Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλημέρες.. πριν καιρό είχε πάρει το μάτι μου ένα video clip από ένα τραγουδάκι που δε θυμάμαι. Ήταν λέει κάποιος που βρισκόταν στην ταράτσα ενός κτιρίου και κάτι παιδιά από κάτω στο δρόμο τα οποία γράφανε διάφορες λέξεις με γράμματα τύπου: και σχημάτιζαν διάφορα άλλα αντικείμενα. Καμιά ιδέα; μ;
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Physics πες μου ότι ψάχνεις αυτή την κομματάρα! http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Physics πες μου ότι ψάχνεις αυτή την κομματάρα! Γεια σου ρε αρχηγέ Χίλια ευχαριστώ
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 κομματάρα, ειδικά σε συνδυασμό με το Donnie Darko πραγματικά σπάει κόκαλα! τίποτα, να 'σαι καλά!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 κομματάρα, ειδικά σε συνδυασμό με το Donnie Darko πραγματικά σπάει κόκαλα! τίποτα, να 'σαι καλά! Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ που το είχα δει... δεν μπορείς να βοηθήσεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.