Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το PES 2012 αλλά μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού σβήνει η οθόνη (NO INPUT VIDEO) ενώ ο υπολογιστής και το PES δείχνει να δουλεύουν (όταν πιέζω πλήκτρο στο control ή το πληκτρολόγιο ακούγεται ο ήχος κανονικά).

Με επανεκκίνηση επανέρχεται το σήμα στην οθόνη αλλά αν ξεκινήσω πάλι το PES σε λίγο θα ξανασυμβεί το ίδιο. Έχω δοκιμάσει στις ρυθμίσεις να παίξω με ποιότητα μέση και χαμηλή αλλά συμβαίνει το ίδιο.

Ο υπολογιστής έχει λειτουργικό Win XP Pro με σχετικά παλιό επεξεργαστή AMD ATHLON 3200 στα 2Ghz, RAM 1Gb, κάρτα γραφικών SAPPHIRE RADEON HD4670 512 MB DDR3 PCI-E και τροφοδοτικό 400Watt.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το PES 2012 αλλά μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού σβήνει η οθόνη (NO INPUT VIDEO) ενώ ο υπολογιστής και το PES δείχνει να δουλεύουν (όταν πιέζω πλήκτρο στο control ή το πληκτρολόγιο ακούγεται ο ήχος κανονικά).

Με επανεκκίνηση επανέρχεται το σήμα στην οθόνη αλλά αν ξεκινήσω πάλι το PES σε λίγο θα ξανασυμβεί το ίδιο. Έχω δοκιμάσει στις ρυθμίσεις να παίξω με ποιότητα μέση και χαμηλή αλλά συμβαίνει το ίδιο.

Ο υπολογιστής έχει λειτουργικό Win XP Pro με σχετικά παλιό επεξεργαστή AMD ATHLON 3200 στα 2Ghz, RAM 1Gb, κάρτα γραφικών SAPPHIRE RADEON HD4670 512 MB DDR3 PCI-E και τροφοδοτικό 400Watt.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

1. Κοιταξε λιγο το refresh rate.

2. Ενεργοποιησε το vsync και απο τα settings του παιχνιδιου και απο το control panel της καρτας γραφικων.

3. Βαλε αναλυση την native της οθονης σου.

4. Απενεργοποιησε το "παραλειψη καρε".

5. Βαλε ολα τα official patches.

6. Βαλε καποια εκδοση του PesEdit (2.5.1 ειναι η τελευταια αν δεν κανω λαθος).Ισως λυθει ετσι το προβλημα σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ειμαστε 4 φιλαρακια

Θελουμε να παιξουμε συμπαικτες 2 στο ενα PC. και αντιπαλοι συμπαικτες οι 2 στο αλλο PC

Μενουμε μακρια και δεν παιζει να μαζευτουμε κ οι τεσσερις

Αν παρουμε 2 original PRO μπορουμε να μπουμε online με 2 account και να παιξουμε 2 on 2 ??

Δημοσ.

Γιατί όποτε σουτάρει ο Messi, χτυπάει στην πλάτη του Villa;

Γιατί το A. Sanchez δεν βάζει ποτέ Goal;

Γιατί δεν σου δίνει τον σωστό παίχτη να αμυνθείς;

Ποιο είναι το bug που κάνει να κολλάει ο ήχος στο Online;

Αυτά και άλλα πολλά κυρίες και κύριοι σε ένα μοναδικό βιβλίο. 2310 501010.

Δημοσ.

προβληματα παντα θα υπαρχουν παιδια.

Το θεμα ειναι οτι ειναι ενα διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι που χρονια ειχαμε να δουμε. Μακαρι η ΚΟΝΑΜΙ να παρει το ΠΡΟ 2012 και να το βελτιωσει και να μην αλλαξει τα καλα στοιχεια του οπως εκανε στο 2010

Δημοσ.

η οθονη μαυριζει ή κλεινη ;

Η οθόνη πέφτει σε κατάσταση αναμονής όπως όταν κλείνει ο Η/Υ και δεν έχει σήμα εξόδου η κάρτα γραφικών.

Προς fearwhatnow:

Δοκιμάζω και ενημερώνω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

σαν μακροχρονιος καμμενος παικτης του προ εχω να ρωτησω και να συμπληρωσω κατι... διοτι ως γνωστον δεν τα ξερουμε ολα.

Κανω απεγκατασταση το προ πριν μια εβδομαδα, διοτι νομιζα οτι εφταιγε ενα patch που ειχα βαλει.Το θεμα ειναι το εξεις... στο online(για το οfline μη ρωτησετε γιατι δεν παιζω)...σto online λοιπόν τις τελευταιες εβδομαδες οι παικτες μου σερνονται σα να ειναι 60χρονων, απο την αρχη του αγωνα αν δεν βάλω αποσταση παικτων πολυ κοντα (3 ή 5 δλδ) η πάσα δεν φτάνει ουτε 5 μετρα μακρια απο τον παικτη οση δυναμη κ να βαλω.Ειδικα η συρτη πασα δεν εχει ταχητυτα με αποτελεσμα να σταματα η μπάλα λιγο ποιο περα απο τον παικτη... και η προοθημενη πάσα το ίδιο.Κάποιος μου ειπε να μην παιρνω τους ίδιους παικτες-εε δεν τους παιρνω, να προτιμω τους κοκκινους σε χρωμμα και τους πορτοκαλι- εε αυτο κανω, να μην παιρνω συνεχεια την ιδια ομάδα- εε δεν την παιρνω.Εχω σκεφτει μπας κ φταιει το χειρηστηριο (αλλα δεν παιζει να ειναι αυτο..εχω το lochitech f710) ή μήπως μου εχουν ρίξει κανεναν ιο παιζοντας online, μπορει να γινει αυτο παιδες?.Εγκατεστησα λοιπον παλι το pes χωρις να βάλω ασχετα patch μόμο τα δικά του official εβαλα και πάλι τα ίδιο προβλημα μετα απο μερικους αγωνες..ψεψυχησμενες συρτες κ προοθημενες πάσσες.Το ερωτημα ειναι ότι οταν το ξαναεγκατεστησα για καμια 20αρια αγωνες δεν μου εκανε προβλήματα στις πάσσες.

Μηπως χρειαζεται να κάνω training τις ομαδες που παιρνω online για να ανεβει η δυναμη των παικτων, υπάρχη κατι τετοιο στο νεο pro 2012 k δεν το ξερω.Δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα.Δε παλευεται σε 10 παιχνιδια online που παιζω καθε μερα οι συρτες κ οι προοθημενες πάσσες να πανε με ταχυτητα 0,5km/h.

Δημοσ.
χωρις λογια....

Ε, πού είναι το περίεργο; Μια φάση βγαλμένη από τη ζωή. Και συγκεκριμένα, από το ελληνικό πρωτάθλημα. :P

Δημοσ.

χωρις λογια....

http://www.youtube.com/watch?v=QCLUV0e77IE

Σε ολους οσους παιζουν προ εχει συμβει κατι πολυ fail αλλα πρεπει πιστευω να παραδεχτουμε πως το αντιθετο απο το να ξενερωσουμε συμβαινει , για μενα κατι τετοιο μια στο τοσο φερνει γελιο στη παρεα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...