Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2012 [PES 2012][Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Konami σκέφτεται σοβαρά τις επόμενες κινήσεις της.

Σε συνέντευξή του στο Βρετανικό περιοδικό MCV, ο γενικός διευθυντής της Konami Pete Stone ανέφερε ότι η εταιρεία του επιχειρεί αυτή την περίοδο να ξαναχτίσει την σειρά Pro Evolution Soccer, κάτι που θα διαρκέσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πιστεύει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του PES και του Fifa, ενώ αναφέρθηκε και στις πωλήσεις των δύο games.

Συγκεκριμένα δήλωσε "Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο θέμα του gameplay μεταξύ Pro Evolution Soccer και Fifa. Πρέπει να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά η απόσταση είναι μικρή και την καλύπτουμε σταδιακά. Όσο για τις πωλήσεις, μπορεί να μην ξεπερνάμε το Fifa, αλλά μπορούμε να πουλήσουμε αρκετά αντίτυπα, οπότε απ' την πλευρά μας πιστεύουμε ότι αυτό είναι αρκετό. Μην το σκέφτεστε λοιπόν σαν μάχη την οποία θα πρέπει να κερδίσουμε ή ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τον αντίπαλό μας σε πωλήσεις. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Κάνουμε μία πρόοδο κι αυτό αρχικά θα πρέπει να αναγνωριστεί. Θα περάσουμε όμως αρκετά χρόνια στα οποία θα ξαναχτίσουμε το PES και τις πωλήσεις του. Θα είναι μια μεγάλη διαδικασία. Οι πρόσφατες βελτιώσεις που κάναμε στην σειρά πέρασαν απαρατήρητες. Τα ΜΜΕ δεν έχουν καταλάβει τις πραγματικές βελτιώσεις του παιχνιδιού και αυτό οφείλεται στις καυστικές κριτικές απέναντι σε κάποιες πρόσφατες "πρόχειρες" εκδόσεις που κυκλοφορήσαμε κατά τα χρόνια της τρέχουσας engine."

Για τo Pro Evolution Soccer 2012 αναμένουμε να μάθουμε πληροφορίες στην έκθεση E3, 7-9 Ιουνίου, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση ακόμα και πριν από το event.

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έτσι όπως σκέφτεται ο pete, κατάλαβα...πάλι μούφα θα ναι το 12...καλύτερα ας περιμένουν να το βγάλουν το 13 μια και καλή. τσάμπα χάσιμο χρόνου

Δημοσ.

Φυσικα δεν υπαρχει διαφορα γιατι και τα 2 ειναι ετη φωτος πισω σε σχεση με αλλα sports games.Το οτι το fifa υπερεχει δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.Αν δεν παρουν παραδειγμα απο τα US Based Sports Videogames στο τελος θα βρεθουν να παιζουν μεταξυ τους ο Moore με τον Pete.Ηδη θα επρεπε και τα 2 παιχνιδια να εχουν κατι σαν Franchise/Association με τις λεπτομερειες του football manager.Αντι αυτου τα αντιστοιχα franchise modes ειναι για γελια.

Δημοσ.

Είναι η ποιο ρεαλιστική προσέγγιση επί το θέματος που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια από εκπρόσωπο της KONAMI.

Δημοσ.

Φυσικα δεν υπαρχει διαφορα γιατι και τα 2 ειναι ετη φωτος πισω σε σχεση με αλλα sports games.Το οτι το fifa υπερεχει δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.Αν δεν παρουν παραδειγμα απο τα US Based Sports Videogames στο τελος θα βρεθουν να παιζουν μεταξυ τους ο Moore με τον Pete.Ηδη θα επρεπε και τα 2 παιχνιδια να εχουν κατι σαν Franchise/Association με τις λεπτομερειες του football manager.Αντι αυτου τα αντιστοιχα franchise modes ειναι για γελια.

Θα πρέπει να πάρουν μαθήματα απο την 2Κ κατά την γνώμη μου. Σε όλους τους τομείς, γραφικά, presentation, modes, stats κτλ.

Δεν γίνεται στο PES 2011 να έχουν ακόμα σε παίκτες που φέτος βγάζουν μάτια περσυνά στατιστικά, ή αντίστοιχα στο FIFA να έχουν άλλα ντ' άλλων faces σε παίκτες όπως Ozil, Di Maria, Pedro, Busquets κτλ...

Δημοσ.

Τα rosters και τα στατιστικά είναι το λιγότερο. Το gameplay πρέπει να φτιάξουν και τις βλακείες, πχ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ τον άλλον με τρελό τάκλιν και δε δίνει ούτε φάουλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Konami σκέφτεται σοβαρά τις επόμενες κινήσεις της.

Σε συνέντευξή του στο Βρετανικό περιοδικό MCV, ο γενικός διευθυντής της Konami Pete Stone ανέφερε ότι η εταιρεία του επιχειρεί αυτή την περίοδο να ξαναχτίσει την σειρά Pro Evolution Soccer,

Και για το Pro 2011 έτσι είχαν πεί. Πραγματικά με έχουν δυσαρεστήσει... το μόνο που τους νοιάζει είναι οι πωλήσεις. Εγώ απο το 2001 έως και το 2011 μόνο pro αγόραζα. Απο τον Νοέμβριο που θα μας έρθει μόνο FIFA 2012!!!! (έβαλα το 2011 στο PC και έπαθα πλάκα... αυτο ειναι simulation ποδοσφαίρου)

Δημοσ.

Επίσης κατι πρέπει να γίνει πια με αυτα τα δικαιώματα αρκετών ομάδων που η ονομασία της ομάδας και των παιχτών ειναι οτι να ναι.

Δημοσ.

Και για το Pro 2011 έτσι είχαν πεί. Πραγματικά με έχουν δυσαρεστήσει... το μόνο που τους νοιάζει είναι οι πωλήσεις. Εγώ απο το 2001 έως και το 2011 μόνο pro αγόραζα. Απο τον Νοέμβριο που θα μας έρθει μόνο FIFA 2012!!!! (έβαλα το 2011 στο PC και έπαθα πλάκα... αυτο ειναι simulation ποδοσφαίρου)

Νομιζω δεν ειναι sim ποδοσφαιρου 9 στα 10 τακλιν να ειναι πετυχημενα.Επισης δεν ειναι sim να παιζεις fifa και να νιωθεις οτι τα γηπεδα ειναι κελια απομονωσης.Επισης δεν ειναι sim καθε λιγο και λιγακι να γινονται οι ιδιες φασεις.Το pes και αυτο εχει ενα σωρο προβληματα που δεν το καθιστουν sim.Τουλαχιστον ομως εκει βγαινουν περισσοτερες φασεις και ειναι λιγο fun το παιχνιδι.Κατα τα αλλα τα εχω πει και για τα 2.Λειπουν περι τα 100 features απο καθε παιχνιδι.Αυτο ειναι ανεπιτρεπτο για σειρες παιχνιδιων 12ετιας και 17ετιας οπως ειναι pes και fifa.

Αν κρινω απο τις ανακοινωσεις και των 2 παλι τα ιδια θα εχουμε και φετος με μικροβελτιωσεις.Δηλαδη τωρα οι τυποι των 2 ποδοσφαιρακιων θελουν να μας πουν οτι βγαζουν αξιολογα προιοντα τη στιγμη που στο Association mode του NBA2k11 "χανεσαι" απο την πληθωρα επιλογων, στο The Show σου πετιουνται τα ματια εξω στις επιλογες ακομη και στο αντιστοιχο Be A Legend mode (RTTS),οταν στο NBAk211 εχεις on-the-fly ανανεωση της περιγραφης,οταν στο NCAA Football 11 μενεις με ανοιχτο το στομα με το online και offline dynasty?Και αυτοι συνεχιζουν να κοροιδευουν τον κοσμο γιατι ξερουν την τρελα του κοσμου με το ποδοσφαιρο οποτε πουλανε και αυτο μονο τους νοιαζει.Και τον αγαπητο Pete αυτο τον νοιαζει.Οτι ειναι κοντα στις πωλησεις.Προσωπικα δεν παιρνουν ευρω απο εμενα εδω και χρονια για τα ποδοσφαιρακια τους.Αντιθετα δινω 2-3 φορες το χρονο λεφτα για το ΝΒΑ2k που το αγοραζω και στο ps3 και στο pc.Οπως επισης τα σκαω στην SCEA καθε χρονο για import του The Show και στην EA για το NCAA Football.

Επισκέπτης
Δημοσ.

fearwhatnow, συμφωνώ μαζί σου αδερφέ. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Απλά το FIFA έχει καλυτερέψει κατα πάρα πολύ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα ποδοσφαιρακια οντως εχουν μεινει πισω σε αυτη τη γενια.Απο κει που ειχαν καταφερει να ειναι πολυ μπροστα(εποχες ps1-ps2 με τα iss-pes) σε συγκριση με τα αλλα αθλητικα games,πλεον εχουν καταφερει να ειναι πισω σχεδον απο ολα τα καλα αθλητικα games.

Μπραβο στην ΕΑ για τα τεραστια βηματα προοδου(σε συγκριση με οτι εβγαζε στο παρελθον),αλλα εχουμε δρομο ακομα..

Δημοσ.

fearwhatnow, συμφωνώ μαζί σου αδερφέ. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Απλά το FIFA έχει καλυτερέψει κατα πάρα πολύ

Πραγματι εχει βελτιωθει αλλα οπως ειπα τα features ειναι για γελια.Εδω φετος εβαλαν οn-the-fly scroll με στατιστικα την ωρα του αγωνα και το διαφημιζαν κιολας.Δηλαδη αυτονοητα πραγματα τα πλασαρουν ως νεα features.Τωρα λεει θα εχουν καλυτερο collision detection για τους τραυματισμους.Θα μας τρελανουν εντελως δηλαδη.Αυτο ειναι το προβλημα του Fifa...Για τα γηπεδα μινιατουρες κουβεντα.Στο NBAK11 εχει σχεδον 5 χρονια collision detection για τους τραυματισμους οπως επισης καθε χρονο βελτιωνουν τις επαφες κατω απο το καλαθι και στο Fifa βαλανε το χερι μεσα στην περιοχη και δεν μπορουσαν να φτιαξουν αλγοριθμο για να εντοπιζει την αποσταση επιθετικου-αμυνομενου ωστε να μην τα δινει ολα πεναλτυ.Εστω να εκαναν το πιο ευκολο.Να εδινε πχ 3 στα 10 χερια στην περιοχη πεναλτυ ετσι στο random.Βεβαια απο τον χαλβα τον Μoore δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα.

Δημοσ.

Παίζω Pro εδώ και 10 χρόνια. Το 2011 δεν είναι απλά χάλια, είναι τραγικό. Πρώτη φορά έχω εξοργιστεί έτσι με ποδοσφαιράκι. Τι λέει ότι του γίνεται καυστική κριτική;

Οταν η μπάλα περνάει δίπλα από τον παίχτη μου και δεν μου δίνει κέρσορα ποιος φταίει; Οταν πατάς να μαρκάρεις τον αντίπαλο και ο παίχτης σου φεύγει μακριά τι τρέχει; Οταν παίζεις δύο εναντίον δύο και κάνω σέντρα και κάνω και το σουτ και ο συμπαίχτης μου κοιτάει ποιος φταίει; Οταν τρελαίνεται ο καταραμένος ο κέρσορας και αλλάζει κάθε τρεις και λίγο ποιος φταίει;

Και μιλάω για τα πολύ βασικά πράγματα τώρα έτσι; Αυτά που όταν παίζεις με την παρέα σου έχεις την απαίτηση να δουλεύουν σωστά για να διασκεδάζεις και να μην τσαντίζεσαι... Γιατί αν μπω στα πιο σοβαρά θέματα τακτικής, τάκλιν, offside, τεχνητής νοημοσύνης άστο καλύτερα.

Ετσι μου έρχεται να πάρω το δισκάκι και να πάω να του το φέρω κολάρο που παραδέχεται κιόλας ότι έβγαλε «πρόχειρες» εκδόσεις...

Δημοσ.

και εγώ ήμουν τρελαμένος για πολλά χρόνια με το pro αλλά όταν έπαιξα πέρσι το fifa είδα την διαφορά...το fifa έχει καλύτερο gameplay (νιώθεις ότι μπορείς να χειριστείς τον παίχτη όπως θες εσύ), φάσεις βγαίνουν πολλές και διαφορετικές σε αντίθεση με το pro, και γραφικά πιστεύω λίγο καλύτερα από το pro.

από features δεν γνωρίζω γιατί παίζω fifa μόνο με φίλους και όχι μόνος...το μόνο που μου λείπει από το pro είναι ότι κράταγε τα στατιστικά του κάθε user (πόσες νικες έχει, πόσες ήττες-από ποιους, πόσa leagues έχει κ.α,)που εκεί γινόταν της τρελής όποιος ήταν πρώτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...