenom x6 1100 στα 3.3, mobo την asus crosshair iv extreme 4gb ram ddr3 παίζω σε 1920*1280 αλλά μάλλον θα πάω σε triple screen κάποια στιγμή γι'αυτό το σκέφτομαι πιο πολύ για την ati.

Δημοσ.

cpu της amd phenom x6 1100 στα 3.3, mobo την asus crosshair iv extreme 4gb ram ddr3 παίζω σε 1920*1280 αλλά μάλλον θα πάω σε triple screen κάποια στιγμή γι'αυτό το σκέφτομαι πιο πολύ για την ati.

Την 6950 παρε και καντη 6970.

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχεις ?

Της Coolermaster Silent Pro 1000w

Edit: Αν βάλω δύο 6950 με crossfire συμφέρει σε σχέση με μία 6970;

Ρωτάω από άποψη τιμής-επιδόσεων.

Δημοσ.

Σε αυτές τις τιμές, κανείς δε μπορεί να πει ότι συμφέρει. Δυο 69χχ είναι έτσι κι αλλιώς ακριβές.

Μπορείς να επιλέξεις 6950 που να μετατρέπεται σε 6970. ή να πάς κατευθείαν για 6970 που παίρνει και παραπάνω OC.

Και στη συνέχεια προσθέτεις και δεύτερη: μονό εάν δεν καλύπτεσαι από τη μια, και μόνο εφόσον έχει οθόνη με μεγάλη ανάλυση και κάνα καλό παίγνιο να παίξεις.

Δημοσ.

Διάβασα εδώ στο forum για μία εταιρεία που έχει την 6950

http://www.amazon.co.uk/VTX3D-Radeon-6950-PCI-Graphics/dp/B004L5XZBQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=computers&qid=1304439550&sr=1-1

210 σε € οι δύο δηλαδή με μεταφορικά 455, οπότε από τιμή πιστεύω συμφέρει, γι'αυτό ρώτησα για τις επιδόσεις σε σχέση με την 6970. Τέλος πάντων θα κοιτάξω για την 6970 μάλλον σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Αν σκέφεται να αγοράσεις απο amazon νομίζω πως δεν στέλνουν οτι εχει σχέση με ηλεκτρονικά στην ελλάδα.

Πάντως και εγώ πιστεύω οτι αξίζει η 6950.

Δημοσ.

Οι reference εχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα αν clockαρεις μόνο αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με λίγο overclocking που έχω κάνει, ειναι γενικά πολύ σχετικό τι κομμάτι θα σου κάτσει.

Όπως και αν έχει αν πάρει ο φίλος τελικά 570 μακριά απο reference :fear:

δεν ειναι προβλημα, προτεριμα ειναι!!! σκεψου λιγο!!!! grin.pnggrin.png

και ειναι καλο η εκδωση της καρτας να ειναι reference.......

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά ποιά από τις 2;

αλλου γράφουν για τη μια , αλλου΄για την άλλη

ποια είναι γενικά καλύτερη σε απόδοση;

θόρυβος;

Δημοσ.

Για τον θόρυβο της 570 που την έχω μπορώ να πώ οτι ειναι πιο αθόρυβη απο οσο την περίμενα σε αυτον τον τομέα εχει γίνει καλή δουλειά,οχι όπως η gtx295 που ειχα και χάλαγε τον κόσμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...