Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε αυτό το πράγμα που αναφέρεις είναι δυστυχώς για μένα ο λόγος που παρήγγειλα το φιφα φέτος αντί του προ το όποιο το θεωρώ γενικά βελτιωμένο σε σχέση με Περσυ ,ΠΛΙΝ όμως αυτού του τραγικού θέματος στο να αμυνθούν οι αμυντικοι.Μου έσπασε τα νεύρα ειδικά στο 1ο ντεμο.Στο δεύτερο το είχαν βελτιώσει προφανώς αφού τους έκραζαν άλλα επειδή γενικά υπήρχε αυτό το “unresponsiveness” στην άμυνα ειδικά στα 1vs1 λες και ο αμυντικός είναι μοσχάρι στην κίνηση και τούβλο στο μυαλό, οπότε παίζοντας και το ντεμο του φιφα ήταν ξεκάθαρη η διαφορα.Αν ετρωγα γκολ στο προ ήταν από τραγική κουλαμάρα των αμυντικών που ΟΤΙ και να έκανες όπως λες και εσύ απλά δεν υπάκουαν στην εντολη,ενώ στο φιφα ηταν επειδή με άδειαζε το cpu και όχι επειδή δεν υπάκουαν στις εντολές τα παιχτακια.κριμα για το προ αν και πιστεύω ότι μπορούν να το φτιάξουν με patch…αν θέλουν…καλη υπομονη αλλα δεν νομιζω να γλειτωσεις το σπασιμο νευρων

δε το χω προσεξει αυτο που λετε ! Μπας και ειστε αμπαλοι;

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε το χω προσεξει αυτο που λετε ! Μπας και ειστε αμπαλοι;

Ναι, είναι αμπαλοι μόνο με τις κατώτερες ομάδες... :rolleyes:

Δημοσ.

Φυσικα και ειναι αμπαλοι διοτι προσπαθουν με λαθος κουμπι να κλεψουν.Για τα νεα κουμπια ουτε καν μπηκαν στον κοπο να κοιταξουν.Επισης δεν εχουν ακουστα ουτε το super cancel ουτε τους συνδυασμους των κουμπιων για τα διαφορα κοντρολ της μπαλας.Ασε που μονο που αναφερουν για teammate AI στην αμυνα του φιφα και οτι ειναι καλυτερη σταματαει καθε κουβεντα.Οι διαμαρτυριες προς την ΕΑ για την ανυπαρκτη ΑΙ εχουν κατακλυσει ολα τα ξενα φορουμ.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα,οταν εβαλα το νεο pro 2012 το xbox ζητησε αναβαθμιση,επειτα απο την αναβαθμιση το xbox πλεον δεν διαβαζει τα παιχνιδια αλλα λεει play dvd,υπαρχει τροπος να το φτιαξω?

Φιλε το update σου φλασαρε το dvd se original firmware.Τωρα πλεον το xbox δεν θα διαβαζει αντιγραφα παρα μονο original games.H μονη λυση ειναι να τη ξαναφλασαρεις με lt 1.91

Δημοσ.

Φιλε το update σου φλασαρε το dvd se original firmware.Τωρα πλεον το xbox δεν θα διαβαζει αντιγραφα παρα μονο original games.H μονη λυση ειναι να τη ξαναφλασαρεις με lt 1.91

Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να φλασάρεις το dvd σε original firmware;

Θέλω να το κάνω σε ένα φίλο που το έχει φλασαρισμένο.

Δημοσ.

αν και φανατικος του προ απ το 2001 η 02 δε θυμαμαι ακριβως φετος θα προτημισω το φιφα γιατι ο ρουνει εχει το νεο του λουκ στο μαλι! ενω στο πες2012 εχει ακομα την φαλακρα!αισχος φιφα και παλι φιφα!

Δημοσ.

έχει βγει παιδιά κανονικά για ps3 το παιχνίδι???

γιατί βλέπω διαθεσιμότητα απο 14 Οκτώμβρη στα ξένα σαιτ.

το ελληνικο που εχει και ελληνικο σχολιασμο εχει βγει φιλε

Δημοσ.

αγγλικό σχολιασμό έχει το ελληνικό; αυτό με ενδιαφέρει.

φιλε δεν ξερω για το 2012 αλλα το περσινο Ελληνικο ,ΔΕΝ ειχε αγγλικο.Ειχε εκτος απο ελληνικο ,το γαλλικο,ισπανικο και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι τωρα.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα

Δημοσ.

Φυσικα και ειναι αμπαλοι διοτι προσπαθουν με λαθος κουμπι να κλεψουν.Για τα νεα κουμπια ουτε καν μπηκαν στον κοπο να κοιταξουν.Επισης δεν εχουν ακουστα ουτε το super cancel ουτε τους συνδυασμους των κουμπιων για τα διαφορα κοντρολ της μπαλας.Ασε που μονο που αναφερουν για teammate AI στην αμυνα του φιφα και οτι ειναι καλυτερη σταματαει καθε κουβεντα.Οι διαμαρτυριες προς την ΕΑ για την ανυπαρκτη ΑΙ εχουν κατακλυσει ολα τα ξενα φορουμ.

Ναι αμέ, πλέον για να κλέβεις πρέπει να πατάς "μπρος-μπρος-κάτω-μπρος + Χ" και κάνει μέχρι και spine rip fatality ala Sub-Zero :P

PS: Όλες οι γνωστές μπαρούφες του Pro συνεχίζουν να υπάρχουν, σε κάπως μικρότερο βαθμό από πέρσι. Και πάλι θα δείτε συρτάκια, και πάλι θα δείτε να τραβάει 'χειρόφρενο' ο παίκτης όταν τον αλλάζετε, και πάλι ανοίγουν τρύπες οι αμυντικοί χωρίς να μένουν στην θέση τους - δηλαδή το έλεγα κι όλας στις φάσεις... "Κοίτα να δεις που θα ανοίξει ο τρόμπας". Τζόκερ έπρεπε να είχα παίξει :P - και πάλι θα δείτε να τρέχουν προς την κατεύθυνση της μπάλας κι όχι εκεί που τους λέτε να πάνε με το stick, και πάλι υπάρχουν scripted καταστάσεις όπου κάτι θα γίνει έτσι ότι κι αν κάνεις, κλπ κλπ. Είναι αστείο διότι να δεχτώ ρε παιδί μου ότι από το PES6 και μετά δεν ξέρω να παίζω και να κατευθύνω τους παίκτες. Άμπαλος που λέμε. Ε δεν γίνεται στο Fifa11 με το ίδιο χειριστήριο (γιατί κάποιος θα το πει ότι φταίει το χειριστήριο :P ) να πηγαίνω τον παίκτη όπου θέλω και να κλέβει όταν πατάω το κουμπί και στο PES2012 να κάνει τα δικά του. Για να το πω και αλλιώς, χίλιες φορές το αρχαίο Fifa98 όπου πατούσες το κλέψιμο και έκανε την κίνηση κατευ8είαν κι ας μην ήταν δίπλα ο αντίπαλος.

Δεν γίνεται σε λόμπα να κολλάει από πίσω από τον αντίπαλο (σαν να θέλει να του τον 'ρίξει') ενώ με το stick προσπαθώ να τον φέρω από μπροστά του (με το super cancel μπορείς να κάνεις cancel την παπαριά που τον δέρνει αλλά μέχρι να το πατήσεις, σφύρα μου και γλίστρησε. Το ίδιο ισχύει και στις λόμπες όταν δεν θες να πηγαίνει προς την κατεύθυνση της μπάλας. Κάτι τέτοιο ΟΦΕΙΛΑΝ να το διορθώσουν. Όχι να διαιωνίζεται αυτή η μπαρούφα τόσα χρόνια). Και με τις πάσες υπάρχει έντονο πρόβλημα, την μια με την μισή μπάρα η μπάλα πάει δυνατά και την άλλη δεν κινείται καν. Χώρια που μου κάνει κάτι μαγικά ενώ πατάω μπροστά + through pass υπερυψωμένη και την στέλνει πλάγια (ούτε καν διαγώνια... κάτι τέτοιο δεν αντιμετώπιζα στο PES2011 έτσι). Υποθέτω ότι εκείνη την στιγμή δεν ξέρω να παίζω καθόλου και ξαφνικά την επόμενη ξέρω να παίζω (για να δικαιολογήσουμε το παιχνίδι ντε :P ). Μάντεψε ποιος θα παίζουμε σε λίγο (ή DnD soccer όπου θα ρίχνουμε και τα ζάρια :P ). Δηλαδή και που κερδίζω online τι να το κάνω όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Α ναι, μ'αρέσει που επίτηδες δεν έπαιξα και δεν είδα καν το Fifa12 για να μην επηρεαστώ τάχα μου :lol:

Δημοσ.

Ναι αμέ, πλέον για να κλέβεις πρέπει να πατάς "μπρος-μπρος-κάτω-μπρος + Χ" και κάνει μέχρι και spine rip fatality ala Sub-Zero :P

PS: Όλες οι γνωστές μπαρούφες του Pro συνεχίζουν να υπάρχουν, σε κάπως μικρότερο βαθμό από πέρσι. Και πάλι θα δείτε συρτάκια, και πάλι θα δείτε να τραβάει 'χειρόφρενο' ο παίκτης όταν τον αλλάζετε, και πάλι ανοίγουν τρύπες οι αμυντικοί χωρίς να μένουν στην θέση τους - δηλαδή το έλεγα κι όλας στις φάσεις... "Κοίτα να δεις που θα ανοίξει ο τρόμπας". Τζόκερ έπρεπε να είχα παίξει :P - και πάλι θα δείτε να τρέχουν προς την κατεύθυνση της μπάλας κι όχι εκεί που τους λέτε να πάνε με το stick, και πάλι υπάρχουν scripted καταστάσεις όπου κάτι θα γίνει έτσι ότι κι αν κάνεις, κλπ κλπ. Είναι αστείο διότι να δεχτώ ρε παιδί μου ότι από το PES6 και μετά δεν ξέρω να παίζω και να κατευθύνω τους παίκτες. Άμπαλος που λέμε. Ε δεν γίνεται στο Fifa11 με το ίδιο χειριστήριο (γιατί κάποιος θα το πει ότι φταίει το χειριστήριο :P ) να πηγαίνω τον παίκτη όπου θέλω και να κλέβει όταν πατάω το κουμπί και στο PES2012 να κάνει τα δικά του. Για να το πω και αλλιώς, χίλιες φορές το αρχαίο Fifa98 όπου πατούσες το κλέψιμο και έκανε την κίνηση κατευ8είαν κι ας μην ήταν δίπλα ο αντίπαλος.

Δεν γίνεται σε λόμπα να κολλάει από πίσω από τον αντίπαλο (σαν να θέλει να του τον 'ρίξει') ενώ με το stick προσπαθώ να τον φέρω από μπροστά του (με το super cancel μπορείς να κάνεις cancel την παπαριά που τον δέρνει αλλά μέχρι να το πατήσεις, σφύρα μου και γλίστρησε. Το ίδιο ισχύει και στις λόμπες όταν δεν θες να πηγαίνει προς την κατεύθυνση της μπάλας. Κάτι τέτοιο ΟΦΕΙΛΑΝ να το διορθώσουν. Όχι να διαιωνίζεται αυτή η μπαρούφα τόσα χρόνια). Και με τις πάσες υπάρχει έντονο πρόβλημα, την μια με την μισή μπάρα η μπάλα πάει δυνατά και την άλλη δεν κινείται καν. Χώρια που μου κάνει κάτι μαγικά ενώ πατάω μπροστά + through pass υπερυψωμένη και την στέλνει πλάγια (ούτε καν διαγώνια... κάτι τέτοιο δεν αντιμετώπιζα στο PES2011 έτσι). Υποθέτω ότι εκείνη την στιγμή δεν ξέρω να παίζω καθόλου και ξαφνικά την επόμενη ξέρω να παίζω (για να δικαιολογήσουμε το παιχνίδι ντε :P ). Μάντεψε ποιος θα παίζουμε σε λίγο (ή DnD soccer όπου θα ρίχνουμε και τα ζάρια :P ). Δηλαδή και που κερδίζω online τι να το κάνω όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Α ναι, μ'αρέσει που επίτηδες δεν έπαιξα και δεν είδα καν το Fifa12 για να μην επηρεαστώ τάχα μου :lol:

καπως ετσι οπως τα γραφεις ειναι john2gr,απλα εγω δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω καθολου.Παιζω το game εδω και κατι χρονια, αλλα τι να καθομαι να απανταω τωρα.Δεν καθομαι να σκαω αμα καποιος που δεν εχει παιξει ουτε μια φορα μαζι μου με λεει αμπαλο.οκ τι να κανουμε μπορει για τον φιλο που το ειπε να ειμαι αμπαλος.Παντως εγω επειδη δεν ειμαι κολλημενος και παιζω γενικα & τα 2 ποδοσφερακια ,δεν λεω μου αρεσει σε πολλα σημεια το προ αλλα αυτα τα σπαστικα στην αμυνα δεν γινονται στο φιφα ,οπου υπαρχει πολυ πιο πληρης ελεχγος του παικτη οχι μονο στην αμυνα αλλα και στην επιθεση

Δημοσ.

Και τα 2 παιζω και εγω αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι αγνοειτε την υπαρξη και του contain και του aerial control με το RB+A να κανει contain και αφηνοντας το RB επιχειρει standing tackle.Ειναι παρομοιο με το φιφα.Το aerial ειναι λιγο πιο δυσκολο γιατι θελει timing.Επισης τ8 παιχνιδι παιζεται μονο full manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...