aslanG7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδια μπορει να επιβεβεωσει καποιος εαν ξερει εαν υπαρχει ντεμο διαθεσιμο για το PS3, στο PSN? γιατι εχω παλιο firmware και δεν θελω να το χαλασω για εισοδο στο psn... Ναι υπαρχει απο εχθες το απογευμα
teofross Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι υπαρχει απο εχθες το απογευμα thanx φιλε μου, Αξιζει τιποτα ξερεις? οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ειμαι σε firmware 3.41 (jailbreak κλπ)& επειδη για να παιξω τα νεα games με βλεπω να ξεχναω το jailbreak κλπ με τα κλειδια και ολα αυτα, αν ειναι καλο να μπω στο psn να ξεχασω το jailbreak απο τωρα
aslanG7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 thanx φιλε μου, Αξιζει τιποτα ξερεις? οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ειμαι σε firmware 3.41 (jailbreak κλπ)& επειδη για να παιξω τα νεα games με βλεπω να ξεχναω το jailbreak κλπ με τα κλειδια και ολα αυτα, αν ειναι καλο να μπω στο psn να ξεχασω το jailbreak απο τωρα Τι να σου πω αν παιζεις online και οχι μονο ποδοσφαιρακια αξιζει εγω παντος παιζω αρκετες ωρες online και ειμαι ευχαριστημενος
polakis21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδες δοκιμασα το pes2012 στο ps3 με ελπιδα για κατι καλυτερο φετος... Ε το εκλεισα στο τριλεπτο... Τραγικο arcade ping pong με πασες φλιπερ, σουτ στον γαμο του καραγκιοζη, τρεξιματα και στροφες ωρες ωρες για γελια, αν και σε καποια σημεια βελτιωθηκε η κινηση παντως... Αντε και του χρονου παλι...
skanjos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 τιτανοέμπειρε Polaki δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλα έχεις γίνει ο titanomaxos του fifa vs pes. τσουρέκια και φέτος δλδ,πόσα ban πρέπει να φας για να καταλάβεις οτι εσύ κάνεις το trolling? όσον αφορά για τις γνώσεις τι μετράμε το e-penis ,ποιός το έχει πιο μεγάλο? εσύ μπορεί να παίζεις ηλεκτρονική μπάλα 20χρόνια εγώ φέτος έκλεισα 18 χρόνια να ματώνω στα γήπεδα. έρχεσαι εσύ και μου λες οτι κάνω βλακεία και να ξυπνήσω .άντε γεια ρε γατάκι...πάνε πάρε κάνα τρόπεο σε Ελλάδα και Ευρώπη στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο και ασε εμάς να απολαμβάνουμε το προ.
garrett156 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ρε συ πολακη οπως ειπες το επαιξες 3 λεπτα...μα 3 λεπτα και ηταν demo...μονο απο αυτο η αποψη σου φαινετε biased και για αυτο στην πεφτουν.δεν το καταλαβενεις;
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλα μεινετε εσεις με την καραμελα του demo, earlier build και ολες τις π@π@ριες που μας ποτιζουν οι reviewers.... Το ντεμο θα ειναι ιδιο με την τελικη εκδοση κατα 99% και οποιος καταλαβε καταλαβε. Οταν εισαι εμπειρος δεν χρειαζεσαι πολυ ωρα για να καταλαβεις αν ενα ποδοσφαιρακι εχει υψηλα στανταρ ή οχι...Αν εισαι troller το αποθεωνεις ασχετου ποιοτητας, αν εισαι αντικειμενικος κριτικαρεις seabass και σε κραζουν τα trollers...Απλα πραγματα...
teofross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ θα το βάλω σήμερα το απόγευμα να το δω. Αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό που λένε κάποιοι ότι «το pro μέχρι το 6 ήταν φοβερό» και κορυφαίο κλπ και μετά έγινε μια μουφα ,και οι παίκτες πάνε σαν ρομποτακια και δεν στρίβουν και γίνονται σουτ & σέντρες με λάθος πόδια και λάθος φάλτσο κλπ και όλα αυτά. Και εγώ παίζω video games από 10 χρονών ,εδώ και 25 χρόνια δηλαδή και στονχρονο που αφιερώνω να παίξω ασχολούμαι θα έλεγα κατά 90% με basketball & football games.Έχω παίξει ποδοσφερακια από την εποχή του match day,Emilio butragenio κλπ και εννοείται όλα τα προ και τα φιφα. Δεν υπάρχει αυτό ότι μέχρι το 6 το προ ήταν τρομερό και φοβερό και μετά μουφα.αφου ρε σεις και όλα τα παλιά προ που λέτε μέχρι το 6 και καλά ότι σας άρεσαν ,πάλι οι παίκτες χειρότερα και τρεις χειρότερα εστριβαν,αφυσικα,ρομποτικα, animation μάπα, έτσι ήταν και χειρότερο τότε και μάλιστα με γραφικά κατώτερα και κατώτερα ακόμα και από το φιφα.Πως γίνεται όλοι να το παίζατε και ξαφνικά μετά το 6 έγινε μάπα αφού όλα τα ελαττώματα αυτά τα είχε και πριν και χειρότερα μαλιστα.Παντως πολύ σοβαρά το έχουμε πάρει .Παιχνιδάκι είναι να περναει η ώρα να ψυχαγογουμαστε,όχι να τρελαινόμαστε φιφα –προ όπως ήταν πριν από καμία 20 χρόνια Πασοκ-ΝΔ. χαλαρώστε λίγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό που λένε κάποιοι ότι «το pro μέχρι το 6 ήταν φοβερό» και κορυφαίο κλπ και μετά έγινε μια μουφα ,και οι παίκτες πάνε σαν ρομποτακια και δεν στρίβουν και γίνονται σουτ & σέντρες με λάθος πόδια και λάθος φάλτσο κλπ και όλα αυτά. Και εγώ παίζω video games από 10 χρονών ,εδώ και 25 χρόνια δηλαδή και στονχρονο που αφιερώνω να παίξω ασχολούμαι θα έλεγα κατά 90% με basketball & football games.Έχω παίξει ποδοσφερακια από την εποχή του match day,Emilio butragenio κλπ και εννοείται όλα τα προ και τα φιφα. Δεν υπάρχει αυτό ότι μέχρι το 6 το προ ήταν τρομερό και φοβερό και μετά μουφα.αφου ρε σεις και όλα τα παλιά προ που λέτε μέχρι το 6 και καλά ότι σας άρεσαν ,πάλι οι παίκτες χειρότερα και τρεις χειρότερα εστριβαν,αφυσικα,ρομποτικα, animation μάπα, έτσι ήταν και χειρότερο τότε και μάλιστα με γραφικά κατώτερα και κατώτερα ακόμα και από το φιφα.Πως γίνεται όλοι να το παίζατε και ξαφνικά μετά το 6 έγινε μάπα αφού όλα τα ελαττώματα αυτά τα είχε και πριν και χειρότερα μαλιστα. Θα σου δωσω μια απαντηση γιατι συμβαινει αυτο και νομιζω οτι θα καλυψει. Μπορει τα νεα PES να εχουν ελλατωματα που ειχαν και τα παλια,αλλα υπαρχει μια διαφορα.Αλλες απαιτησεις ειχες στην γενια Ps2-xbox,αλλες ειχες σε αυτη των psone-saturn και αλλες σημερα. Για μενα το καλυτερο ποδοσφαιρακι ειναι το pro 1998,αλλα αν το συγκρινεις με το σημερινο ειναι πολυ χειροτερο.Κοιτας παντα και συγκρινεις με τα δεδομενα της εποχης.Εκεινα τα προ ηταν πολυ μπροστα,εκεινη την εποχη. Το animation ηταν εξαιρετικο τοτε.Σημερα δειχνει μετριο. Και επειδη λενε οτι απο τρελο και απο μικρο μαθαινεις την αληθεια.Σημερα ο μικρος ξαδελφος μου 15-16 χρονων,μου ειπε οτι επαιζε στις διακοπες προ στο ps2(ενω γνωριζω οτι στην Αθηνα παιζει next gen pes στο υπολογιστη).Τον ρωτησα πως του φανηκε και μου ειπε ''φιλε στα γραφικα ειναι χειροτερο,αλλα ειναι πιο ωραιο δεν ξερω''. Δεν εχει καμια σχεση με forums,ουτε παιζει πολυ video games.
garrett156 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 επισης εχει να κανει και με το οτι απο το 2006 και μετα το φιφα αρχισε να κανει σημαντικα βηματα προοδου και για αυτο κερδισε πολλους pro players.ενω το pro ειχε λιγο εως πολυ τα ιδια λαθη το fifa απο εκει που απλα δεν παιζοταν ανεβηκε μπαμ μπαμ 5 σκαλια πανω(οχι απο το προ αλλα γενικα σαν δομη).αυτο πιστευω οτι φταιει που παιζει πολυ σαν timeline το pro 06! εγω παντως παιζω και τα 2 μιας και δεν ασχολουμε τοσο πλεον με ποδοσφαιρακια οποτε οτι γουσταρει η παρεα βαζω!
skanjos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 λοιπόν βρήκα χρόνο και το δοκίμασα το demo ,τα πράγματα δεν δείχνουν καλά... πολλά αρνητικά,τεράστιες αλλαγές gameplay.βελτιώσανε το στρίψημο των παιχτών κατά πάρα πολύ ,τώρα στρίβεις σαν σφαίρα και αλλάζεις κατέυθυνση πάρα πολύ γρήγορα,οι αμυντικοί δεν μπορούν πλέον να μαρκάρουν ούτε τον Slowpoke,μικρύνανε την δύναμη των αμυντικών και έτσι ο επιθετικός πχ robinho περνάει ανάμεσα απο 3 αμυντικούς για πλάκα.αλλα δεν είναι αυτή η χειρότερη αλλαγή .... οι πάσες ...έλεος δλδ ,τι παίζω ρε παιδιά γ τοπικό? δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν μια σωστή πάσα στα 2 μέτρα,βάλανε μέσα ένα σύστημα αντιγραφής του fifa manual/auto και στις πάσες μπορείς να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις με 5 βαθμίδες ,τις δοκίμασα όλες πάλι οι πάσες ήταν απαίσιες.τραγική αλλαγή ,να μην μπορείς να αναπτυχθείς σωστά και η μόνη λύση για να σκοράρεις είναι να πάρεις ένα τρεχαντίρι και να αρχίσεις να κάνεις τρίπλες πέρα δώθε.η χαρά των άμπαλων θα είναι φέτος το προ,πέρυσι σταματούσε ο βύντρα τον μέσσι φέτος δεν θα μπορεί να σταματήσει ο ferdinard τον muslimovic.... τα γκολ θα μπαίνουν με το τσουβάλι γιατί οι άμυνες είναι gtp.μεγαλώσανε το γήπεδο ή μάλλον για την ακρίβεια μικρίνανε τους παίχτες αλλα πάλι δεν αλλάζει κάτι αυτό γιατι δεν μπορείς να εκμεταλευτείς passing game.η ταχύτητα είναι αρκετά γρήγορη αλλα υπάρχει επιλογή να την κατεβάσεις.τα σουτ είναι τραγικά αργά,τα γραφικά είναι υπέροχα,οι τερματοφύλακες δεν νιώθουν για την 1.000.000η φορά.αυτά απο μένα μετά απο 5-7 αγώνες εναντίων cpu στο τελευταίο επίπεδο... πφφ πολλά πράγματα θέλουν αλλαγή και δεν νομίζω να προλάβουν να τα διορθόσουν σε τόσο μικρό χρόνικο διάστημα.εδώ θα συμφωνήσω με το γνωστό τρολλ οτι κατα 90% το παιχνίδι είναι ίδιο με το demo και αλλάζουν μόνο λεπτομέρειες και όχι τα fundimentals.κρίμα το περσινό προ δεν χρειαζόταν πολλές αλλαγές για να είναι τέλειο(για μένα),τουλάχιστον πατούσες την μπάλα και άνοιγες σωστά το παιχνίδι σου ,τώρα θέλει αρκετές αλλαγές. edit:btw έτσι είναι οι κριτικές για τα παιχνίδια και όχι "καλύτερη τύχη τουχρόνου τακατσούκα ούτε 3 λεπτά δεν άντεξα να το παίζω"....
xavier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το ντεμο δεν μου αρεσε, αλλα παντου διαβαζω οτι το συγκεκριμμενο ντεμο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο του παιχνιδιου και οτι η κοναμι θα βγαλει 2ο ντεμο στα μεσα σεπτεμβρη...Εγω απο αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι μιλαμε για αρκετα πρωιμη εκδοση...δλδ καποια πραγματα οπως οι τερματοφυλακες και οι αμυντικοι δεν μπορει να ειναι ετσι στο τελικο παιχνιδι... τεσπα, ας περιμενουμε το 2ο ντεμο και το ξανασυζηταμε...
skanjos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 μέχρι στιγμής όλα τα χρόνια είχαμε 1 ντέμο και το 90 μη πω το 99% ήταν ίδιο του παιχνιδιού,αλλα και εγώ ελπίζω οτι στο 2ο ντέμο και στην τελική βερσιόν θα διορθώσουν κάποια πράγματα γιατί αν περνάω με τον robinho 3 άτομα απο το top lvl σα σταματημένους με τον μέσσι τι θα κάνω ? χεχε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το δοκιμασα στο pc.ΧΧμμμμ,ηταν πολυ arcade.Δεν ειναι κακο σαν ποδοσφαιρακι να περνας την ωρα σου,αλλα το κακο ειναι οτι πρεπει να το συγκρινουμε με το αλλο ποδοσφαρακι και εκει ειναι τεραστια η διαφορα. Δεν εχουν τα απαραιτητα μεσα εκει στην κοναμι να κανουν κατι καλο.Αποτι φαινεται τελος το προ και το θεμα ειναι οτι η Ea με τοσα κερδοι και τοσα χρηματα που διαθετει θα ανεβαζει καθε χρονο το επιπεδο[καλο για εμας]...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα