Προς το περιεχόμενο

Νεο PC

bearisBk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλει ένας φίλος μου ένα νέο PC κυρίως για games.

Σκεφτόμουν την παρακάτω σύνθεση:

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 119€

Intel Core I7-2600K Box 271€

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 90€

CoolerMaster Silent Pro M700 115€

Fractal Design Define R3 Titan. Grey 115€

Seagate Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 1TB ST31000524AS 50€

MSI GeForce GTX 580 1536MB Twin Frozr 450€

NOCTUA NH U12P SE2 67€

Σύνολο 1277€

Γενικά το σύστημα θέλει να είναι όσο γίνεται αθόρυβο και γι'αυτό έβαλα αυτό το κουτί και το τροφοδοτικό.

Ένας SSD θα ήταν καλός αλλά δεν θα ήθελε να ξεφύγει από τα 1200-1300€ και δεν ξέρω αν αξίζει να κόψει από αλλού λεφτά.

Τέλος οι αγορές θα γίνουν από οποιοδήποτε κατάστημα της Αθήνας.

Δημοσ.

Συνολο 890 Ε και σου μενουν τα υπολοιπα για οποια καρτα γραφικων θελεις . Θα προτεινα κατι σε 2χ6850 ...

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω...

Μπορεί να τα πάρει από διαφορετικά μαγαζιά και να το συνθέσει μόνος του;

Μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα να βγουν οι νέοι AMD να δούμε τι πουλάκια πιάνουν;

Η οθόνη είναι HD υποθέτω;

Για το σχόλιό σου για το αν αξίζει να κόψει από κάπου αλλού. Με μία ματιά γρήγορη στη σύνθεση, βγάζεις τον 2600κ και βάζεις τον 2500κ. Ο i7 δεν χρειάζεται για gaming οπότε Almost ο ssd. ;)

Επίσης σε κάρτα γραφικών μπορεί να πάει σε 2x5850 ή μία 6950 και να γλυτώσει μπόλικα...

Σε ψύχτρα είδα και έβαλες την Noctua. Θα το πάει για overclock χοντρό; Αν όχι δεν είναι ανάγκη... (να βάλει την Noctua εννοώ)

Αυτά από μένα και καλό βράδυ στους ξενύχτηδες :-)

Δημοσ.

Λέω να τον πάω στην 6950 τελικά αλλά τον ι7 τον θέλει γιατί δουλεύει και κανά affter effects που και που.

Την noctua την επέλεξα γιατί την έχω δοκιμάσει και δεν παίζετε στην αναλογία θορύβου-ψύξης.

Η οθόνη είναι HD,

γενικά θα προτιμούσε να το αγοράσει από ένα κατάστημα.

Για AMD δεν θέλει να το συζητήσει καν και γενικά το ψιλοβιάζεται το μηχάνημα.

Onty καλή η προσφορά σου αλλά όπως είπα το κουτί και το τροφοδοτικό δεν αλλάζουν λόγο θορύβου. Το elite ακούγετε σαν τραίνο μπροστά στο fractal και προτιμώ το silent pro από το GS που δεν είναι και modular.

Δημοσ.

Αφου δεν θελει να ακουσει καθολου για AMD τοτε ασ'τον να παρει οτι θελει......

Μα τι παραπληροφορηση τρωνε οι ανθρωποι εκει εξω,απορω.

Βαζω στοιχημα οτι ο φιλος σου εχει και golf με λαστιχα Michelen σωστα?

Edit:Α και που'σαι,πες του οτι η 6950 ειναι AMD εδω και κατι χρονια καλα?

Δημοσ.

Αφου δεν θελει να ακουσει καθολου για AMD τοτε ασ'τον να παρει οτι θελει......

Μα τι παραπληροφορηση τρωνε οι ανθρωποι εκει εξω,απορω.

Βαζω στοιχημα οτι ο φιλος σου εχει και golf με λαστιχα Michelen σωστα?

Edit:Α και που'σαι,πες του οτι η 6950 ειναι AMD εδω και κατι χρονια καλα?

Ουτε εγω ακουω για amd (cpu) :D

Κ που κολλαει το golf αν εχει Michelen??.. :D

Δημοσ.

Εσυ παλι....... :devil: :devil:

Τιποτα κακο με το golf και τα michelen αλλα ο Ελληνας θεωρει οτι αυτα ειναι τα καλυτερα χωρις να κοιταξει τον ανταγωνισμο που συχνα ειναι και ισαξιος και πιο φθηνος.

Δημοσ.

Εσυ παλι....... :devil: :devil:

Τιποτα κακο με το golf και τα michelen αλλα ο Ελληνας θεωρει οτι αυτα ειναι τα καλυτερα χωρις να κοιταξει τον ανταγωνισμο που συχνα ειναι και ισαξιος και πιο φθηνος.

Εγω με τα goodyear f1 στο golfακι μια χαρα ειμαι ! :-D

Μονο εγω ο ακυρος ειμαι Online τις ωρες που μπενεις! :rolleyes:

Οσον αφορα το θεμα ομως, πιστευεις οτι υπαρχει καλυτερος στα λευτα του απ τον i5 2500k?

Ρε Intel κ ξερο ψωμι! (κ ας πληρωνεις το brand name)

Δημοσ.

Χαχαχα ενταξει,πετυχα το αυτοκινητο.εξαλλου και εσυ οπως ειπες δεν θελεις να ακουσεις για Amd cpu κλασσικε Ελληναρα.χαχαχαχα.

Οχι αυτη την στιγμη καλυτερος απο τον 2500Κ δεν υπαρχει σε επιδοσεις στα λεφτα του.

Αλλα εσυ πιστευεις οτι ο φιλος του bearisBk ξερει πραγματικα οτι ας πουμε ο 2500Κ ειναι ο καλυτερος αυτη την στιγμη στα λεφτα του και αυτος ειναι ο λογος που δεν θελει AMD????

Δημοσ.

Χαχαχα ενταξει,πετυχα το αυτοκινητο.εξαλλου και εσυ οπως ειπες δεν θελεις να ακουσεις για Amd cpu κλασσικε Ελληναρα.χαχαχαχα.

Οχι αυτη την στιγμη καλυτερος απο τον 2500Κ δεν υπαρχει σε επιδοσεις στα λεφτα του.

Αλλα εσυ πιστευεις οτι ο φιλος του bearisBk ξερει πραγματικα οτι ας πουμε ο 2500Κ ειναι ο καλυτερος αυτη την στιγμη στα λεφτα του και αυτος ειναι ο λογος που δεν θελει AMD????

Μπορει να διαβαζει το φορουμ. Κ εγω εδω παρακολουθοντας συζητησεις εχω μαθει αρκετα!

Αν ηθελα να φταιξω ενα 2ο Pc για καποια αλλη δουλεια, που δεν θα χε απαιτησεις (κατεβαστηρι πχ) μπορει να εβαζα amd για μειωση κοστους.. (ωχ μου μπαινουν ιδεες :devil: χαχααχαχα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...