mercu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εχω λογαριασμο στο γιαχου μαιλ και η χωριτικοτητα του για να στειλω εικονα ή βιντεο ειναι 25ΜΒ. Πρεπει ομως να στειλω ενα βιντεο 376ΜΒ. Υπαρχουν καποια προγραμματα που σου δινουν την δυνατοτητα να στειλεις μεγαλυτερα βιντεο; Please, help!
antonl Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Είτε το ανεβάζεις σε κάποιον file-hoster (πχ rapidshare, hotfile) και δίνεις στον φίλο σου το link είτε σε κάποια υπηρεσία για online storage (πχ dropbox, skydrive). Αν θες/χρειάζεται, μπορείς να το «σπάσεις»/κλειδώσεις μέσω password με το winrar.
mercu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Φιλε antonI, ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Μπορεις να με καθοδηγησεις εσυ σε μια απ τις προτασεις αυτες;
l3ft3r1s Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δοκίμασε αυτό: www.yousendit.com είναι πιο εύκολο και από το yahoo σου!
Xaralambos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δοκίμασε αυτό: www.yousendit.com είναι πιο εύκολο και από το yahoo σου! +1111111 Απλό και γρήγορο μπαίνεις, κάνεις ένα ρέτζιστερ (δεν θέλει ενεργοποίηση) ανεβάζεις το αρχείο που θέλεις, γράφεις το μέιλ σου και στέλνεις!
mercu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 αυτο το σαιτ παιδια εχει μαξιμουμ χωρητικοτητα 100ΜΒ, ενω αυτο που θελω να στειλω ειναι 380ΜΒ περιπου.
l3ft3r1s Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Σε αυτή την περίπτωση, προτείνω και εγώ το dropbox. Είναι απλό, είναι ένας εικονικός online σκληρός δίσκος 1) Γράφεσαι 2) Ανεβάζεις αυτό που θέλεις στο account σου, αφου δημιουργήσεις νέο folder 3) Κάνεις share το folder με όποια άλλα email θες, και πρέπει να γραφτεί και ο άλλος Εαν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τη υπηρεσία και στο μέλλον, και θες κάτι απλό και γρήγορο, ανέβασε το σto fileserve.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.