Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακράν το χειρότερο pro. Ένα pro που μαρκάρει όποτε θέλει (κ αυτό από αγγαρεία μάλλον), ένα pro που δε σε αφήνει να τρέξεις το παιχνίδι και να πιάσεις ρυθμό ( ενώ πατάς το sprint βλέπεις ένα παίχτη να προσπαθεί να τρέξει και κάποιος να τον τραβάει προς τα πίσω :P ) ένα pro που ότι σου πάει στην εστία ανεξαρτήτου δύναμης και φάλτσων κλπ κλπ γράφει γκολ. Τα μόνα θετικά μέχρι τώρα που είδα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τη γνωστή κίνηση messi ronaldo + R1 και γκολ. pfffffffff ούτε τις μεταγραφές δε βάλανε. Ακόμα Vitolo έχουν! :P

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδες ξερετε μηπως αν και ποτε θα διατιθεται το προ απο το psn ?γιατι εχω ενα ps3 με χαλασμενο bluray drive και αναρωτιομουν αν μπορουσα να το παιξω εκει.

Δημοσ.

το 99 ειναι η χρονολογια που γεννηθηκες ;

Όχι αλλά και να ήταν αυτό είναι πρόβλημα για σένα??

Δημοσ.

Τι ομορφο παιχνιδι !!!

Ξεκινησα να παιζω μεσω δικτυου με αλλους γυρω στις 8 το απογευμα. Οι ταχυτητες ηταν χαμηλες - ειχε lag - και στα 2 παιχνιδια που επαιξα , στα μισα του 2ου ημιχρονου , το παιχνιδι με πεταξε εξω με την δικαιολογια οτι ηταν πολυ χαμηλη η ταχυτητα. Στο πρωτο παιχνιδι ηταν ισοπαλο το αποτελεσμα 1-1 ,στο 2ο παιχνιδι κερδιζα 1-0.

Και στα 2 αυτα παιχνιδια , μου εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να ανεβασω την βαθμολογια μου πανω απο 70% στα 10 παιχνιδια γιατι αλλιως θα με βαλει στην bad list. Ρε συ ΚΟΝΑΜΙ , δεν φτιαω εγω , το παιχνιδι με πεταξε!! Ετσι λοιπον τσαντιστηκα και το εκλεισα.

Μιας και εχω αδεια απο την δουλεια, ειπα να δοκιμασω γυρω στις 11:30-12:00.

Οι ταχυτητες ηταν φοβερες!! Σαν να επαιζα με καποιον φιλο μου offline. Ευχαριστηθηκα μπαλα.

Αλλο πραμα!!!

Ηταν ενα πολυ ομορφο 2ωρο, δεν καταλαβα πως περασε η ωρα...

Επιτελους φετος , θα δουμε μπαλα!!!

ps: καλη εποχη με παρατησε η πρωην μου :)

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου πει που να βρω πιο φτηνα το προ 12 για χβοχ;;

Εγώ αγοράζω παιχνιδια μόνο από εδώ. Ίσως το φθηνότερο online shop για παιχνίδια, άμεση αποστολή και σε μια εβδομάδα το έχεις στα χέρια σου.

Το έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές :-D

Δημοσ.

έχω το έξεις πρόβλημα πάντα όταν παίζω έναν αγώνα γύρω στο 50" λεπτό αρχίζει και λαγκάρει το παιχνίδι δεν πιστεύω πάντως να φταίει το λαπτοπ καθώς έχει καλά specifications:

unlednhw.png

αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Θα πω κάτι ειλικρινέστατο και όποιος θέλει το πιστεύει...

Έπαιξα την τελική αγγλική έκδοση επιτέλους και πραγματικά αηδίασα...Το έκλεισα στο πεντάλεπτο. Τα animation είναι πραγματικά για γέλια. Όσο για την μπάλα, πάει σαν μπαλόνι...

Ούτε και φέτος προ για μένα δυστυχώς. Όσο κοροιδεύει κόσμο ο Seabass εγώ δεν ανέχομαι να παίζω αυτο το έκτρωμα...Κρίμα

Καλά για σύγκριση με φιφα12 ούτε λόγος...

Δημοσ.

Θα πω κάτι ειλικρινέστατο και όποιος θέλει το πιστεύει...

Έπαιξα την τελική αγγλική έκδοση επιτέλους και πραγματικά αηδίασα...Το έκλεισα στο πεντάλεπτο. Τα animation είναι πραγματικά για γέλια. Όσο για την μπάλα, πάει σαν μπαλόνι...

Ούτε και φέτος προ για μένα δυστυχώς. Όσο κοροιδεύει κόσμο ο Seabass εγώ δεν ανέχομαι να παίζω αυτο το έκτρωμα...Κρίμα

Καλά για σύγκριση με φιφα12 ούτε λόγος...

εγω παντως σε πιστευω , και εμενα μου αρεσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Συνεχίζοντας την προηγούμενη ερώτηση, ξέρετε αν θα το βγάλουν για download stο PSN όπως το FIFA;

Αλήθεια, τόσο χάλια είναι ρε παιδιά; Δηλαδή όποιος παίζει μόνο pro να τα βάψει μαύρα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Συνεχίζοντας την προηγούμενη ερώτηση, ξέρετε αν θα το βγάλουν για download stο PSN όπως το FIFA;

Αλήθεια, τόσο χάλια είναι ρε παιδιά; Δηλαδή όποιος παίζει μόνο pro να τα βάψει μαύρα;

φιλε μου , μη καθεσαι και ακους τον καθενα μας.

Εμενα η αποψη μου ειναι οτι το νεο ΠΡΟ ειναι το καλυτερο ΠΡΟ που εχει βγει μεχρι στιγμης. Το μονο αρνητικο ειναι οι εξοδοι των τερματοφυλακων! Αν δηλαδη σου βγει ο αντιπαλος τετ α τετ , την εβαψες...κατα 90% ειναι γκολ...

κατα τα αλλα , σε γενικες γραμμες, το ποδοσφαιρακι αυτο θα σου χαρισει ευχαριστες στιγμες , ειδικα αν επιλεξεις να παιξεις με φιλους σου.Προσωπικα εμεις με την παρεα μου μαζευομαστε καθε Παρασκευη ή Σαββατο και παιζουμε ολο το βραδυ...

Δημοσ.

παντως καθολου λαγκ στο ονλαιν, λογικα οφειλεται στο οτι ειναι αδειοι οι σερβερ ε?θα φανει στην πορεια...

Δημοσ.

παντως καθολου λαγκ στο ονλαιν, λογικα οφειλεται στο οτι ειναι αδειοι οι σερβερ ε?θα φανει στην πορεια...

καλυτερα λιγοι και καλοι.

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου πει που να βρω πιο φτηνα το προ 12 για χβοχ;;

φιλε εχω εγω αμα σε ενδιαφερει!30 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...