anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 σόρρι αλλα μόνο ρεαλιστικό δεν το λες το γρασίδι στο παραπάνω βίντεο... τουλάχιστον υπάρχει ως οντότητα , αν κατάλαβες τι εννόω...
thomasG4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σε σχεση με το pro ποιο ρεαλιστικο μου φενεται εμενα.
xavier Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 btw οι φιφακηδες με τον ντονοβαν στο εξωφυλο, τι μουτρα εχουν και κοροιδευαν για το ροναλντο?
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 btw οι φιφακηδες με τον ντονοβαν στο εξωφυλο, τι μουτρα εχουν και κοροιδευαν για το ροναλντο? πρωτειμώ τον donovan απο τον ρονάλντο. αλλα και πάλι τον donovan στην αμερική θα τον έχει μόνο, σε κάθε χώρα θα έχει διαφορετικούς στην ευρώπη ανάλογα με το πρωτάθλημα τους.έτσι γίνεται εκεί κάθε χρονιά,στο Pes βάζανε έναν μέσσι και ξεμπέρδευαν(εκτός απο την ιαπωνία που είχε πάντα ιάπωνα το winning eleven)
KAKADI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Με ειχε απογοητευσει το Pro 2011 και ετσι και λογω δουλειας που με ετρεξε εξωτερικο για 6μηνες δε το πηρα..Ειπα να παρω φετος και κατεβασα και το Fifa demo αλλα και pes demo..Επαιξα fifa 2012 κανα 3ωρο και εφαγε delete οπως ηταν..To gameplay δε μου αρεσε καθολου το χαρακτηρισα απαραδεκτο..Μη πεσετε να με φατε ειναι η προσωπικη μου αποψη οτι κ αν λενε μερικοι για ρεαλισμο κλπ κλπ..Αν θελω ρεαλισμο παω να παιξω μπαλα ο ιδιος..Δοκιμασα καπακι το PES 2012 και μου φανηκε καταιγιστικο..Ρεαλιστικα γκολ, αποκρουσεις στο δοκαρι, τρομερα τακλιν εξαιρετικοι συνδυασμοι, κινησεις παιχτων χωρις μπαλα. μου θυμισε περιπτωσεις του total football της Barcelona αλλα και σε αλλα ματς μαχες κεντρου σε σημειο που πεφτουν κορμια καρτες πολλες κλπ κλπ. Απιστευτο game..Το χω προπαραγγειλει.. Δε λεω καλο το FIFA που εχει σωστα τα ονοματα και το Be a goalkeeper αλλα παιδια την ευχαριστηση του pro sto gameplay και οτι παιζεις μπαλαρα με one touch pass ειδικα στο διπλο δεν την εχει..Δαγκωτο PES φετος!!
john2gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν μόλις πήρα την review code και το πρώτο match μεταξύ Manchester - Barcelona (εγώ United εννοείται) μου φάνηκε καλό. Χωρίς πολλές μ@λακίες και χαλαρά καλύτερο από το demo. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια προτού το δω καλύτερα, αλλά μου φαίνεται ότι φέτος θα είναι καλύτερο από πέρσι το Pro. Για να δούμε PS: Δεν έχω παίξει καθόλου το Fifa12, οπότε δεν ξέρω τι παίζει φέτος στο αντίπαλο στρατόπεδο
sheik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Με ειχε απογοητευσει το Pro 2011 και ετσι και λογω δουλειας που με ετρεξε εξωτερικο για 6μηνες δε το πηρα..Ειπα να παρω φετος και κατεβασα και το Fifa demo αλλα και pes demo..Επαιξα fifa 2012 κανα 3ωρο και εφαγε delete οπως ηταν..To gameplay δε μου αρεσε καθολου το χαρακτηρισα απαραδεκτο..Μη πεσετε να με φατε ειναι η προσωπικη μου αποψη οτι κ αν λενε μερικοι για ρεαλισμο κλπ κλπ..Αν θελω ρεαλισμο παω να παιξω μπαλα ο ιδιος..Δοκιμασα καπακι το PES 2012 και μου φανηκε καταιγιστικο..Ρεαλιστικα γκολ, αποκρουσεις στο δοκαρι.. *cough*cough*
Cygnus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ερώτηση: το PES που κυκλοφορεί Ελλάδα και έχει ελληνική περιγραφή έχει και αγγλική σαν επιλογή ή όχι;
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ερώτηση: το PES που κυκλοφορεί Ελλάδα και έχει ελληνική περιγραφή έχει και αγγλική σαν επιλογή ή όχι; Νομίζω ναι αλλά χτύπα το άφοβα, υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις έξτρα την Αγγλική περιγραφή και φυσικά δεν επηρεάζεται η γνησιότητα... Στη χειρότερη δλδ κρατάς και τα δυο και με ένα rename στο επίμαχο αρχείο κανείς τις αλλαγές
john2gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν μόλις πήρα την review code και το πρώτο match μεταξύ Manchester - Barcelona (εγώ United εννοείται) μου φάνηκε καλό. Χωρίς πολλές μ@λακίες και χαλαρά καλύτερο από το demo. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια προτού το δω καλύτερα, αλλά μου φαίνεται ότι φέτος θα είναι καλύτερο από πέρσι το Pro. Για να δούμε PS: Δεν έχω παίξει καθόλου το Fifa12, οπότε δεν ξέρω τι παίζει φέτος στο αντίπαλο στρατόπεδο Επίτηδες κάνω quote τον εαυτό μου γιατί το ήξερα ότι θα γινόταν. Εσκεμμένα έπαιζα μερικούς αγώνες με το να έχω χειρότερη ομάδα από τον αντίπαλο (Ελλάδα vs Γερμανία ή Ελλάδα vs Ισπανία). Δεν έχω παράπονο από το ότι χάνουν εύκολα τις δυνάμεις τους οι παίκτες μου, αλλά όταν πατάω κλέψιμο, θέλω μ@λακισμένε να βγάλεις το πόδι και να κλέψεις. Όχι να το πατάω και να μην κάνεις τίποτα ενώ είσαι κολλημένος πάνω του και μετά να σε περνάει με ένα άνοιγμα. Όταν πατάω Χ, θέλω να βγάλεις το ρημαδιασμένο το πόδι σου, γι αυτό υπάρχει το γ@μημένο το κουμπί. Ή να τον έχω διαβάσει τον αντίπαλο ότι θα κόψει προς τα πάνω διαγώνια, να έχω βάλει τον παίκτη, να πατάω το Χ και να με περνάει σαν να μην τον είχα τοποθετήσει καν. Βάλτε μέσα και αρκετές άλλες π@παριές που πάντα ευνοούν τις καλύτερες ομάδες και φαίνεται απίστευτα ότι για να χαρείς το φετινό PES, πρέπει απλά να πάρεις την καλύτερη ομάδα. Πράγμα που ούτως ή άλλως γινόταν εδώ και καιρό (αν κρίνω κι από τα τουρνουά που όλοι έπαιρναν συγκεκριμένες ομάδες). Οι γνωστές καφρίλες του Pro συνεχίζουν να υπάρχουν (όπως να τρέχει να προλάβει την μπάλα και να την βγάζει το βόδι πλάγιο ενώ έχεις πατήσει προς τα πίσω το stick), όχι όμως σε τόσο έντονο ρυθμό όπως στα προηγούμενα.
AKOYLINI Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα,οταν εβαλα το νεο pro 2012 το xbox ζητησε αναβαθμιση,επειτα απο την αναβαθμιση το xbox πλεον δεν διαβαζει τα παιχνιδια αλλα λεει play dvd,υπαρχει τροπος να το φτιαξω?
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για unflashed xbox360 το θέλω. Ωπα sorry αυτό που λέω γίνεται σίγουρα στην pc έκδοση αλλά στην κονσόλα πρέπει να είναι πιο περίπλοκο, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου...
teofross Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Επίτηδες κάνω quote τον εαυτό μου γιατί το ήξερα ότι θα γινόταν. Εσκεμμένα έπαιζα μερικούς αγώνες με το να έχω χειρότερη ομάδα από τον αντίπαλο (Ελλάδα vs Γερμανία ή Ελλάδα vs Ισπανία). Δεν έχω παράπονο από το ότι χάνουν εύκολα τις δυνάμεις τους οι παίκτες μου, αλλά όταν πατάω κλέψιμο, θέλω μ@λακισμένε να βγάλεις το πόδι και να κλέψεις. Όχι να το πατάω και να μην κάνεις τίποτα ενώ είσαι κολλημένος πάνω του και μετά να σε περνάει με ένα άνοιγμα. Όταν πατάω Χ, θέλω να βγάλεις το ρημαδιασμένο το πόδι σου, γι αυτό υπάρχει το γ@μημένο το κουμπί. Ή να τον έχω διαβάσει τον αντίπαλο ότι θα κόψει προς τα πάνω διαγώνια, να έχω βάλει τον παίκτη, να πατάω το Χ και να με περνάει σαν να μην τον είχα τοποθετήσει καν. Βάλτε μέσα και αρκετές άλλες π@παριές που πάντα ευνοούν τις καλύτερες ομάδες και φαίνεται απίστευτα ότι για να χαρείς το φετινό PES, πρέπει απλά να πάρεις την καλύτερη ομάδα. Πράγμα που ούτως ή άλλως γινόταν εδώ και καιρό (αν κρίνω κι από τα τουρνουά που όλοι έπαιρναν συγκεκριμένες ομάδες). Φίλε αυτό το πράγμα που αναφέρεις είναι δυστυχώς για μένα ο λόγος που παρήγγειλα το φιφα φέτος αντί του προ το όποιο το θεωρώ γενικά βελτιωμένο σε σχέση με Περσυ ,ΠΛΙΝ όμως αυτού του τραγικού θέματος στο να αμυνθούν οι αμυντικοι.Μου έσπασε τα νεύρα ειδικά στο 1ο ντεμο.Στο δεύτερο το είχαν βελτιώσει προφανώς αφού τους έκραζαν άλλα επειδή γενικά υπήρχε αυτό το “unresponsiveness” στην άμυνα ειδικά στα 1vs1 λες και ο αμυντικός είναι μοσχάρι στην κίνηση και τούβλο στο μυαλό, οπότε παίζοντας και το ντεμο του φιφα ήταν ξεκάθαρη η διαφορα.Αν ετρωγα γκολ στο προ ήταν από τραγική κουλαμάρα των αμυντικών που ΟΤΙ και να έκανες όπως λες και εσύ απλά δεν υπάκουαν στην εντολη,ενώ στο φιφα ηταν επειδή με άδειαζε το cpu και όχι επειδή δεν υπάκουαν στις εντολές τα παιχτακια.κριμα για το προ αν και πιστεύω ότι μπορούν να το φτιάξουν με patch…αν θέλουν…καλη υπομονη αλλα δεν νομιζω να γλειτωσεις το σπασιμο νευρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα