Προς το περιεχόμενο

Απορια με Pay Pal

labros_11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια [πρωτο μου ποστ-καλως σας βρηκα! :P ]\

Λοιπον προσπαθησα να παραγγειλω απο ενα site κατι ρουχα και να πληρωσω μεσω paypal.

Εβαλα σε χρεωστικη φιλου το ποσο που χρειαζεται και το μεταφερα στο paypal.Δυστυχως επρεπε στο paypal αλλα και στο site που θα αγοραζα να εχω το ιδιο mail αλλα το εμαθα εκ των υστερων οποτε μετεφερα στο mail που εχω στο site το χρηματικο ποσο που χρειαζεται.

Εκανα δικο μου λογαριασμο στο paypal[με το ιδιο mail Που εχω και στο site που θα αγορασω] και δεχτηκα τα λεφτα αλλα μαλλον ειχε καποια χρεωση αυτη η μεταφορα 3% και επειδη τα λεφτα τα ειχα βαλει ακριβως οσο ειναι το ποσο της αγορας τωρα δεν φτανουν και τα θελω παλι πισω στα χερακια μου[ μπορεινα κανω δικια μου καρτα και μετα βλεπουμε]

Μπορω?

συγνωμμη αν εχω κανει σε λαθος ενοτητα θεμα..

Δημοσ.

Τα έμπλεξες. Δεν χρειαζόταν να κάνεις αυτή τη μεταφορά. Αρκούσε να φτιάξεις λογαριασμό στο μαγαζί με το email του paypal, ή να προσθέσει του email που χρησιμοποιείς στο μαγαζί στο paypal account σου.

Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να κάνεις reverse την τελευταία μεταφορά που έκανες, και έτσι θα αντιλογιστούν και τα fees pου είχαν χρεωθεί για αυτή τη συγκεκριμένη μεταφορά. Κατόπιν, θα φτιάξεις λογ/μο στο μαγαζι με το ίδιο email που θα έχει και ο paypal λογαριασμός που θα έχει τα χρήματα.

Παρεμπιπτόντως πες μας λίγο, πως ανέβασες χρήματα από χρεωστική στο φίλου στο paypal του/σας? Για να ανεβάσεις χρήματα από κάρτα στο paypal, πρέπει ταυτόχρονα να τα στείλεις σε άλλο account, οπότε και θα χρεωθείς και fees, δεν μπορείς απλά να τα ανεβάσεις στο account σου και να τα αφήσεις εκεί, για να τα στείλεις σε δεύτερο χρόνο, όπως ισχυρίζεσαι ότι έκανες.

Βασικά εδώ που τα λέμε δεν χρειαζόταν καν να ανεβάσετε τα χρήματα στο paypal, όπως και να τα ανεβάσατε τελικά, και να μπλέξετε με μεταφορές και προμήθειες. Εφόσον η χρεωστική είναι καταχωρημένη στο paypal, το μαγαζί θα έδινε εντολή στο paypal να την χρεώσει κατευθείαν και end of story.

Δημοσ.

Ο φιλος μου εχει χρεωστικη της Πειραιως. . . το σαιτ δεν επαιρνε καμια Visa γιατι δοκιμασαμε και χρεωστικη και πιστωτικη δικη μου.Τα λεφτα απο την χρεωστικη τα εβαλα σε paypal φιλου που οπως ειναι λογικο εχει διαφορετικο μέηλ απο αυτο το σαιτ που ηθελα να αγορασω και ετσι εκανα δικο μου paypal και μεταφεραμε τα λεφτα σε αυτο.Τελοσπαντων μετα απο τοσα μπερδεμετα μετεφερα ξανα τα λεφτα στο paypal φιλου και με τον λογαριασμο του θα τα κανουμε μεταφορα στον τραπεζικο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...