Προς το περιεχόμενο

gps γυρω στα 100 ευρο

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτες τις μερες σκεφτομαι να παρω ενα gps. επειδη δεν εχω καμια επαφη με το αθλημα και δεν ξερω καθολου τι παιζει, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα gps γυρω στα 100 ευρω. δεν με ενδιαφερουν τα πολλα προσθετα αρκει να κανει τη δουλεια του (δηλαδη να του βαζω εναν προορισμο και να με πηγαινει ανετα). ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

Δημοσ.

εχω πάρει 2 VECTOR για φίλους, δεν ξερω τι λέει το προγραμμά του αλλά του βάζεις ανετα και χωρίς πολλά πολλά οτι χάρτη (igo) θες....., εκτος αυτου έχει μεγάλη οθόνη(βασικό!

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις το καλύτερο κινέζικο με μεγάλη οθόνη, BT, FM transmitter, μεγάλη μνήμη, ακόμη και κάμερα οπισθοπορείας.

Δημοσ.

man σε ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα θελω να κανω την αγορα αυτες τις μερες...

υστερα απο μια αναζητηση βρηκα αυτα:

Link

Link

Link

κλεινω κυριως προς το πρωτο λογω της μεγαλης του οθονης...

τι λετε?????

Δημοσ.

Δες αυτό.

Πολύ καλή συσκευή, αν και λίγο παλιά και είναι σε προσφορά.

Διαφορετικά αυτό είναι μια σίγουρη σχετικά λύση, αν και κατώτερο ποιοτικά.

Δημοσ.

man σε ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα θελω να κανω την αγορα αυτες τις μερες...

υστερα απο μια αναζητηση βρηκα αυτα:

Link

Link

Link

κλεινω κυριως προς το πρωτο λογω της μεγαλης του οθονης...

τι λετε?????

garmin 205 καλύτερα όχι...δεν έχει καλή απεικόνηση του ΄χαρτη και θα σε κουράζει (εγώ έχω το garmin 255 και πλέον το έχω μόνο για ποδήλατο).

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!! επειδη αυριο σκεφτομαι να κανω την αγορα κατεληξα σε αυτο και σε αυτο. βασικα με ψηνει πιο πολυ το garmin (δεν ξερω γιατι, μαλλον επειδη εχω μια εμπαθεια προς το πλαισιο... :mad: :mad: :mad: ) και επειδη εχω διαβασει καλες κριτικες. ετσι και αλλιως η χρηση του θα ειναι περιστασιακη και χωρις πολλες απαιτησεις

Δημοσ.

Καλύτερα όχι το garmin γιατί χρησιμοποιεί δικό του λειτουργικό (όχι Win CE) και δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα στο μέλλον.

Το Turbo-X δεν έχει τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

πάντως το TMC που αναφέρει το play247 δεν το έχει το 3300 max αλλά το 4350 max και επιπλέον από ότι κατάλαβα από το site της navigon δεν είναι δωρεάν η χρήση του στην Ελλάδα παρόλο που λέγανε ότι επειδή είναι μέσω ραδιοφώνου και όχι internet όπως σε άλλα δεν θα υπάρχει χρέωση. Επιπλέον δεν είδα να περιλαμβάνονται δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών.

"Αποφύγετε ανεπιθύμητες στάσεις: Με τη λειτουργία TMC (Traffic Message Channel) λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες για την οδική κυκλοφορία από το ραδιόφωνο. Για τον σκοπό αυτό, η κεραία είναι ενσωματωμένη στο καλώδιο φόρτισης. Η λειτουργία TMC σάς καθοδηγεί ώστε να αποφύγετε σημεία με κυκλοφοριακή συμφόρηση και έργα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον καλώδια.

Η δωρεάν λήψη TMC είναι δυνατή στις εξής χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Σουηδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Δημοκρατία της Τσεχίας

* Υπόδειξη: Η απεικόνιση προϊόντος μπορεί να διαφέρει"

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό απλά αυτά είδα στο site...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...