Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι μεταναστες δεν ειναι ανηλικοι που τους ταιζεις ενω αυτοι δεν μπορουν να δουλεψουν.

Ειναι επιπλεον εργατικη δυναμη, που αμα τους ενταξεις στη παραγωγικη διαδικασια και παραπανω θα παραγεις και μεγαλυτερη αγορα θα εχεις.

Τωρα ειναι οι μεταναστες που επιδιδονται σε βιασμους και φονους επειδη ειναι εξαθλιωμενοι. Ας πουμε οτι τους διωχνεις. Αυριο με τη κριση θα ειναι οι ελληνες εξαθλιωμενοι. Τι θα κανεις αμα αυξηθει η εγκληματικοτητα μετα? Θα διωξεις τους ελληνες. Ας σοβαρευτουμε λεω εγω.

Τα εγκληματα δεν ειναι προνομιο φυλης και χρωματος δερματος. Ειναι αποτελεσμα των κοινωνικων συνθηκων. Αντι να συζηταμε πως να λυσουμε τα κοινωνικα προβληματα που τα γενανε αυτα, συζηταμε πως να βαλουμε ναρκες στα συνορα.

Οι μεταναστες στην συντριπτικη πληοψηφια τους ειναι ατομα χαμηλοτατου μορφωτικου επιπεδου που δεν ειναι χρησιμοι στην χωρα μου.Εργατες υπαρχουν ανεργοι Ελληνες εδω και δεκαετιες και αυτοι εχουν προτεραιοτητα.Οι μεταναστες ειναι ηθελημενα η αθελα τους απεργοσπαστες και δεκανικια του ντοπιου κεφαλαιου κοντρα στον Ελληνα προλεταριο που οχι μονο του κλεβουν την δουλεια,αλλα τον σκοτωνουν,κλεβουν και βιαζουν τη αδερφη του και την κοπελα του.

Οσο για την εγκληματικοτητα αυτος που πρεπει να σοβαρευτει εισαι επειγοντως εσυ.Κοινωνικα προβληματα και ανεργια και φτωχια ειχαμε εδω και δεκαετιες στην Ελλαδα αλλα τα στυγερα εγκληματα που εχουμε τωρα σε βαθμο φρικαλεοτητας και σε συχνοτητα δεν τα ειχαμε ποτε.Μπορουσες να κοιμηθεις αφοβα με την μπαλκονοπορτα ανοιχτη.Τωρα φοβασαι και την σκια σου.Οχι οπως τωρα που ληστευουν ανημπορα γεροντακια και τους σπανε και το κεφαλι με πρωτοφανη αγριοτητα.Αυτα μονο στις τριτοκοσμικες πατριδες τους γινονταν οπου σημειωτεον οι αστυνομικες δυναμεις εκει ειναι πρωτες στην λιστα για την παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων.

Σιγουρα τα εγκληματα δεν ειναι θεμα φυλης και ρατσας.Αλλα οταν ερχεται ενας ανθρωπος μεγαλωμενος με την μιλιταριστικη και εκμαυλιστικη μουσουλμανικη νοοτροπια οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες,οτι οι απιστοι ειναι κατωτεροι,οτι πρεπει ακομη και δια της βιας να διαδοθει η πιστη τους, και αλλες προ μεσαιωνικες αντιληψεις,ειναι ενας ανθρωπινος ρυπος,που ο λαος μου δεν ειναι σε καμμια περιπτωση υποχρεωμενος να τον ανεχτει.

Και επειδη δεν εχουμε εδω απολυταρχικο καθεστως ολιγαρχιας,αλλα δημοκρατια το καλυτερο ειναι να αποφασισει με δημοψηφισμα ο Ελληνικος λαος.

Δημοσ.

Ακους γυρω σου να σφαζουν καποιον και απλα συνεχιζεις τον δρομο σου?Να φωναξει βοηθεια,να παει προσεκτικα να δει, απλα να αντιδρασει ρε γαμωτο και να προσφερει οπως μπορει. Δεν ειπαμε να γινει ραμπο, αλλα απλα συνεχιζεις τον δρομο σου?Δηλαδη αυτο θα εκανες εσυ?

Τί μου θυμίσατε κάποιοι, χα...

http://video.gr.msn.com/watch/video/σούπερ-γιαγιά-απέτρεψε-ληστεία-στη-βρετανία/11zjz9q9d

Δημοσ.

Δεκα χρονων στον γεροντακο που υπερασπιστηκε το σπιτι του?

Και απο οτι ξερω δεν ειχε προθεση να σκοτωσει τον κλεφτη γιατι τον μαχαιρωσε στο ποδι.Αστε παιδια τετοια ακουω και λεω να την κανω για την Τασμανια.

Δε την κάνεις καλύτερα;

Δημοσ.

Δυστυχώς ανοίξαμε τα σύνορα πριν κάποια χρόνια και μπούκαρε η σάρα και η μάρα

Σε όλες τις δουλειές προτιμούνται παράνομα οι δήθεν τεχνίτες αλλοδαποί

και οι Ελληνες πίνουν φραπέ αραχτοί και οι Ελληνίδες δουλεύουν για 400ε και τα παιδιά τους τα μεγαλώνουν οι αλλοδαπές

Όταν εγώ στο σπίτι μου έχω 5 παιδιά και πεινάνε δεν καλώ 40 άτομα να τους κάνω τραπέζι

Η χώρα αυτή εδώ και αρκετά χρόνια είναι άρρωστη βαριά και πλέον δεν μπορεί να σηκώσει ούτε έναν αλλοδαπό

Ο κάθε πονεμένος αν θέλει καταφύγιο να το βρει αλλού

Με την κρίση η εγκληματικότητα θα εκτοξευθεί

Ας εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι πριν μας αναγκάσουν να πάρουμε τα όπλα

Δημοσ.

Οι μεταναστες στην συντριπτικη πληοψηφια τους ειναι ατομα χαμηλοτατου μορφωτικου επιπεδου που δεν ειναι χρησιμοι στην χωρα μου.Εργατες υπαρχουν ανεργοι Ελληνες εδω και δεκαετιες και αυτοι εχουν προτεραιοτητα.Οι μεταναστες ειναι ηθελημενα η αθελα τους απεργοσπαστες και δεκανικια του ντοπιου κεφαλαιου κοντρα στον Ελληνα προλεταριο που οχι μονο του κλεβουν την δουλεια,αλλα τον σκοτωνουν,κλεβουν και βιαζουν τη αδερφη του και την κοπελα του.

Οσο για την εγκληματικοτητα αυτος που πρεπει να σοβαρευτει εισαι επειγοντως εσυ.Κοινωνικα προβληματα και ανεργια και φτωχια ειχαμε εδω και δεκαετιες στην Ελλαδα αλλα τα στυγερα εγκληματα που εχουμε τωρα σε βαθμο φρικαλεοτητας και σε συχνοτητα δεν τα ειχαμε ποτε.Μπορουσες να κοιμηθεις αφοβα με την μπαλκονοπορτα ανοιχτη.Τωρα φοβασαι και την σκια σου.Οχι οπως τωρα που ληστευουν ανημπορα γεροντακια και τους σπανε και το κεφαλι με πρωτοφανη αγριοτητα.Αυτα μονο στις τριτοκοσμικες πατριδες τους γινονταν οπου σημειωτεον οι αστυνομικες δυναμεις εκει ειναι πρωτες στην λιστα για την παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων.

Σιγουρα τα εκγληματα δεν ειναι θεμα φυλης και ρατσας.Αλλα οταν ερχεται ενας ανθρωπος μεγαλωμενος με την μιλιταριστικη και εκμαυλιστικη μουσουλμανικη νοοτροπια οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες,οτι οι απιστοι ειναι κατωτεροι,οτι πρεπει ακομη κι δια της βιας να διαδοθει η πιστη τους, και αλλες προ μεσαιωνικες αντιληψεις,ειναι ενας ανθρωπινος ρυπος,που ο λαος μου δεν ειναι σε καμμια περιπτωση υποχρεωμενος να τον ανεχτει.

Και επειδη δεν εχουμε εδω απολυταρχικο καθεστως ολιγαρχιας,αλλα δημοκρατια το καλυτερο ειναι να αποφασισει με δημοψηφισμα ο Ελληνικος λαος.

Τσάμπα τα λες, τσάμπα κουράζεσαι. Αν δε βιάσουν τη δικιά τους μάνα ή δε σφάξουν το δικό τους πατέρα τα ίδια θα συνεχίσουν να σου λένε.

Όταν ζεις στον δικό σου κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ότι και να σου πουν οι άλλοι εσύ θα λες τα δικά σου.

Μας βγάλαν τους λαθρομετανάστες εργατικό δυναμικό που φταίει το ελληνικό κράτος που δεν το εκμεταλλεύεται.

Γραφικοί για να μην πω εμετικοί. Δεν ξαναποστάρω στο συγκεκριμένο τοπικ.

Δημοσ.

Οι μεταναστες δεν ειναι ανηλικοι που τους ταιζεις ενω αυτοι δεν μπορουν να δουλεψουν.

Ειναι επιπλεον εργατικη δυναμη, που αμα τους ενταξεις στη παραγωγικη διαδικασια και παραπανω θα παραγεις και μεγαλυτερη αγορα θα εχεις.

Τωρα ειναι οι μεταναστες που επιδιδονται σε βιασμους και φονους επειδη ειναι εξαθλιωμενοι. Ας πουμε οτι τους διωχνεις. Αυριο με τη κριση θα ειναι οι ελληνες εξαθλιωμενοι. Τι θα κανεις αμα αυξηθει η εγκληματικοτητα μετα? Θα διωξεις τους ελληνες. Ας σοβαρευτουμε λεω εγω.

Τα εγκληματα δεν ειναι προνομιο φυλης και χρωματος δερματος. Ειναι αποτελεσμα των κοινωνικων συνθηκων. Αντι να συζηταμε πως να λυσουμε τα κοινωνικα προβληματα που τα γενανε αυτα, συζηταμε πως να βαλουμε ναρκες στα συνορα.

LOl...παλι καλα που υπαρχουν και οι μεταναστες γιατι με τοση παραγωγη σε αυτη τη χωρα τι θα καναμε...

Δημοσ.

Μπορει αλλα εσενα δεν σου πεφτει λογος.

Εσύ είπες πως θες να την κάνεις.

Αν δεν δέχεσαι απαντήσεις, μπορείς να σταματήσεις να γράφεις.

Πώς σου φαίνεται αυτό σαν ιδέα;

Δημοσ.

Τσάμπα τα λες, τσάμπα κουράζεσαι. Αν δε βιάσουν τη δικιά τους μάνα ή δε σφάξουν το δικό τους πατέρα τα ίδια θα συνεχίσουν να σου λένε.

Όταν ζεις στον δικό σου κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ότι και να σου πουν οι άλλοι εσύ θα λες τα δικά σου.

Μας βγάλαν τους λαθρομετανάστες εργατικό δυναμικό που φταίει το ελληνικό κράτος που δεν το εκμεταλλεύεται.

Γραφικοί για να μην πω εμετικοί. Δεν ξαναποστάρω στο συγκεκριμένο τοπικ.

Εγω θα ποσταρω για να τους την σπαω γιατι διασκεδαζω αφανταστα με την αισχρη μειοψηφια.Σε καλω μαλιστα αντι να μην ξαναποσταρεις να καλεσεις καμμια εκατοστη φιλους σου και να τους κανουμε καζουρα μεχρι θανατου για τα αναιμικα και γελοια επιχειρηματα τους. :devil:

Δημοσ.

LOl...παλι καλα που υπαρχουν και οι μεταναστες γιατι με τοση παραγωγη σε αυτη τη χωρα τι θα καναμε...

Οχι, παλι καλα που υπαρχουν ανθρωποι, ανεξαρτητα αν ειναι μεταναστες ή ελληνες και μπορουν να δουλευουν και να ειναι ενεργοι.

Αν σημερα υπαρχει ανεργια ειναι ευθυνη της πολιτικης του κρατους. Αυτο λεω! Απλα!

Αλλα αμα τους κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους με βαση το χρωμα, τη γλωσσα κλπ τι να πει κανεις...

Anyway, δεν ασχολουμαι αλλο...

Αλλα απελπιζομαι με αυτα που διαβαζω..

Πιο πολυ απελπιζομαι γιατι οσο θα βαθαινει η οικονομικη κριση τοσο θα κερδιζουν εδαφος τεετοιες ιδεες.

Και αντι να βλεπουμε ανθρωπους στο δρομο για να διεκδικουν καλυτερες συνθηκες ζωης θα βλεπουμε ανθρωπους να σκοτωνουν συνανθρωπους.

Τεσπα....καληνυχτα απο μενα...

Δημοσ.

Εσύ είπες πως θες να την κάνεις.

Αν δεν δέχεσαι απαντήσεις, μπορείς να σταματήσεις να γράφεις.

Πώς σου φαίνεται αυτό σαν ιδέα;

Τι αμολησες μεγαλε?Και τωρα αν μπορεις εξηγησε μας σε Ελληνικα τι εννοεις?

Η απαντηση σου ηταν επιθετικη και χωρις περιεχομενο.Δεν ειπες τιποτε παρα πουλησες φτηνο δειγμα εξυπναδας βασισμενος ακομη και για αυτο σε δικη μου φραση.

Εξαλλου η φραση μου ''για να την κανω'',ηταν ρητορικη.Αυτο που κατα βαθος πιστευω ειναι το μολων λαβε.

300movie_story1.jpg

Ετσι για να πορωσω και τους πατριωτες!:devil:

Δημοσ.

Μιλαμε ο Καρατζαχιτλερ θα την βρισκει τρελα με τετοια σχολια για τους μεταναστες. Νομιζω οτι οι μεταναστες στην Ελλαδα πρεπει να λιθοβολουντε κατα βουληση. Πχ ετσι μου ηρθε ,ξυπνησα καπως βρε παιδι μου σημερα,θα λιθοβολισω μεταναστη γιατι εκεινος φταιει για την καταντια στο κεντρο της Αθηνας,μιας κ η πολιτεια τα κανει ολα τελεια κ εχει μια τρελη μεταναστευτικη πολιτικη η οποια επισφραγιζεται με τειχη στο Εβρο κ αλλα κουλα.

Δημοσ.

Τι αμολησες μεγαλε?Και τωρα αν μπορεις εξηγησε μας σε Ελληνικα τι εννοεις?

Η απαντηση σου ηταν επιθετικη και χωρις περιεχομενο.Δεν ειπες τιποτε παρα πουλησες φτηνο δειγμα εξυπναδας βασισμενος ακομη και για αυτο σε δικη μου φραση.

Εξαλλου η φραση μου για να την κανω,ηταν ρητορικη.Αυτο που κατα βαθος πιστευω ειναι το μολων λαβε.

Τα ελληνικά μου είναι μια χαρά νομίζω.

Για τα δικά σου δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...