Προς το περιεχόμενο

Εasybcd δεν

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα xp sp2 και δεν μπορω να εγκαταστησω σωστα το Εasybcd.Μηπως δεν υποστηριζεται για τα xp?

οταν παω να το κανω εγκατασταση με κανει error σφαλματα και με μπλοκαρι το nero δεν μπορω να το ανοιξω.πες τε με ποια εκδοση να κατεβασω που ειναι καλλιτερη για το easybcd.

Aντιβαίρους δεν εχω.(το Easybcd φενεται το τρεχει κανονικα αλλα μερικα κλικ του προγραμματος ειναι

ειναι απενεργοποιημενα).δεν ξερω αν καταλαβατε τα ειπα μπερδεμενα?

Δημοσ.

Καλά τα είπες γκαρντάση, το Εasybcd όμως σε τι σε χρειάζεται? Έχεις και δεύτερο λειτουργικό σε άλλο σκληρό δίσκο και θέλεις να μπορείς να το ξεκινήσεις?

Δημοσ.

Ναι εχω 3 δισκους και τα λειτουργικα τους και θελω να επιλεγω απεθευειας οποιον δισκο θελω.

Και να μην μπαινω συνεχεια στο bios και να επιλεγω δισκο. αλλα αυτο το προγραμμα με κανει σφαλματα για το easybcd μηπως κοντραρη καποιο προγραμμα?

Δημοσ.

Το Εasybcd μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και δεν κάνει διάκριση μεταξύ των Service packs. Δες εδώ: http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Supported+Operating+Systems

Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα όριζα από το BIOS να ξεκινά ο υπολογιστής από κάποιον άλλο σκληρό δίσκο και θα εγκαθιστούσα σ' αυτόν το Εasybcd για να κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις.

Τώρα το γιατί δεν μπορεί να εγκατασταθεί στα xp sp2 όπως αναφέρεις :" Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...