Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το δεύτερο demo είναι πραγματικά απίστευτο.
jim22479 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οπως ειπα και στην στηλη για PC , μου φανηκε και εμενα πολυ καλυτερο απο το πρωτο ντεμο! Τα γραφικα του ομως μου φαινονται λιγο θολα !!
fearwhatnow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οπως ειπα και στην στηλη για PC , μου φανηκε και εμενα πολυ καλυτερο απο το πρωτο ντεμο! Τα γραφικα του ομως μου φαινονται λιγο θολα !! Καποιο θεμα εχεις στις ρυθμισεις σου ή αν εχεις ΑΤΙ κατι παιζει με τους drivers.
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Επαιξα κι εγω το 2ο ντεμο. Βελτιωμενο και παλι σε σχεση με το 1ο ντεμο. Αξιοπρεπες θα το ελεγα, αλλα και παλι πισω απο τον ανταγωνισμο...Η arcade φλιπερ φαση παραμενει παντωσ...Ισως του χρονου αγαπητε Seabass...
gchris7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Στο ps3 όταν δείχνει highlight h πανηγυρισμούς από γκολ κτλ. δεν πάει ουτε με 20 fps, μονο σε εμένα το κανει?
s33k3rgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επαιξα κι εγω το 2ο ντεμο. Βελτιωμενο και παλι σε σχεση με το 1ο ντεμο. Αξιοπρεπες θα το ελεγα, αλλα και παλι πισω απο τον ανταγωνισμο...Η arcade φλιπερ φαση παραμενει παντωσ...Ισως του χρονου αγαπητε Seabass... Συμφωνω μαλλον δεν θελουν να φτιαξουν sim ποδοσφαιρακι. Ισως να μην δινουν στην ομαδα που φτιαχνει το Pro τα απαραιτητα Resources για να δουλεψουν. Απο αυτο που ειδα (δεν ειναι και ασχημο) πιστευω οτι μπορουν πολυ καλυτερα. Εγω παντως παλι Fifa φετος. Το tactical defending ειναι πολυ μπροστα. Στο online θα δειξει πολυ.
skanjos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ ένα έχω να πω απίστευτη ανατροπή απο το 1ο demo στο 2ο που δείχνει οτι και σε μικρό χρονικό διάστημα στα builds αν θέλουν κάνουν θάυματα.απίστευτο το νέο προ απο εκεί που το έκραζα για το 1ο ντεμο με τα πολλά λάθη τώρα έκανε την ανατροπή και είναι τέλειο για τα γούστα μου(αυτό εμένα μου φτάνει)
aslanG7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιζοντας ενα ματς μου αφησε θετικες εντυποσεις σαφος πιο βελτιομενο απο το 1 ντεμο εχει αυτο το arcade style αλλα ειναι βελτιομενο αρκετα σημερα θα δοσω μεγαλυτερη προσοχη
teofross Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 οντως το 2ο ντεμο ειναι εκτος απο τα γραφικα, πολυ διαφορετικο στο παιξιμο.Τα σουτ ειναι παρα πολυ βελτιωμενα γιατι στο 1ο ηταν χαλια αλλα και η κηνηση ειναι καλυτερη και η πιο μεγαλη βελτιωση για εμενα ειναι στο οτι πλεον οι αμυντικοι μπορουν να αμυνθουν και να κοψουν τον επιθετικο διοτι στο 1ο ντεμο ηταν μπατε σκυλοι αλεστε οταν εβγαινε επιθετικος φατσα με τον αμυντικο.Γενικα νομιζω ετσι οπως το ειδα εγω το 1ο ντεμο σε σχεση με το 2ο ηταν τοσο χαλια που δεν επρεπε να το βγαλουν καν διοτι ξενερωσανε παρα πολους και δημιουργηθηκε μια αρνητικοτητα που ακομα και τωρα με την ελευση του 2ου ντεμο εχει μεινει. Βεβεα απο την αλλη αν οντως ολες αυτες οι αλλαγες που εκαναν στο 2ο ηταν απλα απο το feedback των παικτων και οχι απλα το οτι το 1ο ντεμο ηταν μια πολυ "early build εκδοση" ,τοτε μπραβο τους τουλαχιστον που μπορεσαν και τα διορθωσαν και ισως και με patch αργοτερα το καλυτερευσουν κιαλλο
polakis21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο θα ειναι το τελευταιο μου ποστ σε αυτη την ανουσια διαμαχη, για να καταλαβετε οτι δεν μιλαμε στην τυχη: PES producer: "FIFA 12 looks more real than PES 2012" Shingo 'Seabass' Takatsuka, the Executive Producer for PES 2012, told Digital Life that he played FIFA 12 and explained that the latest version of FIFA 12 looked more real than PES 2012. He then explained that the balance between realism and fun is one of the most difficult, but also important parts of a soccer game and feels they got it right with PES
xavier Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο θα ειναι το τελευταιο μου ποστ σε αυτη την ανουσια διαμαχη, για να καταλαβετε οτι δεν μιλαμε στην τυχη: PES producer: "FIFA 12 looks more real than PES 2012" Shingo 'Seabass' Takatsuka, the Executive Producer for PES 2012, told Digital Life that he played FIFA 12 and explained that the latest version of FIFA 12 looked more real than PES 2012. He then explained that the balance between realism and fun is one of the most difficult, but also important parts of a soccer game and feels they got it right with PES real fun
skanjos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 η διαφορά στο "looks more real" και στο "plays more real" είναι τεράστια.βάλε spectator mode και κάτσε κοίτα εσύ εγώ θέλω να παίζω το game. το game που μπορείς να βγάλεις στο pes δεν το βγάζεις στο φίφα με τις πατεντοποιημένες κινήσεις.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι ξεκαθαρο οτι αναμεσα στα 2 ντεμο πλεον το pes εχει παρει τα ηνια μετα απο 4 ολοκληρα χρονια.Ναι ειναι καλο και το fifa αλλα το pes πλεον περασε μπροστα σε gameplay+AI.Αυτη την αποψη εχουν πλεον και στο OS οπου γραφουν οι πιο σοβαροι sports gamers.
butters9013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το ΑΙ είναι καλό στην επίθεση, γιατί στην άμυνα έχω βαρεθεί να βλέπω τα πλάγια μπακ να καλύπτουν τους πάντες μην τυχον και βγουν οφσάιντ. Εκτός απ αυτό μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι άλλο αρνητικό (σοβαρό αρνητικό, μικρά πραγματάκια όλα τα παιχνίδια έχουν), πολύ καλό gameplay φέτος και σίγουρα αξίζει πολύ παραπάνω χρόνο σε σχέση με τα 4 προηγούμενα pes. Για το fifa, πέρα απ το ότι είναι demo (και πάντα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο demo και το full game) ενώ το pes είναι πάνω κάτω ακριβώς όπως το full game (θα βγει patch πρώτη μέρα αλλά για τους τερματοφύλακες λέει), μην ξεχνάτε ότι φέτος έχει sliders, όπου μπορεί να αλλάξει τελείως το παιχνίδι όπως στο 2Κ (ελπίζω, μπορεί να μην κάνουν και τίποτα). Μεγάλη αλλαγή το tactical defending, και το ότι κλαίγονται οι 12χρονοι στα φόρουμ μόνο καλό είναι λολ. Και μιας και είπαμε 2Κ, το gameplay video που βγήκε σήμερα κάνει και το fifa και το pes να μοιάζουν με παιχνίδια τριετίας. Η 2Κ sports παίζει χωρίς αντίπαλο εδώ και χρόνια (με εξαίρεση το live 10) και συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι ακούγοντας συνεχώς τις προτάσεις των sim gamers.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι ξεκαθαρο οτι αναμεσα στα 2 ντεμο πλεον το pes εχει παρει τα ηνια μετα απο 4 ολοκληρα χρονια.Ναι ειναι καλο και το fifa αλλα το pes πλεον περασε μπροστα σε gameplay+AI.Αυτη την αποψη εχουν πλεον και στο OS οπου γραφουν οι πιο σοβαροι sports gamers. Συμφωνώ απόλυτα, την ίδια αίσθηση μου δινει και εμένα το 2o demo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα