Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποκλειεται να ειναι ετσι ρε...με τον ιμπραιμοβιτς βγαινω ελαχιστα μπροστα απο τον τελευταιο αμυντικο απο το κεντρο και δεν τον προλαβαινει ο αμυντικος με τιποτα...

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Ps3 που έπαιξα αρκετά το Σκ ,είδα πιο δύσκολο CPU AI .Σαν ένα κλικ πιο πάνω από περσυ.Πχ το περσινό Top player είναι τώρα σαν το professional .Αυτό είναι καλο.Η ταχύτητα στο -1 δημιουργεί ένα αρκετά ωραίο σε ρυθμό παιχνιδι.Γενικα μου άρεσε αλλά για εμένα πρέπει να φτιαχτούν οπωσδήποτε 3 πράγματα.

1.Τερματοφυλακες.κανουν κάτι κουλαμάρες (ώρες – ώρες) όχι πάντα που δεν πρέπει να υπάρχουν.

2.Τα σουτ.Αρκετες φορές πάνε όπου νάνε ,για εμένα είναι χειρότερα αυτό το ντεμο από ότι στο περσινό παιχνίδι.

3.Οι αμυντικοί σαν προσωπικοτιτες.Οχι δηλαδή η συνολική αμυντική ομαδική λειτουργία.

Αυτή είναι πολύ καλύτερη από περσυ.Ομως οι επιθετικοί έχουν τρομερό προβάδισμα σε σχέση με τους αμυντικούς στα 1 vs 1.Ακομα και με την συγκρατημένη άμυνα χώρου δεν μπορείς να κόψεις τους επιθετικούς στην πλειοψηφία των περιπτωσεων.Μου θυμίζει έντονα κάποιο προηγούμενο προ το 9 ή το 10 (δεν θυμάμαι καλά) όπου είναι λες και ο αμυντικός δεν υπαρχει.περναει ο επιθετικός από μπροστά από 1&2 αμυντικούς και είναι σαν ανήμποροι έστω να ακουμπήσουν την μπαλα.Προφανως ήθελαν να το αλλάξουν το περσινό όπου δεν μπορούσε ένας παίκτης σαν το Μεσι & άλλους τέτοιους να περάσουν μισό αμυντικο,αλλα τώρα το πήγαν στο άλλο ακρο.Για μένα πρέπει να το ρυθμίσουν ένα κλικ πάνω την δύναμη του αμυντικου.Αν δεν φτιαχτεί αυτό το τελευταίο πιστεύω ότι θα σπάνε τα νεύρα όσων παίζουν αρκετα.Επισης όταν βγει επιθετικός με την μπάλα μπροστά που συνήθως «θεωρητικά» όταν έχεις μπάλα τρέχεις ελάχιστα πιο αργά από τιον αμυντικό που έρχεται να σε προλάβει ,τώρα ο επιθετικός δεν πιάνεται ούτε με σφαίρες…

Αν ρυθμίσουν λίγο αυτά πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.

...να σας θυμισω κι εγω το προ 2009 με την φοβερη Μπαρτσελονα του τουμπανιασμενου Ετο?

Τωρα εκαναν υπερπαιχτες τους Ιμπρα και Ρομπινιο που μονο ο Τσακ Νορρις :fear: μπορει να τους σταματησει!!! :lol: ...τον Ροονει τον αδικησανε :mad:

...αλλα τι σημασια εχει? αφου αυτα αλλαζουν με ενα edit stats...ελπιζω μονο να μην ισχυει στο online γιατι ολοι θα κατεβαινουν με τουμπανιασμενες ομαδες!

Δεν νομιζω κι εγω να το αλλαξουν τρομερα απο αυτο που ειδαμε, αντε να χει περιγραφη και καμια Μπαρτσα+εθνικη στο επομενο ντεμο και θα μας κανει αλλη αισθηση λογω ατμοσφαιρας και μονο.

Το πατιναζ ειναι τραγικο!

Οι τερματοφυλακες ειναι τρυπιοι και δεν αποπνεουν σιγουρια.

Ο φιλος skanjos εχει ενα δικιο με τις πασες ΑΛΛΑ νομιζω ειναι η μερα με την νυχτα με το προ11 (ενας λογος που ξαναπαιξα φιφα).Εγω παιζω με μια βαθμιδα απο τις 4 στο assisted και οκ δεν ειναι ολα τελεια αλλα κανεις παιχνιδι(και στο real football οι πασες δεν ειναι ολες συστημενες)

Σε τι ταχυτητα το προτιματε?μου φαινεται αρκετα γρηγορο στο 0 :confused:

Δημοσ.

τιτανοέμπειρε Polaki δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλα έχεις γίνει ο titanomaxos του fifa vs pes. τσουρέκια και φέτος δλδ,πόσα ban πρέπει να φας για να καταλάβεις οτι εσύ κάνεις το trolling?

όσον αφορά για τις γνώσεις τι μετράμε το e-penis ,ποιός το έχει πιο μεγάλο? εσύ μπορεί να παίζεις ηλεκτρονική μπάλα 20χρόνια εγώ φέτος έκλεισα 18 χρόνια να ματώνω στα γήπεδα. έρχεσαι εσύ και μου λες οτι κάνω βλακεία και να ξυπνήσω .άντε γεια ρε γατάκι...πάνε πάρε κάνα τρόπεο σε Ελλάδα και Ευρώπη στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο και ασε εμάς να απολαμβάνουμε το προ.

Skanjo σεβασμο σε παιχτες Polaki που εχουν λιωσει controller πανω στο game....10 μπαλακια σε ειχε και θα σε εχει :mrgreen: !

Μονο οι ξεπεσμενοι sonakides ασχολουνται με το M-Pro!

Ολα τα ιαπωνικα studio πολυ χορτο πουλανε τελευταια και ειδικα στο ps3...

Δημοσ.

οκ το έλιωσα το demo αυτές τις μέρες, βρήκα αρκετές παντέντες για να πατάω πάνω και χωρίς τις ντριπλες του robinho χεχε, πάσες 3/5 κουτάκια ,ταχύτητα στο -1. το 1-2 αργεί πολύ πλέον ,ο παίχτης κάνει πολύ ώρα για να ξεκινήσει και ο αμυντικός τον προλάβαίνει εύκολα(δυστυχώς δεν μπορεί να το μαρκάρει)οπότε για να έχεις πλεονέκτημα ταχύτητας πρέπει να πας αναγκαστηκά σε 2πλό 1-2 με 3 παίχτες ,έτσι ο πρώτος παίχτης αποκτα σωστή ταχύτητα για την μπαλιά τρύπα η οποία συνήθως δεν περνάει αν πάει χαμηλή αλλα βελτιώσανε τις L1 + τρίγωνο μπαλιές οπότε είναι οκ. πάντα μα πάντα δίνει πάσες σε διπλανό παίχτη και πολύ σπάνια θα δώσει σε αυτόν που θες ακόμα και αν βάλεις την σωστή δύναμη,ευτυχώς λειτουργεί το παλιό σύστημα 4-3-3 καλά(αν βάλεις τους 2 πλάγιους τέρμα στην γραμμή)δεν μπλέκονται στα πόδια σου και κάνουν σωστές κινήσεις.

με λίγα λόγια το παιχνίδι το δουλέψαν πάνω στις τακτικές πάρα πολύ,δυστυχώς η αμυντική λειτουργία το προδίδει ,οι άμυνες στύνονται πολύ γρήγορα και σωστά και το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο στο να βρεις χώρους,οι τρύπες δεν περνάνε όπως στο 11 οπότε πρέπει να αλλάξει κάποιος πάλι τρόπο παιχνιδιού απο το κέντρο και μπροστά,1 click πιο αργοί οι αμυντικοί και το πεδίο που μαρκάρουν έχει μειωθεί κατα πολύ.το καλό είναι οτι κλείνουν πολύ καλά τον χώρο και διαβάζουν τις φάσεις πλέον αρκετά καλά αντί για να έρχονται ντουγρού επάνω σου ακόμα και όταν πας καταμέτοπο.

πειραματίζομαι με διάφορα συστήματα και τακτικές επίθεσης και το βρήσκω πλέον αρκετά ενδιαφέρον,μία διόρθωση στους αμυντικούς και το παιχνίδι μπορεί να γίνει απίστευτο.

όσο για την συμμαχία των τρολλ δεν ασχολούμαι,δεν πρόκειται να σεβαστώ ποτέ gamer που δεν δίνει χρόνο σε παιχνίδι και το παρατάει σε 3 λεπτά και μας λέει και την "άποψη" του ,ακόμα και αν το game είναι το hello kitty island adventures....

Δημοσ.

οκ το έλιωσα το demo αυτές τις μέρες, βρήκα αρκετές παντέντες για να πατάω πάνω και χωρίς τις ντριπλες του robinho χεχε, πάσες 3/5 κουτάκια ,ταχύτητα στο -1. το 1-2 αργεί πολύ πλέον ,ο παίχτης κάνει πολύ ώρα για να ξεκινήσει και ο αμυντικός τον προλάβαίνει εύκολα(δυστυχώς δεν μπορεί να το μαρκάρει)οπότε για να έχεις πλεονέκτημα ταχύτητας πρέπει να πας αναγκαστηκά σε 2πλό 1-2 με 3 παίχτες ,έτσι ο πρώτος παίχτης αποκτα σωστή ταχύτητα για την μπαλιά τρύπα η οποία συνήθως δεν περνάει αν πάει χαμηλή αλλα βελτιώσανε τις L1 + τρίγωνο μπαλιές οπότε είναι οκ. πάντα μα πάντα δίνει πάσες σε διπλανό παίχτη και πολύ σπάνια θα δώσει σε αυτόν που θες ακόμα και αν βάλεις την σωστή δύναμη,ευτυχώς λειτουργεί το παλιό σύστημα 4-3-3 καλά(αν βάλεις τους 2 πλάγιους τέρμα στην γραμμή)δεν μπλέκονται στα πόδια σου και κάνουν σωστές κινήσεις.

με λίγα λόγια το παιχνίδι το δουλέψαν πάνω στις τακτικές πάρα πολύ,δυστυχώς η αμυντική λειτουργία το προδίδει ,οι άμυνες στύνονται πολύ γρήγορα και σωστά και το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο στο να βρεις χώρους,οι τρύπες δεν περνάνε όπως στο 11 οπότε πρέπει να αλλάξει κάποιος πάλι τρόπο παιχνιδιού απο το κέντρο και μπροστά,1 click πιο αργοί οι αμυντικοί και το πεδίο που μαρκάρουν έχει μειωθεί κατα πολύ.το καλό είναι οτι κλείνουν πολύ καλά τον χώρο και διαβάζουν τις φάσεις πλέον αρκετά καλά αντί για να έρχονται ντουγρού επάνω σου ακόμα και όταν πας καταμέτοπο.

πειραματίζομαι με διάφορα συστήματα και τακτικές επίθεσης και το βρήσκω πλέον αρκετά ενδιαφέρον,μία διόρθωση στους αμυντικούς και το παιχνίδι μπορεί να γίνει απίστευτο.

όσο για την συμμαχία των τρολλ δεν ασχολούμαι,δεν πρόκειται να σεβαστώ ποτέ gamer που δεν δίνει χρόνο σε παιχνίδι και το παρατάει σε 3 λεπτά και μας λέει και την "άποψη" του ,ακόμα και αν το game είναι το hello kitty island adventures....

δεν διαφωνω σε καποια που λες .

Θα απαντησω παντως αργοτερα ,γιατι τωρα μολις γυρισα απο δουλεια και το κεφαλι μου ειναι καζανι...

Δημοσ.

σήμερα διάβασα στο Pspgr οτι θα έχει εξώφυλλο τον ronaldo...

pes-2012-cover-521x600.jpg

δλδ ,σόρρι κιόλας ξέρω οτι δεν υπολογίζεις και πολύ το εξώφυλλο σε ένα παιχνίδι αλλα εγώ αυτό δεν το θέλω στην συλλογή μου. τι τους χαλούσε ο μέσσι? μου βάλανε την κριστιάνα τώρα.πφ ξενέρωσα.

Δημοσ.

Στο 7:50 περίπου προσέξτε τα ανάποδα φάλτσα σε σουτ με το εσωτερικό. Αληθοφάνεια υπό το μηδέν! Με απογοήτευσε...

Δημοσ.

χαχαχα βάζει εσωτερικό φάλτσο και μπαίνει εξωτερικό :P. robinho είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις μπορεί στην final version να βαράει και το σουτ του αετού.

Δημοσ.

Πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο για ακομα μια φορα.Μπορει να ειναι η beta εκδοση και οχι η τελικη μορφη του παιχνιδιου αλλα δυστυχως ο κυριος τακατσουκα απο τοτε που αναπτυσετε το παιχνιδι στις κονσολες xbox 360 και ps3 τα εχει κανει μανταρα.Ηδου και τα λογια του:Shingo 'Seabass' Takatsuka, the Executive Producer for PES 2012, told Digital Life that he played FIFA 12 and explained that the latest version of FIFA 12 looked more real than PES 2012. He then explained that the balance between realism and fun is one of the most difficult, but also important parts of a soccer game and feels they got it right with PES 2012.

Πηγη:PES producer: "FIFA 12 looks more real than PES 2012"

ΥΓ.1)Εαν δεν το διωξει η ΚΟΝΑΜΙ τον seabass δεν προκειτε το PES ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ FIFA.

2)H engine αναπτυξης του παιχνιδιου πρεπει να αλλαξει αρδην.Απο το 0 να ξεκινησει.Εαν δεν μπορουν τοτε μαλλον στο Ps4 να περιμενουμε κατι διαφορετικο.

3)Το παιχνιδι εν ετη 2011 arcadιαζει πολυ.Ημαρτον....

Δημοσ.

Τι να πω μετα απο το προ το 6 ξεκινησε μεγαλη κατηφορα :fear: και το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια δεν βλεπουμε σημαδια βελτιοσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...