Προς το περιεχόμενο

ποσους κυκλους εχει η δικια σου μπαταρια???

zHsHs_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω απορια ποσους κυκλους μπορει να φτασε η μπαταρια απ τα μακ!!!

η αδερφη μ εχει ενα μακμπουκ το οποιο το εχει 3 χρονια περιπου εχει κανει

720 κυκλους με βαση το (istat , kai to coconotbattery) και η μπαταρια ειναι σε πολυ καλες επιδοσεις κραταει πανω απο 2:30 ωρες!!!!

η δικια σας μπαταρια ποσους κυκλους εχει και ποσο κραταει με κανονικη χρηση ??

Δημοσ.

Εγώ έχω το macbook pro 17 από τα μέσα του 2009,83 κύκλους.... και πάνω από 3 ώρες διάρκεια μπαταρείας.....Υποψιν όπου βρω ρεύμα το βάζω να φορτίσει άσχετα αν δεν έχει αδειάσει η μπαταρία.....Αυτό που κάνουν κάποιοι που περιμένουν να αδειάσει η μπαταρία για να φορτίσει δε παίζει σε μένα και δεν έχω δει πουθενά να μου απογορεύει η Apple να το φορτίζω οτι ώρα να ναι...

Δημοσ.

83 κυκλους??? μια χαρα και λιγους κυκλους μου φαινοντε τουλαχιστον!!!!!!! μπραβο!!

καλα τετοια ζημια γινετε οταν το φορτιζεις οποτε ναναι??? η οταν δεν την χρησιμοποιεις??

σαν μπαλονι εχει γινει χιχιχιχι

Δημοσ.

bad-macbook-batt-top.jpg

Μιλαμε για τα μοντέλα με τις εσωτερικές μπαταριες που κάπου διάβασα έχουν σύστημα φορτισης πολύ πιο έξυπνο από τα προηγούμενα.Ισως πιο έξυπνο και από τους ίδοιυς τους χρήστες,μερικές φορές.... :huh:

Επίσης ξέχασα να πώ οτι το health βάση iStat είναι στο 94%...

Δημοσ.

631 κύκλους και capacity ακόμα στο 93%. Καλά πάμε!

(original white macbook, 2006 αλλά με αλλαγμένη μπαταρία ένα χρόνο μετά από το δωρεάν πρόγραμμα αλλαγής ελαττωματικών μπαταριών που υπήρξε τότε).

Δημοσ.

MBP 13 2009, 121 κυκλοι, κ capacity στο 90%...

Μαλλον πρεπει να ξαναπαω μια βολτα απο κει...

Κ εχω αλλαξει ηδη μια μπαταρια με το επιχειρημα οτι δεν πρεπει να πεφτει κατω απο 80% πριν τους πρωτους 1000 κυκλους (τα νουμερα ειναι της apple, για unibody μηχανηματα)

Δημοσ.

capacity στο 90%... ειναι το helth τισ μπαταριας?? αν ειναι αυτο στης αδερφης μ λεει 98%

Δημοσ.

Macbook Pro 15,4 late 08

Η μπαταρία μετά από 2 1/2 χρόνια απρόσεκτης χρήσης και 110 κύκλους φόρτισης έπεσε κάτω από το 50%. Μου την άλλαξαν μέσα στην εγγύηση του applecare.

Η καινούργια, δύο μήνες ζωής, 20 κύκλους, χωρητικότητα 100% :-)

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 13 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 13 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

ερωτηση:

οταν λες κυκλους εννοεις τετοιους;

circle.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...