Προς το περιεχόμενο

Carrefour Air Conditition 12.000 BTU 199,00€

aiantas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Carrefour Home Air Conditition 12.000 BTU.

199,00€

Ενεργειακή κλάση Α.

Μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου.

09-110511_Climatistiko_C.jpg

Το έχει δει κάποιος, αξίζει?

Δημοσ.

Πήγα και το είδα απο κοντά. Μάπα μου φάνηκε, επίσης βγάζει και πολύ θόρυβο(αν θυμάμαι καλά απο τα χαρακτηριστικά είναι 55db)

Δημοσ.

σαν κατασκευη ειναι ικανοποιητικο.ψυξη-θερμανση.αλλα δεν θα την ελεγα και ευκαιρια.τιμη ευκαιριας ειναι τα 150 ευρα.στα 200 ειναι οκ.και θα θελουν και κανα 70αρι για περαστικα.

Δημοσ.

Έχουμε στο εξοχικό 2 τέτοια 12αρια κι ένα 9άρι (παλιότερης γενιάς...κάπου 3 ετών τα 12αρια και 1 έτους το 9άρι ) κι έχουμε μείνει ευχαριστημένοι με την απόδοση τους.

android.png

Δημοσ.

πηρα προχτες ενα. ειχα ξαναπαρει απο carefour και αν και λιγο θορυβωδη κανουν καλη δουλεια. το συγκεκριμενο οποτε βρω χρονο θα το βαλω, αλλα δεν νομιζω να ισχυει οτι ειναι Ενεργειακής κλάσης Α.

Δημοσ.

α..και να προσθεσω κατι. περσι ειχε παρει φιλος 2 παλι 12αρια, αλλα ειχε πετυχει προσφορα οπου στα 200 ευρω ηταν μεσα και η εγκατασταση (αλλιως χωρις εγκατασταση το ειχαν προσφορα 180 το 12αρι και 160 το 9αρι). πιστευω θα το ξαναβαλουν και φετος αργα η γρηγορα.

περιττο να πω το ποσο τρομερο value for money ειναι 12αρι ενεργειακης κλασης Α με 200 ευρω μαζι με την εγκατασταση ε;

Δημοσ.

Έχουμε στο εξοχικό 2 τέτοια 12αρια κι ένα 9άρι (παλιότερης γενιάς...κάπου 3 ετών τα 12αρια και 1 έτους το 9άρι ) κι έχουμε μείνει ευχαριστημένοι με την απόδοση τους.

android.png

εγω εχω ενα 3+ ετιας και ειναι χαλια. Αποδοση εχει(μετρια) αλλα θορυβωδες, χαλασαν περσιδες, lcd στο control .

το αλλο μας επωνυμο 10ετιας ειναι σε καλυτερη κατασταση .

αν ειναι για σπιτι κ οχι εξοχικο oxι, εκτος κ αν τα εχουν βελτιωσει.

Δημοσ.

εγω εχω ενα 3+ ετιας και ειναι χαλια. Αποδοση εχει(μετρια) αλλα θορυβωδες, χαλασαν περσιδες, lcd στο control .

το αλλο μας επωνυμο 10ετιας ειναι σε καλυτερη κατασταση .

αν ειναι για σπιτι κ οχι εξοχικο oxι, εκτος κ αν τα εχουν βελτιωσει.

φαε τη γλωσσα σου, στραμπουλιξε κανα δαχτυλο..η δεν ξερω τι...γιατι εμας δουλευουν σαν την πρωτη μερα! αν παθουν κατι που τα γλωσσοτρως, θα σου στειλω το λογαριασμο! :P

και ναι, συνεχεια τα βελτιωνουν, για αρχη..καθε χρονο εχουν και αλλη εξωτερικη εμφανιση και τουλαχιστον τα πρωτα, εκεινα πχ πριν απο 3 χρονια ξερω απο τεχνικο οτι εχουν μεσα κομπρεσερ χιτατσι η τοσιμπα (δεν καλοθυμαμαι ποιο απο τα δυο ειχε πει). τα νεοτερα δεν ξερω.

Δημοσ.

Πέρσι τον Ιούλιο τα είχε προσφορά 179€(179 ήταν κανονική τιμή αν θυμάμαι καλά) και το 2ο στη μισή τιμή. Για το κρύο του δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, καθώς με 40+έξω, δε θυμάμαι να έκανε καλή δουλειά σε 30 τετραγωνικά, δούλευε αρκετή ώρα για να κατεβάσει 3-4 βαθμούς τη θερμοκρασία. Το ζεστό του είναι αρκετά καλό, τα 30τετραγωνικά τα καλύπτει άνετα στη χαμηλή/μεσαία σκάλα του. Τώρα για το κρύο του δε ξέρω αλλά ίσως να μην έκανε καλή δουλειά αυτός που το πέρασε, ίσως να ήταν πολύ ζέστη και να μη μπορούσε να ανταπεξέλθει, ίσως να είναι πολλά τα τετραγωνικά για το μηχάνημα. Πάντως μετρώντας τη θερμοκρασία ακριβώς από κάτω θυμάμαι ήταν η σωστή (δε θυμάμαι πόσους βαθμούς) οπότε μάλλον είναι πολλά τα τετραγωνικά για το 12άρι.

Πάντως για τα λεφτά που το πήρα (135 το ένα) ΑΞΙΖΕΙ, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την τιμή και η κατανάλωσή του είναι πολύ μικρή.

Αν δε σας κάνει ανάγκη μην το πάρετε ακόμα, ίσως παίξει καμιά καλύτερη προσφορά για αυτό αργότερα, όσο καιρό το θυμάμαι στα 199€ ήταν

Αααα, και τώρα που το θυμήθηκα ο διευθυντής απ το καρφούρ μου είχε πεί ότι η κατασκευή του γίνεται από samsung ή lg ή κάτι τέτοιο και απλώς κολλάνε το σηματάκι καρφούρ χομ. Τώρα κατά πόσο στέκι αυτό δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ψύξη του. Για θέρμανση δεν το χρησιμοποίησα ποτέ...

Κατά τα άλλα εννοείται πως το κατασκευάζει κάποια γνωστή εταιρεία. Πόσοι κατασκευαστές υπάρχουν νομίζετε...

Δημοσ.

πηρα προχτες ενα. ειχα ξαναπαρει απο carefour και αν και λιγο θορυβωδη κανουν καλη δουλεια. το συγκεκριμενο οποτε βρω χρονο θα το βαλω, αλλα δεν νομιζω να ισχυει οτι ειναι Ενεργειακής κλάσης Α.

εχει διαφορα με τα inverter

τρομερη εντυπωση μου κανει οτι γραφει για 24 κ 36ατοκες δοσεις!!οκ νομιζω οτι αυτο θα βολεψει πολλους σε συγκριση με τις "πολλες"δοσεις αλλης γνωστης αλυσιδας

Δημοσ.

με αυτο το σκεπτικο καλυτερα να περιμενει κατα αυγουστο μερια οποτε και θα το τσιμπισει στα 149.αλλα θα εχει φαει ολο το λουκι καλοκαιριατικα.λαθος σκεπτικο.η τιμη του προιοντος λιγο πριν το καλοκαιρι ειναι αυτη,θα μειωθει οταν αρχισει να μειωνεται και η ζητηση του κλιματιστικου

Δημοσ.

Τα 199€, μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν η ΚΑΝΟΝΙΚΗ του τιμή. Τώρα τον Ιούλιο που το πήρα έτρεχε η προσφορά που είπα, τον ιούνιο αν θυμάμαι καλά είχε προσφορά με τα "περαστικά" δώρο. Σίγουρα και δε θα περιμένει κανείς μέχρι τον Αύγουστο αλλά δε νομίζω για ένα μήνα ακόμα να σκάσει. Τώρα βέβαια κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναβγεί προσφορά αλλά και να βγεί οκ, το κέρδος δε θα ξεπερνά τα 50€.

Απλώς αναφέρουμε τι έγινε πέρσι, δε λέμε σε κανέναν πάρτο/μην το πάρεις. Αν ήμουν στην θέση κάποιου που έψαχνε A/C θα περίμενα ακόμα λίγο. Τα 50€ για κάποιους φαίνονται πολλά για κάποιους λίγα.

Δημοσ.

Πέρσι τον Ιούλιο τα είχε προσφορά 179€(179 ήταν κανονική τιμή αν θυμάμαι καλά) και το 2ο στη μισή τιμή. Για το κρύο του δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, καθώς με 40+έξω, δε θυμάμαι να έκανε καλή δουλειά σε 30 τετραγωνικά, δούλευε αρκετή ώρα για να κατεβάσει 3-4 βαθμούς τη θερμοκρασία. Το ζεστό του είναι αρκετά καλό, τα 30τετραγωνικά τα καλύπτει άνετα στη χαμηλή/μεσαία σκάλα του. Τώρα για το κρύο του δε ξέρω αλλά ίσως να μην έκανε καλή δουλειά αυτός που το πέρασε, ίσως να ήταν πολύ ζέστη και να μη μπορούσε να ανταπεξέλθει, ίσως να είναι πολλά τα τετραγωνικά για το μηχάνημα. Πάντως μετρώντας τη θερμοκρασία ακριβώς από κάτω θυμάμαι ήταν η σωστή (δε θυμάμαι πόσους βαθμούς) οπότε μάλλον είναι πολλά τα τετραγωνικά για το 12άρι.

3-4 βαθμούς κατω είναι πολύ καλά.

Το κλιματιστικό αυτό που κυρίως κάνει είναι να αφαιρεί την υγρασία απο τον αέρα και να δημιουργεί συνθήκες άνεσης.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργεί σαν το ψυγείο.

Η δουλειά του είναι να διώχνει την "κουφόβραση".

Για αυτό δεν πρέπει να ανεβάζουμε ψηλά την ταχύτητα του ανεμιστήρα του το καλοκαίρι.

Έχω τοποθετήσει 4 κλιματιστικά καρφούρ κατά καιρούς στο χωριό, στην Αθήνα, στα Πεθερικά.

Σε κανένα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

Όσον αφορά την λειτουργία του inverter, έχει νόημα όταν το κλιματιστικό το επιλέγουμε μεγαλούτσικο για τον χώρο.

Αν είναι οριακό, το inverter δεν προσφέρει σε οικονομία, μιας και το κλιματιστικό δουλεύει σχεδόν συνεχώς στην ονομαστική του απόδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...