Προς το περιεχόμενο

p8h67 m pro πρόβλημα

cnkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σε όλους 'εχω την p8h67 m pro(sandy brige)+ι3-2120

λοιπον το θέμα είναι το εξής όλα πήγεναν μια χαρα μέχρι που έκανα το auto tune απο την ai suite 2 της asus.To pc έκανε restart ξεκινόντας έβγαλε ενα μνμ οτι έγινε επιτυχώς overclocking απο 1300 στα 1450 MHZ.Μπένοντας να παίξω modern warfare 2 είδα διάφορες κουκίδες πράσινες κόκκινες και μαύρες μέσα στο παιχνίδι όπα λέω αυτά ειναι..........

Βγένω έξω και βλέπω πάνω στα παράθυρα (aero style)μαυρες κουκίδες λοιπόν δοκίμασα undervolt δεν είχα κουκίδες αλλά crasare ο driver και με πέταγε απο το παιχνίδι δοκίμασα παραπάνω volt αλλά οι κουκίδες γίνονται ακόμα περισσότερες......δοκίμασα να παω στη μαμα ρύθμιση εμφανίζονται τα παράθυρα με χάλια γραφικά............

θερμοκρασίες mobo κανονικά 32 overclocked 36 τι γίνετε τα έπαιξε ή κάνω εγώ καμία πατάτα?

Δημοσ.

Απεγκατάστησε το καταραμένο το Ai suite που μάλλον αυτο δημιουργεί το πρόβλημα... επίσης κάνε και ένα bios reset! και από εδό και πέρα oc μονο από bios και όχι από χαζοπρογράμματα!

Δημοσ.

Απεγκατάστησε το καταραμένο το Ai suite που μάλλον αυτο δημιουργεί το πρόβλημα... επίσης κάνε και ένα bios reset! και από εδό και πέρα oc μονο από bios και όχι από χαζοπρογράμματα!

τα έκανα και αυτα φίλε τπτ τα ίδια και απο το bios

οστοσο φοβάμε τις θερμοκρασίες γιατι το heatsink της asus στο τσιπάκι της κάρτας γραφικών ζεματάει

Δημοσ.

Ε δες ντε με κανένα προγραμμα!

ποιό το οι μόνες θερμοκρασίες που βλέπω είναι cpu kai mobo και όχι της κάρτας γραφικων

Δημοσ.

το gpu - z δεν γράφει τπτ??

Την καρτα οι sandy αν χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη ... την έχουν στον επεξεργαστή και όχι πάνω στην μητρική οπότε η ψηκτρα που καίει μαλλον κάτι αλλο είναι και όχι η γραφικών!

Δημοσ.

το gpu - z δεν γράφει τπτ??

Την καρτα οι sandy αν χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη ... την έχουν στον επεξεργαστή και όχι πάνω στην μητρική οπότε η ψηκτρα που καίει μαλλον κάτι αλλο είναι και όχι η γραφικών!

οχι δε γράφει κάτι αλλά δες λίγο εδώ http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M_PRO/ το μπλέ heatsink που γράφει asus

Δημοσ.

Αυτο είναι το northbridge και είναι λίγο απίθανο να σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!!! Λοιπόν για πές μου λίγο τι θερμοκρασίες έχεις στους πυρήνες του επεξεργαστή σε full load... στρέσσαρε τον με κανένα occt...

Δημοσ.

Αυτο είναι το northbridge και είναι λίγο απίθανο να σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!!! Λοιπόν για πές μου λίγο τι θερμοκρασίες έχεις στους πυρήνες του επεξεργαστή σε full load... στρέσσαρε τον με κανένα occt...

εχω υδρόψυξη της crosair(αργότερα θα πάρω τον i7) δε περναει τους 25 σε φουλ load

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξερω τι άλλο μπορει να είναι... μπορεί για κάποο λόγο να τα έφτυσε το τσιπάκι των γραφικών... οπότε ισως να πρέπει να πας τον επεξεργαστή για rma ... ή καλύτερα όλο το μηχανημα για να είσαι σίγουρος οτι θα εμφανίσει το πρόβλημα και σε αυτούς.

Πάντως οι 25 σε φουλ μου φένεται λίγο εξωπραγματικό... δοκίμασες να στρεσσάρεις με occt ... και ελπίζω να μιλάμε για θερμοκρασίες πηρύνων και όχι γενική cpu!

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξερω τι άλλο μπορει να είναι... μπορεί για κάποο λόγο να τα έφτυσε το τσιπάκι των γραφικών... οπότε ισως να πρέπει να πας τον επεξεργαστή για rma ... ή καλύτερα όλο το μηχανημα για να είσαι σίγουρος οτι θα εμφανίσει το πρόβλημα και σε αυτούς.

Πάντως οι 25 σε φουλ μου φένεται λίγο εξωπραγματικό... δοκίμασες να στρεσσάρεις με occt ... και ελπίζω να μιλάμε για θερμοκρασίες πηρύνων και όχι γενική cpu!

εχεις δίκιο core 0=39 core 1=40 και δεν εμφανίζονατι μαυρες κουκίδες στα παράθυρα

Δημοσ.

καλα είσαι απο θερμοκρασίες... οπότε κάποια φρίκη θα έφαγε η γραφικών... δοκιμασε αν θέλεις και ένα restore σε κάποια φάση πριν κανεις το oc ή ακομη και κανένα φορμάτ μπας και .. αλλιώς RMA!!

Δημοσ.

καλα είσαι απο θερμοκρασίες... οπότε κάποια φρίκη θα έφαγε η γραφικών... δοκιμασε αν θέλεις και ένα restore σε κάποια φάση πριν κανεις το oc ή ακομη και κανένα φορμάτ μπας και .. αλλιώς RMA!!

απο φορματ έφαγε αρκετα και σε 32 και 64 τα ιδια κάνει το μονο που με απασχολει ειναι λες να φτεει η ram??????????κουφό?//?//

εχω την kvrKVR1333D3N9/4G και απο οτι την είδα έχει το chip elpida

μεσα στο εγχειριδιο http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1155/P8H67-M_PRO/P8H67-M_PRO_DRAM_QVL.zip λεει οτι υποστηρίζει το kvrKVR1333D3N9/4G με το hynix chip

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος δηλαδη σημερα την εβγαλα την μητρική και ήμουν έτοιμος να τη στείλω για φτιάξιμο και κατι με επιασε ξεκούμποσα το heatsink της nortbrige και έβγενε κομματακια πετρας η thermal pad............την άλλαξα τα ξανακούμποσα όλα και τώρα δουλεύει μια χαρα δηλαδή ξεφτίλα και αν υπάρχει και κανενα heatsink με ανενιστιρακι θα ήταν ακομα καλύτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...