Προς το περιεχόμενο

Πως κανω Unistall τα Linux Mint 10 ?

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σε dual boot με window7 64bit τα Linux Μint 10 και θελω να τα διαγραψω εντελος πως μπορω να το κανω αυτο ?

Δημοσ.

Πως τα εκανες εγκατασταση? Μεσα απο τα windows ή κανονικα, εκκινοντας με το δισκακι κλπ?

Κανονικοι εγκατασταση αλλα οχι απο CD αλλα απο στικακι ( δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω )

Δημοσ.

τα δικα μου Ubuntu τα ειχα διαγραψει και στη συνεχεια εβαλα το δισκακι των windows ανοιξα cmd εγραψα Bootrec.exe/FixMbr και ο bootloader των windows επανηλθε κανονικα

Δημοσ.

Κανονικοι εγκατασταση αλλα οχι απο CD αλλα απο στικακι ( δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω )

Ναι αλλα, μεσα απο windows ή εκκινοντας με αυτο?

Δημοσ.

Ναι αλλα, μεσα απο windows ή εκκινοντας με αυτο?

Κανονικη εεγκατασταση οχι wubi , εχω κανει ενα partition στον σκληρο .

Λοιπον πως το σβηνω ?

Δημοσ.

Ανοιγεις την διαχειρηση δισκων των 7 και σβηνεις το/τα partition που εκανε το λινουξ για να εγκατασταθει.

Μετα εκκινεις με το δισκακι των 7, επιλεγεις recovery > startup repair και περιμενεις. Οταν τελειωσει θα σου εχει περασει τον bootmgr των 7 αντι για τον grub που ειχες.

Δημοσ.

Ανοιγεις την διαχειρηση δισκων των 7 και σβηνεις το/τα partition που εκανε το λινουξ για να εγκατασταθει.

Μετα εκκινεις με το δισκακι των 7, επιλεγεις recovery > startup repair και περιμενεις. Οταν τελειωσει θα σου εχει περασει τον bootmgr των 7 αντι για τον grub που ειχες.

Τι εννωεις διαχειρηση δισκων ? Παω στο C και εκει που βλεπω εναν φακελο linuxmint τον διαγραφω ή εννωεις κατι αλλο ?

Δημοσ.

Εχει μεσα στον c:/ φακελο που λεει linuxmint? Τι μεγεθος εχει?

Αν ναι, τοτε εκανες εγκατασταση μεσω wubi και απεγκατασταση γινεται απο τον πινακα ελεγχου > προγραμματα και δυνατοτητες.

Η διαχειρηση δισκων των 7 ειναι αυτο και ενας γρηγορος τροπος να την ανοιξεις ειναι start > run > diskmgmt.msc

dual-ubuntu-windows-7-disk-management.jpg

Δημοσ.

Εχει μεσα στον c:/ φακελο που λεει linuxmint? Τι μεγεθος εχει?

Αν ναι, τοτε εκανες εγκατασταση μεσω wubi και απεγκατασταση γινεται απο τον πινακα ελεγχου > προγραμματα και δυνατοτητες.

Η διαχειρηση δισκων των 7 ειναι αυτο και ενας γρηγορος τροπος να την ανοιξεις ειναι start > run > diskmgmt.msc

Δεν ειναι wubi το κοιταξα δεν υπαρχει πουθενα εγκατεστημενο , ναι υπαρχει φακελος linuxmint ειναι 30GB οσο τον ορισα εγω στην αρχη της εγκαταστασης και τελος μου βγαζει το c αινιαιο δεν υπαρχρι καποιο " διαμερισμα " .

Τι να παιζει αραγε ?

Δημοσ.

Δεν ειναι wubi το κοιταξα δεν υπαρχει πουθενα εγκατεστημενο , ναι υπαρχει φακελος linuxmint ειναι 30GB οσο τον ορισα εγω στην αρχη της εγκαταστασης και τελος μου βγαζει το c αινιαιο δεν υπαρχρι καποιο " διαμερισμα " .

Τι να παιζει αραγε ?

δοκίμασε τον disk manager από το live cd της διανομής σου.

Δημοσ.

δοκίμασε τον disk manager από το live cd της διανομής σου.

Ουπς το εχω διαγραψει :mrgreen: αν κατεβασω παλι το live cd εχει διαφορα ή εκανα μαμακια :unsure:

Δημοσ.

Τι να παιζει αραγε ?

Τοτε ειναι σιγουρα εγκατασταση με wubi.

Δημοσ.

Τοτε ειναι σιγουρα εγκατασταση με wubi.

Και γιατι δεν το βλεπω ?

Δομιμασα και μεσω Windows αλλα και Advanced Unistaller και δεν το βλεπω πουθενα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...