3leven Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εχω σκοπο να αγορασω το Sony Ericsson Xperia X10 μεσω web (online καταστηματος) αλλα επειδη δεν εχω ξαν'αγορασει μεσω internet με αντικαταβολη , εχω καποιες αποριες/επιφυλαξεις: Θα μπορω σιγουρα να ανοιξω το κουτι πριν πληρωσω , η αυτο εξαρταται απο το μαγαζι? Το κουτι απο που θα το παραλαβω? Ποιον θα πληρωσω? Ποιο μαγαζι μου προτεινετε απο τα 10-15 πρωτα? Skroutz Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?? Ευχαριστω.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σιγουρα ΔΕΝ σου προτεινω το ebw, μακρυα, εχουν αναφερθει περιπτωσεις ανοιγμενης συσκευης. Εγω εχω ψωνισει απο το e-click, βεβαια πηγα εκει και το πηρα γιατι ειναι διπλα, αλλα μου εδωσε την εντυπωση σοβαρου καταστηματος, εγω θα ξαναψωνιζα αν σε καλυπτει αυτο. Επισης δεν νομιζω να μπορεις να ανοιξεις το κουτι, αλλα δεν χρειαζεται βεβαια, δεν ειναι σαν το ebay ή αγορα απο αγγελια που εχει ενα ρισκο. Μιλαμε για κανονικα καταστηματα.
3leven Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σιγουρα ΔΕΝ σου προτεινω το ebw, μακρυα, εχουν αναφερθει περιπτωσεις ανοιγμενης συσκευης. Εγω εχω ψωνισει απο το e-click, βεβαια πηγα εκει και το πηρα γιατι ειναι διπλα, αλλα μου εδωσε την εντυπωση σοβαρου καταστηματος, εγω θα ξαναψωνιζα αν σε καλυπτει αυτο. Επισης δεν νομιζω να μπορεις να ανοιξεις το κουτι, αλλα δεν χρειαζεται βεβαια, δεν ειναι σαν το ebay ή αγορα απο αγγελια που εχει ενα ρισκο. Μιλαμε για κανονικα καταστηματα. Σ'ευχαριστω. Με επεισες Λεει 1-2 εργασιμες η αποστολη , ισχυει? Η να ειμαι προετοιμασμενος για μετα το σαββατοκυριακο?
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Να είσαι προετοιμασμένος... μέσα εβδομάδας είμαστε, κατά πάσα πιθανότητα θα το έχεις πριν το Σ/Κ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
traganeus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εγώ πήρα απο το http://www.play247.gr/ πριν μερικούς μήνες ένα HTC Desire HD. Το κατάστημα είναι πολύ καλό, μίλησα με το τμήμα πωλήσεων γιατί ήθελα διαφορετική φορολόγηση λόγο μειωμένου ΦΠΑ που έχουμε στο νησί. Μου είπαν οτι αυτό θα το έκαναν ήδη και δεν χρειαζόταν να ανησυχήσω. Επίσης το κινητό την 2η μέρα ήρθε με courier και ήταν και Σάββατο. Θα ψώνιζα άνετα απο το συγκεκριμένο κατάστημα πάλι, γιατί έχει και πολύ καλές τιμές.
3leven Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εγώ πήρα απο το http://www.play247.gr/ πριν μερικούς μήνες ένα HTC Desire HD. Το κατάστημα είναι πολύ καλό, μίλησα με το τμήμα πωλήσεων γιατί ήθελα διαφορετική φορολόγηση λόγο μειωμένου ΦΠΑ που έχουμε στο νησί. Μου είπαν οτι αυτό θα το έκαναν ήδη και δεν χρειαζόταν να ανησυχήσω. Επίσης το κινητό την 2η μέρα ήρθε με courier και ήταν και Σάββατο. Θα ψώνιζα άνετα απο το συγκεκριμένο κατάστημα πάλι, γιατί έχει και πολύ καλές τιμές. Το εχω ηδη παραγγειλει απο e-click μιας και το βιαζομαι το κινητο , και θελω να εχω οσο πιο πολλες πιθανοτητες να ερθει πριν το σαββατοκυριακο.. Θα τα εχω παντως υπ'οψην μου τα μαγαζια για μελλοντικες παραγγελιες.. Να'στε καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.