Προς το περιεχόμενο

Μετανάστευση στον Καναδά

KreatoR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Η γυναίκα μου και γώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί σε 4 μήνες. Η κατάσταση που επικρατει στην Ελλάδα μας έχει δημιουργησει έντονη επιθυμία να μεταναστεύσουμε στο εξωτερικό, η επικρατέστερη χώρα από όλες αυτές που κοιτάξαμε είναι ο Καναδάς. Θα επιθυμούσαμε πληροφοριές σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει ... Ειναι αραγε κατι τετοιο εφικτο ; Απο το λιγο που εχουμε ψαξει μεσω ιντερνετ εχουμε βρει πολλα κολληματα . Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη ! Ευχαριστω....

Δημοσ.

Στέλνω σ' ένα φιλαράκι κάτι βεβαιώσεις υπογεγραμμένες απ' το οικείο "αστυνομικό τμήμα" ότι είναι επαγγελματίας κλπ,δεν έχει πτυχίο.

Του στέλνω και 50gb GrPdfz...

Κάντε την γρήγορα.

Αν υπάρχει "μπάρμπας",μιά πρόσκλησή του θα ήταν εκ των ουκ άνευ.

Πτυχίο ευπρόσδεκτο,ειδ' άλλως όπως είπα,κάποιες βεβαιώσεις για το "γνήσιον-του-επαγγελματισμού"...

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατι Καναδά; Ναι είναι μια Ωραία χώρα αλλα την καλύτερη ζωή και οργάνωση αυτή την στιγμή την έχουν οι USA

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατι Καναδά; Ναι είναι μια Ωραία χώρα αλλα την καλύτερη ζωή και οργάνωση αυτή την στιγμή την έχουν οι USA

Απο πιά άποψη? :-)

Δημοσ.

Απο πιά άποψη? :-)

Οργάνωση, εκπαιδευτικό σύστημα, ευκαιρίες, και φυσικά όλα τα αλλα που αμα κοιτάξεις το terms of use λένε "US ONLY" :@

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...