Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικα με το patch update 1.02 της KONAMI, γενικα διαβαζω οτι βελτιωνει καποια ψιλοbugs κλπ.Θελω να ρωτησω για το gameplay και πολυ συγκεκριμενα αν μπορει να πει καποιος την διαφορα μετα το patch σχετικα με το πως συμπεριφερεται το cpu offline - αν ειναι πιο δυσκολο ή πιο ευκολο κοντρα στο cpu μετα το patch κλπ.Αν ξερει καποιος ας πει,αξιζει να το βαλω?

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεχρι τωρα επαιζα και παιζω pro..επαιξα για λιγο το Fifa και μου αρεσε παρα πολυ.

Απο τις κριτικες που ακουω βλεπω οτι οι περισοτεροι προτιμουν το fifa..

Δημοσ.

Σχετικα με το patch update 1.02 της KONAMI, γενικα διαβαζω οτι βελτιωνει καποια ψιλοbugs κλπ.Θελω να ρωτησω για το gameplay και πολυ συγκεκριμενα αν μπορει να πει καποιος την διαφορα μετα το patch σχετικα με το πως συμπεριφερεται το cpu offline - αν ειναι πιο δυσκολο ή πιο ευκολο κοντρα στο cpu μετα το patch κλπ.Αν ξερει καποιος ας πει,αξιζει να το βαλω?

Οι αλλαγες:

- Φοβερη βελτιωση των τερματοφυλακων

- Βελτιωση του gameplan menu

- Βελτιωση στα πεναλτυ και στην εκτελεση φαουλ

- Πιο balanced cpu AI

- Βελτιωση της καθετης πασας

- Πιο ορθολογικη αναπτυξη της cpu AI που πλεον γυριζει την μπαλα πισω για να βρει τροπους διασπασης την αμυνας

- Θεαματικη βελτιωση της αμυνας τοσο του χρηστη οσο και της cpu με καλυτερες τοποθετησεις

Αυτες ειναι οι αλλαγες.Εννοειται οτι θα βαλεις το patch.Το παιχνιδι φετος ηταν ηδη καταπληκτικο, με αυτο το patch μιλαμε ξεκαθαρα για το καλυτερο pes ever.Για αυτο και πολλοι εχουν φετος παρατησει το fifa και παιζουν pes.Ειδικα στην Αμερικη σχεδον ολοι πλεον παιζουν pes.

Δημοσ.

Οι αλλαγες:

- Φοβερη βελτιωση των τερματοφυλακων

- Βελτιωση του gameplan menu

- Βελτιωση στα πεναλτυ και στην εκτελεση φαουλ

- Πιο balanced cpu AI

- Βελτιωση της καθετης πασας

- Πιο ορθολογικη αναπτυξη της cpu AI που πλεον γυριζει την μπαλα πισω για να βρει τροπους διασπασης την αμυνας

- Θεαματικη βελτιωση της αμυνας τοσο του χρηστη οσο και της cpu με καλυτερες τοποθετησεις

Αυτες ειναι οι αλλαγες.Εννοειται οτι θα βαλεις το patch.Το παιχνιδι φετος ηταν ηδη καταπληκτικο, με αυτο το patch μιλαμε ξεκαθαρα για το καλυτερο pes ever.Για αυτο και πολλοι εχουν φετος παρατησει το fifa και παιζουν pes.Ειδικα στην Αμερικη σχεδον ολοι πλεον παιζουν pes.

ευχαριστω φιλε για τις απαντησεις,θα το βαλω λοιπον.

Τωρα οσον αφορα περι καλυτερου,το φιφα ειναι πολυ καλο ποδοσφερακι.Το θεμα ειναι οτι επειδη εγω ειδικα παιζω 99% vs cpu και για διπλο λιγο μονο με κανα φιλαρακι temmates vs cpu, το φιφα γινεται για μενα λιγο βαρετο & χωρις ενθουσιασμο εξαιτιας του οτι το cpu δεν κανει λαθη τοσο στην αμυνα αλλα και στην επιθεση ,γυριζει την μπαλα γυρω γυρω και γενικα σου δινει την αισθηση πιο πολυ με "παιχνιδι" παρα με ποδοσφερο. Το προ ενω αρχικα σου δινει την αισθηση με "παιχνιδι" λωγο της οχι τοσο φυσικης κηνησης παικτων σε σχεση με το φιφα,τελικα νιωθεις ενθουσιασμο οταν παιζεις σαν ποδοσφερικο αγωνα διοτι η μπαλα ειναι πολυ ανεξαρτητη απο τον παικτη ,οι παικτες κινουνται χωρις κανενα προκαθορισμο μεσα στο γηπεδο και γινονται φασεις εντελως τυχαιες και καθε αγωνας ειναι "διαφορετικος" & τα παντα εξελισονται πολυ ακαθοριστα.

Στο διπλο το φιφα ειναι πολυ ωραιο αλλα στο μονο ειδικα για μενα pes

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας.εχω το ps3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει ωραια παιχνιδια.τωρα παιζω το pro 2012 και ειναι τελειο.παντα μαρεσε.οχι οτι ειμαι πολυ καλος αλλα ενταξει ξερω αρκετα καλα.τωρα θα ηθελα πολυ να παιξω και με αλλους στο ιντερνετ.πως θα συνδεθω?δεν εχω ιδεα.μπορει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω?και πως θα μπορω να παιζω με αλλους ?

Δημοσ.

Παίζω το pes 2011 και είμαι ευχαριστημένος. Το 2012 έχει μεγάλες διαφορές από το 2011; Αξίζει δλδ να το αγοράσω ή να μείνω με το 2011

Κάτι άλλο. Πήγα να παίξω online και μου λέει "Υοu must select Playstation Network - Sign in and sign in to continue using PlaystationNetwork. Τα κάνω αυτά, μπαίνω στο παιχνίδι από το Playstation Network πάω Online και μου βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως είναι πρόβλημα του server;

Δημοσ.

Παίζω το pes 2011 και είμαι ευχαριστημένος. Το 2012 έχει μεγάλες διαφορές από το 2011; Αξίζει δλδ να το αγοράσω ή να μείνω με το 2011

Κάτι άλλο. Πήγα να παίξω online και μου λέει "Υοu must select Playstation Network - Sign in and sign in to continue using PlaystationNetwork. Τα κάνω αυτά, μπαίνω στο παιχνίδι από το Playstation Network πάω Online και μου βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως είναι πρόβλημα του server;

εισαι ευχαριστημενος με το pro2011 :confused: :eek:

το 2012 ειναι κλασεις ανωτερο του, πριν το αγορασεις πηγαινε νοικιασε το να το δεις.

τωρα για το Online δεν ξερω τι να σου πω, αφου εχεις κανει κανονικα sign in στο PSN το μονο που σου μενει (αν δεν το εχεις κανει ειδη) ειναι να πας να βαλεις το online pass (θα το βρεις στο πισω μερος στο βιβλιαρακι του παιχνιδιου).

Δημοσ.

εισαι ευχαριστημενος με το pro2011 :confused: :eek:

το 2012 ειναι κλασεις ανωτερο του, πριν το αγορασεις πηγαινε νοικιασε το να το δεις.

τωρα για το Online δεν ξερω τι να σου πω, αφου εχεις κανει κανονικα sign in στο PSN το μονο που σου μενει (αν δεν το εχεις κανει ειδη) ειναι να πας να βαλεις το online pass (θα το βρεις στο πισω μερος στο βιβλιαρακι του παιχνιδιου).

Καλή ιδέα να το νοικιάσω. Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφθεί :(

Το πρόβλημα λύθηκε. Πήγαινα σε λάθος επιλογή. Πήγα τελικά στο excabition (κάπως έτσι λέγεται) και μπήκα κανονικά. Εντάξει είχε λίγο lag αλλά μάλλον είναι θέμα του server.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια kjtzemis :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γειά σας!μπορεί να μου πεί κάποιος πώς θα κάνω μεταγραφή τον aquilani στην milan ac έχω το pro (version 1.00) το έχω ψάξει αλλά δε μπορω να το βρώ...

ευχαριστω εκ των προτέρων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...