Προς το περιεχόμενο

Επέκταση e-mail

mercu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λογαριασμο στο γιαχου μαιλ και η χωριτικοτητα του για να στειλω εικονα ή βιντεο ειναι 25ΜΒ. Πρεπει ομως να στειλω ενα βιντεο 376ΜΒ. Υπαρχουν καποια προγραμματα που σου δινουν την δυνατοτητα να στειλεις μεγαλυτερα βιντεο;

Please, help!

Δημοσ.

Είτε το ανεβάζεις σε κάποιον file-hoster (πχ rapidshare, hotfile) και δίνεις στον φίλο σου το link είτε σε κάποια υπηρεσία για online storage (πχ dropbox, skydrive). Αν θες/χρειάζεται, μπορείς να το «σπάσεις»/κλειδώσεις μέσω password με το winrar.

Δημοσ.

Φιλε antonI, ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Μπορεις να με καθοδηγησεις εσυ σε μια απ τις προτασεις αυτες;

Δημοσ.

δοκίμασε αυτό: www.yousendit.com

είναι πιο εύκολο και από το yahoo σου!

+1111111

Απλό και γρήγορο

μπαίνεις, κάνεις ένα ρέτζιστερ (δεν θέλει ενεργοποίηση)

ανεβάζεις το αρχείο που θέλεις, γράφεις το μέιλ σου και στέλνεις!

Δημοσ.

αυτο το σαιτ παιδια εχει μαξιμουμ χωρητικοτητα 100ΜΒ, ενω αυτο που θελω να στειλω ειναι 380ΜΒ περιπου.

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση, προτείνω και εγώ το dropbox. Είναι απλό, είναι ένας εικονικός online σκληρός δίσκος

1) Γράφεσαι

2) Ανεβάζεις αυτό που θέλεις στο account σου, αφου δημιουργήσεις νέο folder

3) Κάνεις share το folder με όποια άλλα email θες, και πρέπει να γραφτεί και ο άλλος

Εαν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τη υπηρεσία και στο μέλλον, και θες κάτι απλό και γρήγορο, ανέβασε το σto fileserve.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...