lex32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παιδία εδώ και 3 μήνες σχεδόν έχω ένα site με νέα για την F1 το www.totalf1.info που είναι κατασκευασμένο σε wordpress ...Δεν λέω πολύ καλό το Platform αλλά αναζητώ κάτι καλύτερο για να ανεβασω το site κάτι πιο επαγγελματικό με πιο καλό Homepage με περισσότερες λειτουργίες ....Έχω διαβάσει για το Joomla και μου φένεται αρκετά ΄καλό αν και λίγο΄δύσκολο ...γι' αυτο θα ήθελα την βοήθεια των expert να με καθοδηγίσουν μέσα στα κόλπα του joomla εγώ βασηκά το θέλω να έχω το σιτε έτοιμο για την επόμενη σεζόν ...Θέλω να μου προτείνεται και κάποια θέματα για το site που θα είναι ανεβασμένο σε joomla .... Εκτός εάν υπαρχει κάποια άλλη πλατφόρμα για να ανεβάσω το site...
kinq1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το ίδιο περίπου είναι το joomla με το wordpress. Αρα δεν μιλάμε για αναβάθμιση, απλά για αλλαγή cms. Καλύτερα να μείνεις στο wordpress, να το μάθεις καλύτερα, και να μη μπλέξεις με διάφορα cms. Εκτός αν κάποιο από αυτά έχει ένα συγκεκριμένο extension που σου είναι απαραίτητο για την εμφάνιση/λειτουργία του site όπως ακριβώς το θες.
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το WordPress θεωρείται από τον περισσότερο κόσμο κορυφαίο CMS με πάρα πολλές δυνατότητες -- δεν θα κερδίσεις τίποτα αλλάζοντας πλατφόρμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το εξερευνήσεις, να ψάξεις τα plugins του, να διαβάσεις το documentation που υπάρχει, να παίξεις μαζί του... εν ολίγοις να το γνωρίσεις καλύτερα. Η μόνη «αναβάθμιση» από εκεί και μετά είναι να πας σε custom-coded λύση, αλλά αυτό κοστίζει... πάρα πολύ.
gusretalis Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μην αφήσεις το wordpress,έχει άπειρα plugins. Για αρχή βρες ένα αξιόλογο free premium theme για wordpress.Και άλλαξε ότι δε σου κάνει. Π.χ. http://www.web2feel.com/raceclan/ ( http://jinsonathemes.com/demo/?themedemo=Raceclan ).
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 +1 Το Wordpress το έχει αφήσει πίσω το Joomla εδώ και 2 χρόνια περίπου. Όχι ότι δεν είναι καλό το Joomla, αλλά δεν κάνει κάτι περισσότερο από το Wordpress και ότι κάνει το κάνει πιο δύσκολα. Αν σε δυσκολεύει το Wordpress μια φορά, το Joomla θα σε δυσκολέψει (περίπου) 10 Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, είναι 1000 φορές προτιμότερα να εξερευνήσεις τις παραπάνω δυνατότητες του WP σου, παρά να αλλάξεις πλατφόρμα.
gusretalis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πάντως εγώ ότι έχω ψάξει το έχω βρει σε wordpress.Ίσως κάποια να θέλουν αρκετό ψάξιμο,αρκετή ώρα να τα παραμετροποιήσεις κ.λπ. αλλά σίγουρα πολύ λιγότερη από το να κάνεις το ίδιο πράγμα από την αρχή... Για μένα,αν αλλάξεις θέμα και προσέξεις λίγο την εμφάνιση,το site σου θα είναι πολύ ωραίο.
lex32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ευχαριστω για την βοηθεια ....φίλε gusretalis μου είπες να βελτίωσω την εμφανηση του site δηλαδή εαν έχεται να μου προτεινεται κάτι πείτε το ... Εγώ προσπαθώ να αλλάξω τα fonts αλλα ματαια δεν το βρισκω....
gusretalis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλύτερο το θέμα αυτό αλλά υπάρχουν και ακόμα ομορφότερα και πιο εύχρηστα. Πες μου αν ξέρεις css και αν διατίθεσαι να ξανααλλάξεις θέμα σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο. Για τώρα,σίγουρα βγάλε τον τονισμό από τα κεφαλαία γράμματα στο πάνω μενού σου.
lex32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 1)Δεν έχω πολλές γνώσεις σε css μόνο λίγο html ξέρω.. 2)Ακούω προτάσεις για θέματα και θα δούμε σε λιγο καιρό μολισ πήρα αυτό ... αν και το πήρα με λίγα ευρώ...Απλά επειδή το site έχει πολλές κατηγορίες θέλω κατι να τα έχει όλα...
gusretalis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 1) Ενδιαφέρεσαι να δεις κάποια πράγματα σε css ή απλά θες να κάνεις τη δουλειά σου; 2) Πλήρωσες;Δεν έπρεπε,υπάρχουν καλύτερα free,στο site που σου έδωσα έχει πολύ καλά θέματα. Περίμενε και άλλες γνώμες,δε σημαίνει ότι επειδή εμένα δε μου πολυαρέσει,δε θα αρέσει και στους υπόλοιπους.
lex32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Παιδιά θα ήθελα ακόμα να πω πως ψάχνουμε άτομα να συνεργαστούμε για το site ...
theomalegan Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το wordpress ειναι πολύ ανώτερο απο το joomla πιο ελαφρύ και ευέλικτο αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς κάποιον να σε βοηθήσει.
gusretalis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδιά θα ήθελα ακόμα να πω πως ψάχνουμε άτομα να συνεργαστούμε για το site ... Βοήθεια θες σε περιεχόμενο ή σε σχεδιασμό;
lex32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Βοήθεια θες σε περιεχόμενο ή σε σχεδιασμό; Και στα δύο ψάχνω....
gusretalis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σε σχεδιασμό,στήσιμο κ.λπ. μπορώ να σε βοηθήσω,αν θες στείλε μου κάποιο e-mail ή msn να τα πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.