Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλακία μεγάλη το intro! Κάθε φορά που bootάρει το demo σε υποχρεώνει να δείς ένα βίντεο 5+ λεπτών. Βέβαια μετά το πρώτο παιχνίδι μπορείς να το κάνεις skip.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από δοκιμή και των δύο κατέληξα σε FIFA.

Παντός για πρώτη φορά βλέπω σημαντικές βελτιώσεις στο προ,ωστόσο παραμένει σε arcade επίπεδα.

android.png

Δημοσ.

Όντως καλύτερο από το πρώτο ντέμο. Καλή και ουσιαστική εξέλιξη του 11, με ωραίο gameplay.

Και για ακόμα μια χρονιά εμφανές το συναίσθημα του απρόοπτου, του διαφορετικού κάθε φορά, που δίνει στο προ το χαρακτήρα του.

Στο top player, είναι λίγο εκνευριστικό κάποιες φορές η αποτελεσματικότητα του ΑΙ. Σε πέντε παιχνίδια Rangers-Bayern, ο Robben ξέφυγε 7-8 φορές. Ε, έγραψε σε όλες, στέλνοντας τη μπάλα στο Γ, κάνοντας την τέλεια λόμπα κτλ κτλ.

Ελπίζω μόνο με τα παιχνίδια μη φανερωθούν τα περσινά με τους τερματοφύλακες και τους διαιτητές. Προς το παρόν, βλέπω μια βελτίωση του 70-80%. Αλλά έτσι μου χε φανεί και στο περσινό ντέμο

Δημοσ.

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο το demo:

ΘΕΤΙΚΑ

1)Ωραια εως πολυ ωραια αναπτυξη και δημιουργια φασεων.Καποιες φορες βγαζω πολυ καλους συνδυασμους και καταληγω με σουτ με τη μια τα οποιο το κανει πολυ ομορφο.

2)Το ΑΙ του αντιπαλου το βρισκω αρκετα ικανοποιητικο και ανθρωπινο σε σχεση με το Φιφα που καποιες φορες ειναι λες και οτι παιζω με οντα απο αλλο πλανητη.

3)Οπως και περσι,I dig τις σεντρες.Φανηκαν οσο επαιξα αρκετα ρεαλιστικες.Καλουτσικη και η αλλαγη παιχνιδιου που προσωπικα τρελαινομαι στα football video games

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1)Τα animations δεν με πειθουν καθολου μα καθολου.Ειτε στα σουτ που φαινονται σαν 'χοντροκοπια',ειτε καμια φορες στις πασες που νομιζει οτι την κανει τσολιας με το τσαρουχι.

2)Τα σουτ.Πραγματικα παει να με τρελανει.Ποσο στο καλο δυναμη θελει?Τα πρωτα μου,επειδη συνηθισμενος απο το Φιφα,πηγαινανε στα περιστερια.Οταν μειωνω τη δυναμη τους,ισα που φτανανε στο τερμα.Ακρως εκνευριστικο.

3)Οι τερματοφυλακες εκτος για να μας προσφερουν γελιο,εχουν αλλο σκοπο μεσα στο παιχνιδι?Τραγικοι για μια ακομη φορα.

Δημοσ.

Στο ps3 όταν δείχνει highlight h πανηγυρισμούς από γκολ κτλ. δεν πάει ουτε με 20 fps, μονο σε εμένα το κανει?

Αυτό μόνο σε εμένα το κάνει ρε παιδιά? Μιλάμε για τρελό σούρσιμο, τα ριπλέι δεν βλέπονται...

Δημοσ.

μετα απο πολλες δοκιμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με το 1ο ντεμο που δεν μου αρεσε καθολου, γενικα πολλες αδυναμιες του προηγουμενου προ εχουν εξαφανιστει...

σφυριζει το πλεονεκτημα σωστα

οι παιχτες δεν βγαινουν τοσσο συχνα οφσαιντ απο μονοι τους, δλδ το παιχνιδι σταματαει πολυ λιγοτερο.

το σημαντικοτερο, φτιαξαν το σουτ.γιατι ο τροπος που σουταρες περσι δεν μου αρεσε...

γενικα ακομα και αν μιλαμε για τη τελικη εκδοση, εγω ειμαι ικανοποιημενος...

Δημοσ.

Ξαναπαιξα το ντεμο και αηδιασα παλι και το εκλεισα. Τραγικα κοντρολ παικτων οπου η μπαλα αναπηδαει σαν ηλιθια και τραγικοι τερματοφυλακες οπου σε ολα σχεδον τα σουτ αποκρουουν με γροθιες... Καλα για το animation ουτε λογος! Μονα καλα στοιχεια ειναι ο ωραιος ηχος στα σουτ, τα ωραια χρωματα και οι φατσες των παικτων. Κατα τα αλλα πολυ τυποποιηση ρε αδερφε...

Δημοσ.

Ξαναπαιξα το ντεμο και αηδιασα παλι και το εκλεισα. Τραγικα κοντρολ παικτων οπου η μπαλα αναπηδαει σαν ηλιθια και τραγικοι τερματοφυλακες οπου σε ολα σχεδον τα σουτ αποκρουουν με γροθιες... Καλα για το animation ουτε λογος! Μονα καλα στοιχεια ειναι ο ωραιος ηχος στα σουτ, τα ωραια χρωματα και οι φατσες των παικτων. Κατα τα αλλα πολυ τυποποιηση ρε αδερφε...

Οι τερματοφυλακες ειναι σε beta στο ντεμο.Η φυσικη της μπαλας ειναι μια χαρα και τα animations σε -2 τα καλυτερα ever για το pes.Εχω γραψει οτι και τα 2 ντεμο φιφα και προ ειναι πολυ καλα φετος με την διαφορα οτι στα animations υπερεχει το φιφα και για offline gamers η ΑΙ του προ ειναι εξαιρετικη.Θ'αγορασω και τα 2 φετος.Οσοι δεν βλεπουν την τεραστια βελτιωση του προ απλα ειναι προκατειλημμενοι και αυτοι χανουν στην τελικη.

Δημοσ.

καλο ειναι , απλα το περιμενα καλυτερο.

Οπως και να χει. Και το ΠΡΟ αλλα και το ΦΙΦΑ δεν ειναι ποδοσφαιρακια της εποχης...επρεπε να προσθετανε τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα!Και επιτελους , ποτε θα δουμε ενα κανονικο γρασιδι ; Το γρασιδι και στο ενα και στο αλλο ειναι σαν να παιζεις σε χιλιοπατημενο γηπεδο 5x5 !!

Δημοσ.

Οι τερματοφυλακες ειναι σε beta στο ντεμο.Η φυσικη της μπαλας ειναι μια χαρα και τα animations σε -2 τα καλυτερα ever για το pes.Εχω γραψει οτι και τα 2 ντεμο φιφα και προ ειναι πολυ καλα φετος με την διαφορα οτι στα animations υπερεχει το φιφα και για offline gamers η ΑΙ του προ ειναι εξαιρετικη.Θ'αγορασω και τα 2 φετος.Οσοι δεν βλεπουν την τεραστια βελτιωση του προ απλα ειναι προκατειλημμενοι και αυτοι χανουν στην τελικη.

Ειπε κανεις οτι δεν βελτιωθηκε το προ; Το αντιθετο μαλιστα. Απο το εκτρωμα των προηγουμενων χρονων φετος ειναι αξιοπρεπες. Ομως εχει δρομο μπροστα του να φτασει το φιφα, διοτι η διαφορα ηταν τεραστια. Μειωθηκε βεβαια φετος αλλα διαφορα υπαρχει ακομα...

Δημοσ.

το δεύτερο demo όντως βελτιώθηκε αισθητά και γενικά έχουμε ένα καλό arcade ποδοσφαιράκι.

Την προτιμώ έτσι την κατάσταση και από τη μια καλύτερα που δε κοντράρει σε ορισμένους τομείς του ρεαλισμού με το fifa!

Έτσι αντί να διαλέξω ... θα τα παίξω και τα δυο φέτος ανάλογα την διάθεση - περίσταση :D

Δημοσ.

Nαι καλυτερο θα πω κι εγω το 2ο ντεμο.

Οντως το παιχνιδι σταματαει λιγοτερο πραγμα που το κανει λιγοτερο εκνευριστικο.

Στο top player η Α.Ι δεν παιζεται, θα σου βαλει γκολ με το ετσι θελω...

Οι παιχτες μου φαινεται ή συνεχιζουν να γλυστρανε ? :(

Εχω μπερδευτει παντως με τα 2 ντεμο των fifa12-pes12...

Δημοσ.

Το γρασιδι και στο ενα και στο αλλο ειναι σαν να παιζεις σε χιλιοπατημενο γηπεδο 5x5 !!

το γρασιδι στο fifa μπορεις να το κανεις να φενεται πιο ρεαλιστικο αμα πειραξεις ενα αρχειο που λεγεται setting.lua

http://www.youtube.com/watch?v=kX9-3wgIueI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...