isspro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 στο 1.23" με πονεσαν τα ματια μου παλι... στο ιδιο εργο θεατες! στο 1.41" ειναι ενδιαφερον αλλα τι να το κανεις το «καινουργιο μαϊ ταϊ πεσιμο»? ολα γενικα ειναι ιδια, μα ιδια! τραγικο. κατι αλλο, την κινηση που λενε και καλα οτι κανει ο συμπαικτης σου για τα ματια του «επιθετικου ποδοσφαιρου» απατη!!!! και θα εξηγησω το λογο: ρε κοναμι αυτες τις κινησεις που ειδα, τις κανω στο 11 με το 1-2 η το 1-3* και παει λεγοντας. τι μπαρουφες μας λες? *δινει ο σναϊντερ στο μιλιτο με ενα δυο, κανει κινηση, ο μιλιτο στον ετο (με η χωρις 1-2) και εχει ο ετο τη μπαλα με 2 παικτες εν κινηση. τωρα αν κανεις ειτε καθετη ειτε απλη πασα αν ειναι σιγανη θα παει στον πιο κοντινο και αν ειναι δυνατη θα παει στον πιο μακρυνο παικτη... ε αυτο πανε να μας το βαφτισουν αναβαθμιση... αναβαθμιση ειναι γι αυτον που δεν ξερει το 1-2 και γι αυτον που βαριερται να το παταει. χαιρω πολυ υγ: παλι προ θα παρω εγω κι ας μου λενε οι αλλοθρησκοι για το αλλο κλπ. κ οτι βγει κ φετος. ο μιλιτο να βαζει τα τετ α τετ και ολα καλα
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 πωπω τώρα είδα το τρέιλερ και τάπαιξα τι γραφικάρες είναι αυτές.. κοντέυει cgi να γίνει ειδικά εκεί που φονάζει ο pique ,τρομερή ποιότητα ,άντε να δούμε και gameplay απο σωστή κάμερα για να δούμε παραπάνω κινήσεις αλλα απότι φαίνεται απο το trailer έχει λιγότερο lag ,φαίνεται απο τις πάσες που παίζουν κάτι κοντινά 1-2
polakis21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αναφορες μιλουν και για φουλ manual controls... Για να δουμε...Θα ειναι αξιοπρεπες φετος το προ?
isspro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αναφορες μιλουν και για φουλ manual controls... Για να δουμε...Θα ειναι αξιοπρεπες φετος το προ? φουλ manual controls = δηλαδη? αν εχεις και λινκ ακομη καλυτερα...
teofross Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 off the ball controls : http://www.youtube.com/watch?v=wPnw7rd1NY0 Diagonal Runs: http://www.youtube.com/watch?v=XWpspclD54k
polakis21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τραγικά moving-turning animations και πάλι, όπως και πολύ απότομες πάσες με λάθος τοποθετήσεις ποδιών... Τί να τα κάνω τους προπονητές στον πάγκο και τις κάμερες στο γήπεδο? Η Κονάμι δεν θα μάθει ποτέ τελικά...
skanjos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 πωπω απίστευτα προτωποριακά πράγματα πρόσθεσαν φέτος, πράγματα που δεν έχει κανένα άλλο ποδοσφαιράκι στο χώρο και κάποιοι ζηλέυουν,κύριε moor μάλλον φέτος θα τα βρείτε σκούρα,ο βασιλιάς παραμένει στον θρόνο του,ανυπομονώ να βγεί το demo να αρχίσει το λιώσιμο.τακατσούκα μας έχεις μαγέψει και φέτος.απλά η ταφόπλακα για κάποια άλλα παιχνίδια.... μαγία πραγματική,απο 2 βίντεο κατάλαβα οτι θα είναι το καλύτερο προ όλων των εποχών πωπω έχω μείνει άφονος.έτσι για να αρχίζουν να γκρινιάζουν οι γνωστοί α-γνωστοί.κράξτε όσο μπορείτε το έπος έρχεται και συνεχίζει να προτωπορεί.
kostionalist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 πωπω απίστευτα προτωποριακά πράγματα πρόσθεσαν φέτος, πράγματα που δεν έχει κανένα άλλο ποδοσφαιράκι στο χώρο και κάποιοι ζηλέυουν,κύριε moor μάλλον φέτος θα τα βρείτε σκούρα,ο βασιλιάς παραμένει στον θρόνο του,ανυπομονώ να βγεί το demo να αρχίσει το λιώσιμο.τακατσούκα μας έχεις μαγέψει και φέτος.απλά η ταφόπλακα για κάποια άλλα παιχνίδια.... μαγία πραγματική,απο 2 βίντεο κατάλαβα οτι θα είναι το καλύτερο προ όλων των εποχών πωπω έχω μείνει άφονος.έτσι για να αρχίζουν να γκρινιάζουν οι γνωστοί α-γνωστοί.κράξτε όσο μπορείτε το έπος έρχεται και συνεχίζει να προτωπορεί.
john2gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 PES 2012 - Teammate Control System Explained + Improved Visuals
tsakonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 πωπω απίστευτα προτωποριακά πράγματα πρόσθεσαν φέτος, πράγματα που δεν έχει κανένα άλλο ποδοσφαιράκι στο χώρο και κάποιοι ζηλέυουν,κύριε moor μάλλον φέτος θα τα βρείτε σκούρα,ο βασιλιάς παραμένει στον θρόνο του,ανυπομονώ να βγεί το demo να αρχίσει το λιώσιμο.τακατσούκα μας έχεις μαγέψει και φέτος.απλά η ταφόπλακα για κάποια άλλα παιχνίδια.... μαγία πραγματική,απο 2 βίντεο κατάλαβα οτι θα είναι το καλύτερο προ όλων των εποχών πωπω έχω μείνει άφονος.έτσι για να αρχίζουν να γκρινιάζουν οι γνωστοί α-γνωστοί.κράξτε όσο μπορείτε το έπος έρχεται και συνεχίζει να προτωπορεί. trolling...
wanderer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Διάφορα παιχνίδια μαζεμένα σε ένα βιντεάκι. ΥΓ Οι τύποι που παίζουν καλύτερα να μην χαρακτηριστούν. και ένα ακόμα tutorial
john2gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Pro Evolution Soccer 2012 – A Bunch Of Screenshots
teofross Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδια μπορει να επιβεβεωσει καποιος εαν ξερει εαν υπαρχει ντεμο διαθεσιμο για το PS3, στο PSN? γιατι εχω παλιο firmware και δεν θελω να το χαλασω για εισοδο στο psn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα