Dimnikou1971 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Την Δευτέρα θα έρθει ο ΟΤΕ και μετά από 5 μήνες υπομονή με την wind θα βάλω Ίντερνετ στο σπίτι μου. Θέλω την γνώμη σας αν αξίζει να βάλω και το connex tv.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Περίμενε να έρθει πρώτα να δείς και στα πόσα συγχρονίζεις (πόσα πιάνεις απο τα 24) και αποφασίζεις αν αξίζει και απο θέμα γραμμής.
Dimnikou1971 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σαν υπηρεσία λέω αν αξίζει....γιατί απο ταινίες διάβασα πρέπει να τις πληρώσεις....
billst21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 εγώ δεν είχα προσωπικά αλλά ένα φιλαράκι πού είχε βάλει, συχρόνιζε στα 16, έβλεπε κανονικά αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμένα οσοι φίλοι μου πάντως είχαν connex tv για μια περίοδο τελικα το έβγαλαν γιατι κατα τα λεγόμενα τους δεν άξιζε για τα χρήματα που έδινες και δεν πρόσφερε και κατι το ιδιαίτερο.
Dimnikou1971 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν είχε free τις ταινίες θα το εβαζα , τώρα το σκέφτομαι και μάλλον απο αυτά που γράφεται και σεις, δεν νομίζω να το βάλω....
billst21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 σωστά και άμα ξέρεις να κατεβάζεις και ταινίες δεν το συζητάω.
weber122 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 αφού δεν έχει τσάμπα ταινίες δεν έχει ουσία νομίζω... αφού τις αγοράσεις, αποθηκεύονται πουθενά για να τις ξαναδεις, τουλάχιστον?
injen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 αφού δεν έχει τσάμπα ταινίες δεν έχει ουσία νομίζω... αφού τις αγοράσεις, αποθηκεύονται πουθενά για να τις ξαναδεις, τουλάχιστον? Μπορεις να τις ξαναδεις για 2 μερες νομιζω οσες φορες θες,μετα παπαλα Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Dimnikou1971 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γιαυτο να βρουν αλλού κορόιδα, και μετά αναρωτιούνται γιατί ανθίζει η πειρατεία...
clevercitizen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπορείς να το δοκιμάσεις για 14 μέρες και αν δε σου κάνει το πας πίσω χωρίς να πληρώσεις τπτ. Προσωπικά σε γραμμή 2mbps κλείδωνε στα 7 και τα 2 τα είχε για ιντερνετ και τα υπόλοιπα για tv αλλά το έστειλα λόγω του ότι κάθε 5 λεπτά ξεσυγχρονιζόταν κ ήθελε επανεκκίνηση το αποκωδηκοποιητής.
weber122 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιαυτο να βρουν αλλού κορόιδα, και μετά αναρωτιούνται γιατί ανθίζει η πειρατεία... άστο φίλε, και η πειρατεία δεν είναι λύση....μία δεν συγχρονίζονται οι υπότιτλοι, μία πρέπει να βλέπεις από το laptop και δεν μπορείς να αράξεις σε καναπέ κ.α. το θέμα είναι να μας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να προσπαθουν να μας πιάσουν κορόϊδα.
Dimnikou1971 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 άστο φίλε, και η πειρατεία δεν είναι λύση....μία δεν συγχρονίζονται οι υπότιτλοι, μία πρέπει να βλέπεις από το laptop και δεν μπορείς να αράξεις σε καναπέ κ.α. το θέμα είναι να μας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να προσπαθουν να μας πιάσουν κορόϊδα. Απο το να δίνω 4€ για να νοικιασω ταινία απο connex ας κουραστω λίγο να βρω σωστούς υποτιτλους. Πάντως επειδή και η πειρατεία δεν βοηθάει, αν σου προσφέρουν κάτι στη σωστή τιμή τότε θα το πάρεις, εγώ π.χ έχω iPad & iPhone και τις εφαρμογές τις έχω αγοράσει όλες, δεν έχω Κάνει jailbreak. Απλά της αγόραζαν όταν ήταν σε προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.