HuskerDu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αρχές Ιουνίου θα είμαι στο Λονδίνο, συμφέρει η αγορά του macbook απο applestore εκεί?
ivyhae Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Στο apple store κανει 999 λιρες.Παρτο καλυτερα απο το amazon co uk που κανει 928 λιρες.Το δικο μου ηρθε μεσα σε 3 μερες και εννοειται με δωρεαν μεταφορικα
mikroulis86 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Στο apple store κανει 999 λιρες.Παρτο καλυτερα απο το amazon co uk που κανει 928 λιρες.Το δικο μου ηρθε μεσα σε 3 μερες και εννοειται με δωρεαν μεταφορικα μέσα από apple store όμως μπορεί να σου κάνουν και μια γενναία έκπτωση στο apple care την στιγμή της αγοράς.
Orifiel Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αρχές Ιουνίου θα είμαι στο Λονδίνο, συμφέρει η αγορά του macbook απο applestore εκεί? Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά, προσπάθησε να το αγοράσεις καμιά μαύρη παρασκευή Η Κυριακή.. δεν θυμάμαι ποια μέρα χαρακτηρίζετε έτσι στην Αγγλία.. νομίζω είναι 1-2 φορές το 6μηνο… χωρίς να είμαι και πάλι σίγουρος για αυτό.. Μου φαίνετε ότι είναι Κυριακή αντί παρασκευή.. στην Αμερική είναι παρασκευές.. Όλα τα μαγαζιά είναι open κάθε ημέρα από το πρωί μέχρι της 5-7 το απόγευμα.. εξαρτάτε την ημέρα..
marios_geo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά, προσπάθησε να το αγοράσεις καμιά μαύρη παρασκευή Η Κυριακή.. δεν θυμάμαι ποια μέρα χαρακτηρίζετε έτσι στην Αγγλία.. νομίζω είναι 1-2 φορές το 6μηνο… χωρίς να είμαι και πάλι σίγουρος για αυτό.. Μου φαίνετε ότι είναι Κυριακή αντί παρασκευή.. στην Αμερική είναι παρασκευές.. Όλα τα μαγαζιά είναι open κάθε ημέρα από το πρωί μέχρι της 5-7 το απόγευμα.. εξαρτάτε την ημέρα.. Μαύρη Παρασκευή είναι στην Αμερική. Το αντίστοιχο στην Αγγλία λέγεται boxing day. Νομίζω είναι τέλος του χρόνου.
themis_81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μαύρη Παρασκευή είναι στην Αμερική. Το αντίστοιχο στην Αγγλία λέγεται boxing day. Νομίζω είναι τέλος του χρόνου. Τι γινεται στην Μαυρη Παρασκευη ?
ilpap Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Είναι μια φορά το χρόνο, ανοίγουν τα μαγαζιά από τις 4 το πρωί και γίνονται τεράστιες εκπτώσεις!
themis_81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Είναι μια φορά το χρόνο, ανοίγουν τα μαγαζιά από τις 4 το πρωί και γίνονται τεράστιες εκπτώσεις! Ξερουμε ποτε ? γιατι την δευτερα πεταω για usa ...
georgeadams Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Η Black Friday είναι η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, δηλαδή η επόμενη μέρα από τη γιορτή του "Thanksgiving" στην Αμερική. http://en.wikipedia.org/wiki/En/wiki/Black_Friday_%28shopping%29 Η "Boxing Day" στην Αγγλία είναι η 26η Δεκεμβρίου.
themis_81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Η Black Friday είναι η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, δηλαδή η επόμενη μέρα από τη γιορτή του "Thanksgiving" στην Αμερική. http://en.wikipedia.org/wiki/En/wiki/Black_Friday_%28shopping%29 Η "Boxing Day" στην Αγγλία είναι η 26η Δεκεμβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.