Προς το περιεχόμενο

Tapatalk και Insomnia.gr στο iPad...

Till

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Tapatalk στο iPad μου, αλλά δυστυχώς κατά την αναζήτηση δεν βρίσκει το Insomnia.gr. Θα μου πείτε τώρα πως υπάρχει το app του Insomnia.gr στο appstore, αλλά αυτό μπορεί να δουλεύει μια χαρά στο iPhone, στο iPad όμως απλά δεν βλέπεται (όπως άλλωστε καμία εφαρμογή που δεν διαθέτει εγγενή υποστήριξη για την ανάλυση του iPad). Οπότε η ερώτηση μου είναι: το Insomnia.gr δεν υποστηρίζει πλέον το Tapatalk? και εάν το υποστηρίζει, γιατί δεν το "βλέπει" το iPad;

Δημοσ.

Η επόμενη έκδοση (2.1) της εφαρμογής του insomnia θα υποστηρίζει και το iPad. Βρισκόμαστε στη beta έκδοση τώρα και υπολογίζω να κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

με το android τι παιζει; ουτε εγω το βλεπω στο tapatalk. μονο με την εφαρμογη Insomnia δουλευει ;

http://www.insomnia.gr/topic/399780-%cf%84%ce%bf-tapatalk-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b2%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-insomnia/page__view__findpost__p__3941062

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι το θες το tapatalk και το insomnia app στο iPad ; Οι εφαρμογές αυτές έχουν λόγο ύπαρξης στα κινητά λόγω μικρής οθόνης. Το iPad αυτα δεν τα χρειάζεται άνοιγε τον browser και κανείς ότι θες άνετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...